КАРТИ ТАРО - ТЕМА 32

• 26 321
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • там, където ми харесва
Здравейте, имам един въпрос и ако някои желае да отговори.
Какви са отношенията ни с мъжа от когото имам дете? Картите са: Паж жезли Десет пентакли Шест чаши Луна
Накрая хванах две карти и за това е така подредбата.

# 736
Какви са отношенията ни с мъжа от когото имам дете? Картите са: Паж жезли Десет пентакли Шест чаши Луна

имаш някакви илюзии спрямо този човек най вероятно че заради детето нещата ще се оправят м/у вас

# 737
  • там, където ми харесва
Благодаря! Има ли някои друг да коментира🍭

# 738
също така бих казала че няма да се съберете,ще сте задоволени финансово но любов между вас няма да има

# 739
също така бих казала че няма да се съберете,ще сте задоволени финансово но любов между вас няма да има

Моля Ви не се изказвайте неподготвена!

# 740
Луната говори за обърканост,липса на яснота.Понякога за самозаблуди.Тези енергии са и за двамата в тази подредба.Луната + 6 Чаши в комбинация си е любов или ако не любов,то със сигурност дълбока привързаност.Не можете да се забравите(това от тези две карти,разгледани и една по една,и в комбинация).Не го казвам просто така,имам записана вече комбинацията и нейното проявление.
10 Пентакли е ясна- каквито и да отношенията в момента,хубави или лоши,те са стабилни.Предполагам,че тук за всички е ясно какво още олицетворява тя.Тъй като е последвана от Луната,има вероятност и двамата да се чудите другият човек има ли отношения другаде или какви са те,но това не е задължително.
Паж Жезли не знам как да го тълкувам.Това е възможно да е вашето дето,което всъщност ви свързва.Възможно е да е постоянно желание,любопитство или очакване на добра новина,свързани със семейството,рода или дома(10П).
Също така е възможно като цяло картината да рисува очакване на новини,свързани с род,корен,дом,за които нямате ясно виждане и скоро няма да има развитие.
Много е трудно без контекст да се тълкува.Сигурна съм единствено,че мислите един за друг и скоро нито ще спрете,нито ще има изясняване на ситуацията.

# 741

Аз мисля, че имате някакъв неизчистен въпрос, който отново излиза на дневен ред или един от двамата се опитва да го изчисти сега. Може и да е свързано с детето заради пажа, но картата може и да показва, че някой предприема действие по въпроса или просто се е сетил за него сега. 6 чаши ми говори за нещо, което идва от по-назад във времето, а Луната, че не е било изяснено по една или друга причина. Луната също може да казва, че едната страна има своя отговор и разбиране за ситуацията, но преценката е била замъглена, защото не се е виждала цялата картина. За каквото и да става въпрос, то поражда нестабилност,  напрежение е разделение.

# 742

Аз мога ли да попитам как се казва колодата и откъде е закупена? Благодаря!

# 743
Момичета, новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1665063.new#new

Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт