Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 140 067
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Да се похваля и аз. Изтеглена съм от Хел кафе в ИГ. Печеля айскафета и съм много доволна Simple Smile

# 1 636
За предстоящата игра на 7DAYS - в правилата първо пише че трябват 2 различни продукта - след това пише 500 точки ( 5лв. ) - кое е вярното?

# 1 637
Здравейте! При мен е суша за този месец (януари винаги ми е много смотан), но се радвам на вашите награди! Действат ми много мотивиращо! Споделям една игра от февруари месец в Кауфланд, която видях случайно на касата! Дано късмета този път да е с нас! Успех на всички! 🍀🍀❤

# 1 638
Много хубава игра на Рафаело .....как искам една почивка във Велинград Hug

# 1 639
40 ваучера и 5 почивки ли са, малко ми се струват и като се намеси кланът съвсем безнадеждно става.

# 1 640
Загледах се в участниците в една игра в инстаграм  и не можах да повярвам на очите си- едно след друго участие на "лицата " gunchevadiana,gunch.e2023,dianadimitrovaguncheva5,didi.to555,diana100143,diana.guncheva.
То бива да ти липсва въображение и да си нагъл ама такова чудо не бях виждала скоро...

# 1 641
# 1 642
Явно януари ще завърша без награди  Sad  Живи и здрави да сме. Може пък до края на годината да ми се появи от някъде късметът (дето все се крие някъде) Simple Smile

# 1 643
  • Бургас
За коя игра на Милка в Инстаграм става въпрос? 🤔

Ох....това с Дианите е много дразнещо 😡 Ужасни хора има!

# 1 644
  • Пловдив
Във вторник вечерта спечелих чорапките от Милка и днес Европът ми ги доставиха.
Не ми взеха бележките, а аз така чинно си ги стисках, докато чаках куриера половин час.

# 1 645
Говорете, говорете, ни чорап ще остане, ни дявол 😅.

# 1 646
За коя игра на Милка в Инстаграм става въпрос? 🤔

Ох....това с Дианите е много дразнещо 😡 Ужасни хора има!
За играта, в която се печели шоколад или бонбони на Милка с персонализирана опаковка с име по желание.

Благодаря за споделените предстоящи игри!

# 1 647
Загледах се в участниците в една игра в инстаграм  и не можах да повярвам на очите си- едно след друго участие на "лицата " gunchevadiana,gunch.e2023,dianadimitrovaguncheva5,didi.to555,diana100143,diana.guncheva.
То бива да ти липсва въображение и да си нагъл ама такова чудо не бях виждала скоро...
Ама тия са навсякъде в Инстаграм... И почти се знае кой ще спечели... Дълго е за обсъждане...

# 1 648
Пристигна ми поръчката от Лили, имаха промоция - подарък във всяка поръчка. Не очаквах толкова много неща.

Несесерът много ми хареса. А Семена не съм пробвала никога. Приятно изненадана съм и този път от пазаруването от сайта. Винаги са ми добавяли някоя мостра, която да ме накара да се зарадвам. Докато от ДМ досега и една брошура не са ми добавяли в кашоните.

# 1 649
В Инстаграм имам само един профил и това си е моя личен такъв. Никога не съм си правила профили за игри. Нито съм правила такива на роднините си. За мен това е шмекерия и алчност. На пук на такива печеля редовно, защото играя честно Wink

Общи условия

Активация на акаунт