Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - Тема 12

• 72 267
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Моля, ако някой използва кодовете да драсва по един ред Grinning
Нали трябва да е регистриран член на бг-мама, за да може да пише или да лайкне коментара. А повечето са външни хора, които четат без регистрация.

# 121
Вашият промокод за 10% обратно:

Y9MSGNS3AR

Кликнете върху бутона по-долу, за да активирате вашия код или го въведете, когато си изберете опция за плащане, преди да резервирате.

# 122
Вашият промокод за 10% обратно:

Y9MSGNS3AR

Кликнете върху бутона по-долу, за да активирате вашия код или го въведете, когато си изберете опция за плащане, преди да резервирате.

Пише, че е използван.

# 123
Имам въпрос свързан с букинг. Искам да направя резервация, за която търся код от няколко дни, но все още не съм намерила, както и да е, продължавам да търся. Обаче въпросът е, че имам кредит в портфейла от предишно пътуване, който искам да използвам, но не виждам бутон за целта. Някой ако може да ми обясни как се случва това и мога ли за една резервация да използвам вече натрупан кредит и да използвам и код, който дава кредит за следваща резервация? Надявам се ме разбрахте.

# 124
Може. Като отидеш на стъпката за плащане ще го видиш.

# 125
Здравейте,

Търся код за Обувки.бг.

# 126
Имам въпрос свързан с букинг. Искам да направя резервация, за която търся код от няколко дни, но все още не съм намерила, както и да е, продължавам да търся. Обаче въпросът е, че имам кредит в портфейла от предишно пътуване, който искам да използвам, но не виждам бутон за целта. Някой ако може да ми обясни как се случва това и мога ли за една резервация да използвам вече натрупан кредит и да използвам и код, който дава кредит за следваща резервация? Надявам се ме разбрахте.
По принцип може, но не за всички места. Трябва да има опцията Платете с портфейл. На повечето места го има, но не е навсякъде.
Примерно два хотела, за единия може, за другия не:
Скрит текст:

# 127
Здравейте! Търся код за ozone.

# 128
Някой с код за нотино?

# 129
Здравейте,
Препоръчвам нов сайт за хранителни добавки и козметика с около 800марки: https://belle.bg/prices-drop
Като цените са много конкурентни и сега има и код за отстъпка BELLE10,  който важи за всички продукти, дори и намалени.
Обясниха ми, че имат склад в Германия, от който се изпращат всички продукти и се чака около 10 работни дни. Ако не е нещо спешно, на мен лично не ми беше и си поръчах, останах доволна. Сега пак си направих поръчка за продуктите на better you и Osavi вит.Д имат хубав дъвчащ.

# 130
# 131
Здравейте! Търся код за ozone.
ИЗБИРАЙ ОТ СЛЕДНИТЕ КОДОВЕ:
ThankYou10 - Код за -10% отстъпка за избрани категории
ThankYou5 - Код за -5% отстъпка за избрани категории
Използвай ги до 10 януари 2024 г.

* Кодовете важат за периода 09.01.2024 г. до 10.01.2024 г.
* Кодовете не могат да се прилагат за дигитални и електронни продукти, както и за преордъри.
* Кодовете може да се използват само веднъж от потребител.
* Кодовете не могат да се използват едновременно.

# 132
NY15 - Промокод за отстъпка* за ВСИЧКИ марки на стойност 15 лева при поръчка над 150 лева, който е валиден дори и за вече намалени продукти и продукти с Douglas Price!
Валидност: от 10 до 14 януари - само онлайн на DOUGLAS.BG.
Сега и с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА* на всяка поръчка независимо от нейната стойност до BOX NOW и EASY BOX!

# 133
# 134
Код за ASTRATEX - 30% за нощно облекло код: VNOCNI30L32
30% за съблазнително бельо код: VSVUDNE30RFAS
25% отстъпка за мъжка колекция код: VASTRAMAN254V8
20% отстъпка на всичко код: V20NAVSE2342V

Общи условия

Активация на акаунт