Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 12

• 72 358
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте!
Търся си код за Нотино, ако някой разполага с такъв ще помоля да ми го изпрати на лично съобщение , поръчката е над двеста лева и ми трябва за намалени артикули, благодаря много на отзовалите се 🩷😊
Аз също имам за Буукинг 10%, ако някой се интересува 🥰
Златна рибка 5%🥰

# 406
Здравейте, промо код за ozone.bg, за едни слушалки ми трябва.
Поздрави Simple Smile

# 407
Код за about you и obuvki.bg някой има ли?

# 408
За абаут ю - 25yoana & STEFIE25

# 409
  • София
Някой с код за Комсед или Хиполенд?

# 410
За Нотино - до 30% отстъпка на козметика за коса. Отстъпката е валидна от 22.01. до 28.01.2024 г. и не се отнася за вече намалени продукти и при разпродажба, както и за марките Dior и The Ordinary. Важи и в магазин.
Изпращам код на лични.

# 411
Здравейте!
Търся код за ненамалени книги за Ozone 🙂

# 412
  • София
Код за about you и obuvki.bg някой има ли?

Имам за -10% за обувки на редовна цена в obuvki.bg.
Това са условията:
Кодът за отстъпка е еднократен и може да се използва до 31.12.2024 г. Кодът за отстъпка важи за продукти, чиито цени не са били преди това намалени, с изключение на марките, посочени на страницата: Марки изключени от промоцията. Ваучерът за отстъпка не може да се използва за закупуване на подаръчни карти, не се комбинира с други отстъпки и не включва разходите за доставка. Изплащането на стойността на ваучера за отстъпка в брой не е възможно.

Ако Ви устройва - пишете ми ЛС и ще Ви го изпратя.

# 413
BEST-TOY за 20% отстъпка за пазаруване в нашия електронен магазин www.hippoland.net! Кодът е валиден за срок до 31.01.2024г. включително, за всички стоки в електронния ни магазин с изключение на продуктите в текущи обявени акции, промоции, намаления, специални оферти.

# 414
Някой с код за букинг - на лично? 🙂

# 415
BEST-TOY за 20% отстъпка за пазаруване в нашия електронен магазин www.hippoland.net! Кодът е валиден за срок до 31.01.2024г. включително, за всички стоки в електронния ни магазин с изключение на продуктите в текущи обявени акции, промоции, намаления, специални оферти.

Има и -10% за хиполенд до края на месеца с приложението на Кауфланд кард
Може да се ползва многократно

# 416
  • София
Сърдечно благодаря!

# 417
Нещо за емаг?

# 418
Здравейте, някой случайно да има код за аптеки Benu? 😊

# 419
пак да опитам - някой да има код за намаление за книги в ozone.bg? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт