Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 12

• 72 313
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Може ли някой да услужи с код за Ozone?

# 451
Имам код за Емаг за 10лв. отстъпка на селекция продукти за домашния любимец при поръчка над 50лв. Ако някой го иска, моля, да пише на лично.
В Озон има код LEGO15 за отстъпка на лего.

# 452
Някой дали има излишни МВ Yettel?

# 453
# 454

Имам питане за точките, които се събират от Метро - някой знае ли дали се натрупват дигитално или са като стикери и се лепят и събират върху някаква хартиена брошура?
Харесала съм халат с точки за единия тийнейджър и бих искала да помоля из групите за точки, ако има хора, които няма да ги използват и биха ги подарили? Въпросът е, че искам да си изясня как да стане и дали, ако намеря точки, бих могла да ги използвам с нашата карта на Метро 🙂

# 455
Точките се натрупват в дигиталната карта, нищо не се лепи никъде. Ако някой иска да ви направи тази услуга, може да ви прати снимка на картата си, аз така съм минавала на касите. Между другото всичко от тази брошура е страхотно. Много, много плътни и меки са хавлиите.

# 456
Някой с код за отстъпка за Окайди?

# 457
Здравейте!
Някой има ли МБ от yettel ,които няма да ползва?

# 458
Търся код за booking. Ще съм благодарна, ако някой има свободен и ми го прати на лични. Simple Smile

# 459
  • Горна Оряховица
Нареждам се и аз за код за booking, благодаря Simple Smile

# 460
Привет група, спешно търся код за booking. Може и на лично. Благодаря предварително 🤗🌷

# 461
Здравейте,  търся промо код за Monna.bg. Благодаря!

# 462
  • София
Търся код за някой от детските магазини. Ще купувам столче за кола.
На Аико също може.

# 463
Малко по-назад имаше код за 20% намаление в Хиполенд. Валиден до 31.01.2023 г.

# 464
The body shop имат до 40% намаление

Общи условия

Активация на акаунт