🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 - ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ! ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ - ТЕМА 2

• 20 999
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Герито го разконспирира!
Момчето работи усилено!

Днес поздрава ми е към Гери, защото тя е на Ичерде
Ичерде, ще си остане един от най-успешните сериали, на Чаатай Улусой!

# 91
О, като видях поста на Джаки се сетих, че бях правила навремето клипче с моменти от Ичарде. Не е от най- добрите ми и не е с много добро качество, но е от времето, когато се учех още как стават нещата, затова и си го обичам.

# 92
Здравейте момичета,
От Енгин,
Да го визуализирам и така Simple Smile ...

Благодаря ви, Жаки, Нези, Гери, Цвети ❤️

Звездичка, надявам се ни четеш Simple Smile

# 93

Значи. Енгин бей няма какво да прави в каравана. Така като ги гледам тези пръсти, на Чачо са!!!:joy:JoyJoy
Може,може,Гери! Но може и Енгин бей да е посетил сета днес. Wink
На табелката пише :
Dİzİ ÇEKİM EKİBİ
СНИМАЧЕН ЕКИП НА СЕРИАЛ

# 94
Това с пръстите си беше изсмукано от пръстите…

Ах тези очи. Да ги повторя и аз.

# 95
IG gaddar_foxx: Fox отлага излъчването на сериала Al-Ghaddar за месец февруари 👊🏻
Причината за отлагането е, че Netflix реши да покаже сериала “Kubra” с участието на легендарния Çağatay Ulusoy на 18 януари. Те не искат да има конфликт между двете произведения 👌
Първият епизод от сериала Al-Ghaddar ще бъде в петък, 2 или 9 февруари 🤞🏻

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 23:23 от jackie.

# 96
Тъкмо това идвах да донеса ,Жаки!
Birsen Altuntaş казва, че сериалът „Gaddar“ с Çağatay Ulusoy, Onur Saylak и Sümeyye Aydoğan ще се срещне с публиката на 2 или 9 февруари, за да избегне конфликт както със сериала „Kupuk“, който ще бъде пуснат в събота, 27 януари, така и сериалът на Netflix "Kübra" от Улусой, който ще излезе на 18 януари.
 Те помислиха добре, особено по отношение на "Kübra", защото би било маркетингова грешка два проекта на Чаатай да бъдат пуснати един след друг.  

Това беше и моето мнение от самото начало.

Последна редакция: пт, 05 яну 2024, 23:44 от NeZ_9

# 97
Това е пуснала Бирсен в страницата си в ИГ:
IG 1birsenaltuntas:
Обявени са датите за излъчване на сериалите #Kopuk и #Gaddar на #FOX Датите за излъчване на 2-те нови амбициозни сериала на #FOX , Gaddar и Kopuk , които скоро ще продължат да се излъчват под новото си име, бяха дългоочаквани. Тази година FOX се отличи от своите конкуренти с успешните си продукции. Каналът, който ще продължи излъчването си с поразително ново име от февруари, очаква с нетърпение телевизионния сериал „Kupuk“ от Medyapım и „Gaddar“ от Ay Yapım. "Gaddar" в петък, "Kupuk" ще бъде пуснат в събота. Ако няма нова промяна, според настоящия план за излъчване, "Kupuk", който събира Каан Йълдъръм, Биран Дамла Йълмаз и Серай Кая, ще бъде на екран в събота, 27 януари. „Gaddar“, с участието на Çağatay Ulusoy, Onur Saylak и Sümeyye Aydoğan , ще се срещне с публиката на 2 или 9 февруари, за да не е в конфликт както със семестъра, така и със сериала на Netflix на Улусой #Kübra , който ще бъде пуснат на 18 януари .

# 98
Няма по-подходящ момент от този да пусна разплакана снимка, но не съм попадала на такава.
Ами това си е отлагане с поне една две седмици. От 5 януари, което е днес, стана февруари Cry
Поне ще имаме време да обсъдим Кубра преди старта на Гадар.

# 99
Гери, Simple Smile Момичета, Simple Smile
Нека  да не  страдаме, сериалът е факт, снима се ....все ще започне някога...
На мен ми се иска подходящия момент , това е важното....за да го Бъде....освен Чаатай и Онур ...нека имаме и точното време!

# 100
Няма по-подходящ момент от този да пусна разплакана снимка, но не съм попадала на такава.
Ами това си е отлагане с поне една две седмици. От 5 януари, което е днес, стана февруари Cry
Поне ще имаме време да обсъдим Кубра преди старта на Гадар.
Веднага донасям, но ядосана Joy

# 101
Гери, получаваш не една,а две разплакани снимки.

Не страдай,така е по-добре. Ще гледаме "Kübra ", ще го обсъдим и след това ще се настроим за "Gaddar ".

# 102
Жаки, аз за на Чачо разплаканите очи говорех, но твоята е по-подходяща за настроението ми. 😂😂😂
Не съм толкова разстроена, но се бях настроила. Но ще си имаме и друго хубаво нещо този месец. Така щастието ще е по равномерно. Да не ни стане нещо😂😂😂 от много хубаво. После и един джентълмен…

Виждам, че Нези ми е дала разплаканите очи. Благодаря.

# 103
Точно така!
Да разпределим щастието равномерно!
Първо Гьокхан

После Дахан

Р.s
Правите ли си мълчана вода в нощта срещу Йорданов ден?
Аз вече оставих моята навън.

# 104
Гери, аз реших, че за настроението искаш.
От много глава не боли(изключвам алкохола)
Сега сериозно!
Как щяхме да коментираме два сериала наведнъж....трудно.
Щеше да е една каша в главата, ще почнем да объркваме персонажите на единия, па на другия....абсурд!
Както каза още тогава Нези, че трябва да бъдат разделени.... да не са в близки дни.
Ще си изгледаме спокойно Кюбра, ще го изкоментираме и ще стане време за Гадар.
Правилно Нези, да разпределим щастието, за да е по-дълго.

За разкош една сладка Сумие

Общи условия

Активация на акаунт