Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 059
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 590
КК раздават толкова награди колкото билета за закупени!!!

Пример: 5бр. Барбарон ( 1 от 200 билета печели - общо 1000 билета за участие )

От тези 1000 билета си купуват само 600, т.е теглят само 3 барбарона,  а не 5. Останалите барбарони ги пускат в други Седмични тегления по нататък!

# 1 591
  • Бургас
От КК есента спечелих 5 евро ваучер за Steam. Сега пак има билети в седмичните награди, но една точка в официалните правила ме кара да се чудя дали изобщо да си хабя кодовете за участие:

8.7. В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове/ "закупени" билети за участие  от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче в едно теглене едно лице може да спечели само една награда от вид.

т.е. дали имам шанс за втори път да спечеля?

# 1 592
Много съм щастлива Heart

# 1 593
Хващала съм ги КК, че не винаги изчисляват,  като им "залежи" 😉стоката и раздават всичко.
Нямам конкретни примери със скрийншот, но съм сигурна в това, което казвам.

# 1 594
Дойде овцата от пуфис. Мислех, че ще е по-голяма, но и така ѝ се радват децата де.

# 1 595
Здравейте, малко глупав въпрос, но къде се намира този код под езичето на кеновете на продуктите на Кока Кола? На кенчето пише да се регистрира, на езичето няма нищо, а под езичето има гравирана 1 буква и 2 цифри?
Мерси!

# 1 596
  • София
Здравейте, малко глупав въпрос, но къде се намира този код под езичето на кеновете на продуктите на Кока Кола? На кенчето пише да се регистрира, на езичето няма нищо, а под езичето има гравирана 1 буква и 2 цифри?
Мерси!
Точно там е кодът, под езичето. Но кенчетата и малките бутилки по магазинчетата често са паралелен внос и са с кодове, които не стават за регистрация.
Не че и 12 кода от кауфландски кенчета не заминаха в кофата, така и не щя да ги приеме.

# 1 597
Мерси!
Точно там е кодът, под езичето. Но кенчетата и малките бутилки по магазинчетата често са паралелен внос и са с кодове, които не стават за регистрация.
Не че и 12 кода от кауфландски кенчета не заминаха в кофата, така и не щя да ги приеме.
Благодаря, а той пак ли трябва е дълъг? Кенчето е с български надписи, пак ли е паралелен внос?

# 1 598
  • In The Middle Of Nowhere
Аз знам, че има едни украински, няколко пъти се прекарах с такива бутилки и кенчета, нямаше никакви кодове. Сега ги оглеждам като купувам.

# 1 599
  • При децата ми
Аз знам, че има едни украински, няколко пъти се прекарах с такива бутилки и кенчета, нямаше никакви кодове. Сега ги оглеждам като купувам.

Да, и аз винаги ги гледам, че се прекарах преди време.

# 1 600
  • София
Мерси!
Благодаря, а той пак ли трябва е дълъг? Кенчето е с български надписи, пак ли е паралелен внос?
10 букви и цифри е кодът. Виж дали не пише на украински, най-често са такива.

# 1 601
Момичета, направо ме хвърлихте в размисъл! Българска си е напитката, че и на български ме канят да регистрирам код, който не съществува Flushed. Има само една главна буква и 2 цифри отгоре на кена както писах.

Скрит текст:

# 1 602
  • при късмета
Не го търси на капака под езичето, а на обратната страна на самото езиче

# 1 603
Добър ден играчи. Имам пропуснато обаждане от +359 2 417 0290 . На някого да му е познат. Иначе играя тук там,но късмета бяга. Да не изпусна някоя наградка.

# 1 604
  • Бургас
Мерси!
Писах им, казаха такива кодове да им ги предам да ми ги зачислят

Общи условия

Активация на акаунт