ФЕВРУАРСКА ФОРУМСКА ВЕСЕЛБА 17.02. СЪБОТА 18:00 ЧАСА- преброяване

• 8 041
  • 236
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ще взема да дойда, да видите вие Mr. GreenМоже би ще е след 19.00 обаче, ако Фил е на работа.

# 91
А, така, четкай ми.... ооох Twisted Evil, 3 дни ме боля корема заради теб.

# 92
  • София
Стрелицио моя неземна
идвай в спамо чата, че ше ме заритат вече тука  newsm03

чувствам вече че броим и Пети и .... Стреличката  Hug

# 93
  • София
Мда, бройте ме в комплект с Мина, даже ще се опитам да навия и кумата ми, Dolieta, тя е по-известна на ДБМ. Peace

# 94
Мда, бройте ме в комплект с Мина, даже ще се опитам да навия и кумата ми, Dolieta, тя е по-известна на ДБМ. Peace
Офф топик-ПЕТИ, с абсолютно приятелски  чувства, ама има ли начин това аватарче да го подмениш, че всеки път яко ме шашка, ако и да съм с дебели волски нерви? Hug Peace

# 95
Офф топик-ПЕТИ, с абсолютно приятелски  чувства, ама има ли начин това аватарче да го подмениш, че всеки път яко ме шашка, ако и да съм с дебели волски нерви? Hug Peace
Даааа, мен също ме стресира и се опитвам да не го гледам Blush

# 96
  • В голямото море...Живот
Яд ме хваЩа като ви 4ета.А ние дето сме навън да умираме ли?
А и Пети е права,някои ве4е са си заформили групи4ка,колкото и стар да си във форума,някак си срамни4ко е да се натресеШ.....
СЪЖАЛЯВАМ,ама 4ак през лятото Ще съм си в БГ,може би....

# 97
  • София
А и Пети е права,някои ве4е са си заформили групи4ка,колкото и стар да си във форума,някак си срамни4ко е да се натресеШ.....
Така е, но срамлива или не, ще се "натреса" и аз там, пък после ще коментираме кой какво и защо.
Аватара ще сменя като си дойде Фил, аз съм малко глупава и сама не мога Embarassed

# 98
Май не ви се купонясва, а?
Темата пак беше отишла некъде си.

Говорих с Пепи.каза, че няма проблем.Ще ни има предвид.Само ще му се обадя другата седмица да му кажа за колко човека.
Така че, вие сте наред....казвайте кой ще ходи да виЬЕ Mr. Green

# 99
При 5 човека сигурни да не стане като предната среща newsm78

# 100
При 5 човека сигурни да не стане като предната среща newsm78
Има 2-ма, които са отговорили - бройте ни двама....което май означава, че ще са 4 човека.Което пък означава, че 5+4= 9 Mr. Green

# 101
  • UK
Страх ме е как ще се прибера, иначе ще дойда. Само това ми е проблема. Ако не излезе нещо де.

# 102
Темата пак отплувала назад Mr. Green
Аз ако дойда, ще съм само в Славяни, така, че за среднощтните ви певчески изяви не ме бройте Naughty.

# 103
Леле пак на 3-та страница. ooooh!
Не ви се купонясва и това е. Tired Crossing Arms Thinking

# 104
Там съм  Wink

Общи условия

Активация на акаунт