Лечебно гладуване по метода на Лидия Ковачева

• 31 734
  • 210
  •   1
Отговори
# 180
При по-тежки случаи са необходими няколко курса.

# 181
Здравейте,
Накратко....3ти ден ми е,започнах 90 кг,сега съм 86.Надъхана съм много.Първия ден изхвърлих много вода...ходих над 10 пъти в тоалетната!Засега държа фронта.Правя го основно за прочистване на организма и отслабване.❤️

# 182
Пак съм аз...7ми ден,почти 6 кг надолу.Чувствам се много добре.Все още ходя до тоалетна 😁.Чувствам лекота,психически също ме е налегнало едно спокойствие.Проблема е,че все по-малко ми се яде.Едва едва изяждам по 2 плода на ден.Пия доста вода и чайове.❤️

# 183
  • София
Пак съм аз...7ми ден,почти 6 кг надолу.Чувствам се много добре.Все още ходя до тоалетна 😁.Чувствам лекота,психически също ме е налегнало едно спокойствие.Проблема е,че все по-малко ми се яде.Едва едва изяждам по 2 плода на ден.Пия доста вода и чайове.❤️

Важно е да се ядат по 700-800 г плодове, за да се поддържа перисталтиката на червата, в противен случай трябва да се ползват лаксативи или да се прави клизма. Почистването на червата е важна част от плодолечението и ако се пренебрегне може да се "натрови" организма.
Успех!

# 184
Вчера и днес съм на плодове, чай и вода. Малко разтоварване след морската почивка, където само последните два дни малко се разпуснах. Но пък за сметка на това за 10 дни имах 4 бягания по 4км. Утре най-вероятно ще захранвам.

# 185
  • Тука, под липите стари...
Здравейте,
Периодично гладувам по 7-8 дни, т.е. не съм съвсем нова в това. Но този път закъсах с перисталтиката. Вие имате ли подобен проблем и как се справяте?

# 186
samuel, пия топла вода, минавам на сини сливи, круши. С това се оправям. До по-сериозни проблеми не съм стигала.
Днес съм на круши. За утре съм решила на сокове от портокали и лимони. Пълнолуние е Nature Full Moon With Face

# 187
Здравейте, реших отново да направя един курс. Ще се опитам да е 20 дни този път. Заредих се с домашна тиква, смятам първите дни докато ми се свие стомаха да съм на тиква и чай.
Миналия път направих 10 дни, така че сега не знам дали ще успея.
Има ли някой плодуващ в момента?

# 188
Привет, аз съм на режима от 3.11. И аз смятам 20 дни, но да видим:). Цел- пречистване и сваляне на килограми..За 5 дни -3.500кг минус .

# 189
Супер! Пожелавам успех! Пиете ли кафе на режима?

# 190
  • София
Супер! Пожелавам успех! Пиете ли кафе на режима?

Много рядко. По принцип се избягва.

# 191
Аз пия сутрин по едно кафе, но от днес/9-ти ден/ го спирам. При мен два дни имаше криза- метален вкус, глад, желание да хапна още нещо/ 8 и 9-ти ден/, но вече отмина. Радвам се, че устоях . Килограмите също падат-вече са 4.500 за 8 дни
Успех момичета!

# 192
  • Русе
Момичета, при Хашимото и СРЧ (с диария) как се отразява гладуването?

# 193
Привет,
на режима съм от 4 дена, минаха по - леко  отколкото си представях. Надъхвам се с книгата- Гладната революция - на др Емилова и старите теми тук, но и бих се радвала да споделям опит с някой, който го прави  като мен в момента. Би било чудесно ако сме повече хора разбира се.  )))

# 194
Привет на режимните момичета/и на онези, които четат и смятат да се включат Sunglasses/ Да дам отчет за режимните 10 дни които  направих въпреки, че заявката ми беше за 20. Освен свалените 5 кг, изчистих хемороид и почти изчезнаха милиуми, които се бяха появили като грозд на клепача ми. Много съм доволна от тези резултати и смятам от утре да направя още 10 дни поне. Не се колебайте и направете режима, момичета! Положителни резултати има винаги.

Общи условия

Активация на акаунт