Кафеавтомат – заслужава ли си и какъв да изберем. Тема N⁰4

• 27 750
  • 441
  •   1
Отговори
# 285
Мъжът ми си поръча от Алиекспрес Hibrew, защото пътува и не му се нрави да пие кафе от вендинг машини. Доволен е много. Работи с капсули Долче Густо, Неспресо и мляно кафе. Пробвали сме двата вида капсули, става много добро кафе, даже и каймак има. Имайте предвид, че е късичко 50-60 мл. Машинката си топли сама водата и си я взема, като я стопли. За следващо кафе се налива нова студена и се чака да загрее отново.
20 мл да е късо, но 50 - 60мл си отива на много дълго, особенно от капсула с мижаво количество материал.

# 286
  • Ст Загора
За моята от Тему пишеше че пуска малко количество. Не е дошла и не знам как ще е

# 287
Здравейте! Наскоро ни светна червената лампичка на горния ред отдясно, а не знаем къде да сложим препарата за почистване, та някой може ли да ми помогне?Прилагам снимка

# 288
В контейнера с вода се слага препарата. Може и оцет или лимонтузу.
Ето ръководство, на стр.10 е показано как става:
https://www.xn--80adah2aybmok5f.bg/philips/saeco-incanto-classic … D0%B5%D0%BB%D1%8F

# 289
  • София, България
В резервоара за вода.

# 290

А вие какъв препарат ползвате?

# 291
  • София
За декалциране ползвам този от ДМ, действа добре и стига за 5 пъти:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-protiv-kotlen-k … 066447413380.html

# 292
За декалциране ползвам този от ДМ, действа добре и стига за 5 пъти:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-protiv-kotlen-k … 066447413380.html

Благодаря!

# 293
Здравейте. Искам да взема машина с капсули, но се колебая между машина с капсули долче густо или с монодози. Имали сме с капсули долче густо и ми се иска да сменим, но се чудя дали с монодози става хубаво кафе, пък и дали има разнообразие от предлаганите видове?

# 294
Здравейте. Искам да взема машина с капсули, но се колебая между машина с капсули долче густо или с монодози. Имали сме с капсули долче густо и ми се иска да сменим, но се чудя дали с монодози става хубаво кафе, пък и дали има разнообразие от предлаганите видове?

Ако ще е на капсули, по-добре си вземете Nespresso. При нея ще намерите и по-качествено кафе, отколкото за Долче густо машина.

# 295

Ако ще е на капсули, по-добре си вземете Nespresso. При нея ще намерите и по-качествено кафе, отколкото за Долче густо машина.
[/qu

Не съм много запозната, но Nespresso не работят ли с други капсули ? Или може и с монодози?

# 296
Да, Nespresso работят с друг вид капсули, различни от Долче густо и монодозите.

Прегледайте всеки вид с какви марки кафе работят и и спрямо вашия вкус си изберете машината.

# 297
Бъдещето е на монодозите. И то до 2 години. По-екологични, 1 размер и голямо разнообразие.

# 298
Здравейте! Искам да си вземем кафеавтомат и се спрях на De'Longhi Magnifica S ECAM 12.121.B, но срещам противоречиви отзиви- старите мнения от преди 2-3 години са силно положителни, а настоящите сякаш не толкова. Ще съм благодарна да споделите лични впечатления, ако имате, а приемам и други препоръки.

# 299
  • Под Сините камъни
Писала съм по напред в темата, аз съм с тоя кафеавномат De'Longhi Magnifica Start ECAM 220.22.GB, 1450 W и съм повече от доволна.

Общи условия

Активация на акаунт