Лечебно гладуване по метода на Лидия Ковачева

• 27 814
  • 184
  •   1
Отговори
# 180
При по-тежки случаи са необходими няколко курса.

# 181
Здравейте,
Накратко....3ти ден ми е,започнах 90 кг,сега съм 86.Надъхана съм много.Първия ден изхвърлих много вода...ходих над 10 пъти в тоалетната!Засега държа фронта.Правя го основно за прочистване на организма и отслабване.❤️

# 182
Пак съм аз...7ми ден,почти 6 кг надолу.Чувствам се много добре.Все още ходя до тоалетна 😁.Чувствам лекота,психически също ме е налегнало едно спокойствие.Проблема е,че все по-малко ми се яде.Едва едва изяждам по 2 плода на ден.Пия доста вода и чайове.❤️

# 183
  • София
Пак съм аз...7ми ден,почти 6 кг надолу.Чувствам се много добре.Все още ходя до тоалетна 😁.Чувствам лекота,психически също ме е налегнало едно спокойствие.Проблема е,че все по-малко ми се яде.Едва едва изяждам по 2 плода на ден.Пия доста вода и чайове.❤️

Важно е да се ядат по 700-800 г плодове, за да се поддържа перисталтиката на червата, в противен случай трябва да се ползват лаксативи или да се прави клизма. Почистването на червата е важна част от плодолечението и ако се пренебрегне може да се "натрови" организма.
Успех!

# 184
Вчера и днес съм на плодове, чай и вода. Малко разтоварване след морската почивка, където само последните два дни малко се разпуснах. Но пък за сметка на това за 10 дни имах 4 бягания по 4км. Утре най-вероятно ще захранвам.

Общи условия

Активация на акаунт