КАУФЛАНД - ЯНУАРИ 2024 -тема 69

• 62 050
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Днес Стоичков има РД, Кауфланд няма ли да черпят? Cake
😂
Кауфланд май мълчат по въпроса...😉

# 436
  • София
Дара има глас, в сравнение с фолкаджийките.

Утре ще ходя до Кауфланд, дано има от хубавите мандарини.

# 437
Забравих да пиша в темата, за тези които купуват вода за уста Листерин, че в момента освен, че е на промоция 1 литър за 8 и нещо има и купон за -25% за всички води за уста и след каса литъра излиза на 6,37 лв.

# 438
  • Стара Загора
Сладоледите на Magiс Pint и Aloma хубави ли са?

# 439
Някой връщал ли е възглaвница?.На касата казаха може, но за всеки случай звънна някъде и от там казаха -не. И аз не пoсмях да взема и реших да питам тук.
ПС.Извинявам се за коректора-ще те изкара неграмотен Simple Smile)).Коригирах Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 фев 2024, 11:41 от reninel

# 440
Аз съм връщала, но беше преди няколко години. Сега с тези нови разпоредби, не зная.
Но тук каквото и да ти кажем, крайното решение е при тях. Ако искаш ги попитай на имейла.

# 441
Какво е различното в условията за връщане на стока?

# 442
Коментирахме преди 2-3 страници.

# 443
  • София
Преди 10 дни върнах възглавница без проблем. Казах истината - не ни е удобна. Беше анатомична, за 29.99 лв.

# 444
Намерих мокрите кърпи. На същото място си бяха, явно са били изчерпани за момента. Днес имаше много.

# 445
Аз съм връщала, но беше преди няколко години. Сега с тези нови разпоредби, не зная.
Но тук каквото и да ти кажем, крайното решение е при тях. Ако искаш ги попитай на имейла.
Заради новите им условия и евентуални различни тълкувания може или не може да се връща не бих рискувал да купя възглавница (връщала съм преди години възглавница в Лидъл, но си беше опакована и неизпробвана). А как ли ще е с връщане на чорапи, бельо- като не го пише черно на бяло, ще съм пас...За дрехите ясно.
При нас още преди няколко дни забелязах, че вече има налепени малки червени стикерчета с новите условия.😉

# 446
Именно Долче. Аз се замислих за пижамите, домашните комплекти....сега и аз ще пасувам.

# 447
Аз затова не купувам почти нищо от Кауфланд, само в краен случай.
Някой ще е дишал в тази възглавница и после ще я продадат на мен.И с другите им стоки така, пари за втора употреба не давам.

# 448
🤣 Аз не съм искала да спя на нея-това абсурд.Но когато е опакована в кутия,после найлон как да  разбера какво ще купя?? Конкретно аз исках да видя височина,мекота как ще ми дойде и тогава.БЕЗ да я вадя от найлона .Ама така на сляпо-няма как да я купя.
А бельо абсурд!!

# 449
И бельото ли пробвате?

Общи условия

Активация на акаунт