Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 142 - януари 2024)

• 141 837
  • 1 715
  •   1
Отговори
# 600
Някой ще се включи ли в размяната на книги, която се провежда в Инстаграм? Идеята е добра, но се чудя  дали си заслужава да се занимавам ...
Аз.
И аз бих се замислила. Може ли линк?
Не знам, как се дава линк за стори. Ако искаш, ще ти пиша на ЛС.

# 601
  • София
А каква е схемата с книгите, къде може да се прочете повече?

Аз видях само на стори, но не схванах логиката, пишеше, че ти изпращаш  само 1 книга, но най-вероятно ще получиш 36 други. Това, за да се случи, трябва другите да не получат книга, ако всеки купува по една. Може ли и на мен повече информация.

# 602
  • Димитровград
Аз смятам, че тази история с книгите е жива измама. Мое мнение!

# 603
Дано да са анулирали поръчката на крадеца от Комсед !!!!

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 13:30 от Little rain

# 604
На принципа на пирамидата-ще получиш 36 книги ако под теб има стотици хора пращащи и на някого ,но най вероятно няма да получиш и една,а и друг въпроса е колко ще ти хареса полученото.
https://mnogoznaiko.com/%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B8%D0% … 0%B8%D0%B3%D0%B8/
Много ме яд,че няма да се разбере кой е крадеца на ваучера заслужава добро наритване!

# 605
И на мен не ми стана съвсем ясно, но получих отговор с данните на момиче , на което трябва да изпратя книга за моя сметка. Дадоха ми данни и на друго момиче, които да дам на някой, който реши да се включи с отговор на мое стори. Съответно през нея пък моите данни ще бъдат предадени на следващия желаещ по веригата. Какво става, обаче, ако никой не откликне на моето стори? Прекъсва се веригата.
Според мен схемата ще е успешна при хора с повече последователи.
А аз се сдобих с лични данни да две непознати жени ... Rolling Eyes

# 606
  • Пловдив
А каква е схемата с книгите, къде може да се прочете повече?

Аз видях само на стори, но не схванах логиката, пишеше, че ти изпращаш  само 1 книга, но най-вероятно ще получиш 36 други. Това, за да се случи, трябва другите да не получат книга, ако всеки купува по една. Може ли и на мен повече информация.
Такава книжна пирамида, преди години се въртеше из ФБ, явно сега е стартирала в ИГ, защото във ФБ вече никой не се връзва

# 607
Това с книгите да не е като едни с Еконт бизнес, дето си го въртяха покрай книги за подаряване?!?

# 608
Честно казано, не съм питала, защото няма да ми кажат. Нали са подписали и те декларации за защита на Л. Д.
Цитирам този пост,понеже другия е много дълъг.Разбрах в последствие за случая.Радвам се за успешното развитие на нещата,а на този,който се е възползвал по такъв долен начин,да му се върне тройно.

# 609
Това с размяната на книги се въртеше миналата година из фейсбук. Аз лично участвах в моя град като на детето на жената преди мен подариха 2 жени - 2 книги, аз подарих една на друго и до там.

# 610
E, толкова ли няма някоя мама в Комсед, дето "случайно" да пусне името....Това ще му остане!

# 611
И във ФБ се върти пак това с книгите.

# 612
  • София
На мъжа ми току-що изпратиха наградата от Ети-Даре
Вижте си онлайн-банкирането който чака от тях награда.
Скрит текст:
BGN 100.00 Poluchen prevod v leva Osnovanie:
Nagrada v promociya DARE
Спиди-куриер донесе и ваучера-100 лв от Комсед
Слизам аз и нося една папка и химикалка и той пита това за какво е?
Е как за какво да попълня протокола, и се почна едно търсене
отваря плика, ама вътре само ваучера
Скрит текст:
ще е без снимка
и отстрани отвън на плика залепен протокола,
вика добре че си знаете, че иначе пак щеше да идва да го търси.
Спестих му едно разкарване.

За крадеца който открадна ваучера-защото той чете тук и дебне-запомни това:
Който краде независимо ваучери или снимки- ще плаче за здраве,
който лъже и мами-го боли глава.
Господ е твоята съвест, но щом нямаш такава нищо не може да ти помогне!

# 613
Стралджанска не трябваше ли да публикуват печелившите на 05.01.? Днес погледнах в сайта, още не са обявили печеливши

# 614
  • при късмета
Радвам се, че има компенсация за ваучера. Нямаше и как да се очаква да е изцяло, защото напомням, че  Комсед нямат основание да анулират редовна поръчка с редовен ваучер. И юридически, на практика не е откраднат, а тя го е предоставила сама. Това не оправдава разбера се поведението на възползвалия се от ваучера, но реално така стоят нещата. Важното е, че и тя ще зарадва детето си
Аз чакам само на Фантастико печеливши. За бисквитите ми станаха 2 бележки и още се мотам с регистрирането, нещо нямам големи надежди

Общи условия

Активация на акаунт