⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 5 525
  • 124
  •   26
Отговори
Аз съм потресена от новината на която попаднах! Иска ми се да не е истина...
Оставям няколко статии, понеже нямам време, а и не искам да си припомням всичко от историята, докато го преразказвам.Буца ми е заседнала в гърлото...Трябва ли да сме спокойни наистина, когато оставяме децата си при "обучен персонал" в такава институция като ДГ или ДЯ, а всъщност там да се случват такива извращения .....

https://blitz.bg/obshtestvo/potresavashto-uchitelka-posegnala-se … _news1109695.html

https://trafficnews.bg/razsledvaniia/schupeno-detstvo-skritata-i … a-gradina-357302/

https://www.dnes.bg/a/6-krimi/694577-potresavasht-sluchay-uchite … kableshkovo-video

Ето и репортажът на разследващия журналист Тина Ивайлова

Има и петиция срещу въпросната госпожа, където аз лично се подписах, и ако можех още 100 пъти, щях :
https://www.peticiq.com/499394?utm_source=web_share

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 22:16 от Merryhristowa

# 1
Институциите не вярват.
Аз също много се съмнявам.

# 2
Институциите не вярват.

Може ли да се аргументирате защо се съмнявате "много"?

# 3
Институциите не вярват.
В кое се съмнявате? Според вас детето само ли си е причинило всички тези "радости", просто защото не му се ходи на градина, или защото не харесва въпросната госпожа си го е измислило ?!?!
Да ви кажа, аз съм по-склонна да вярвам на 4 годишното в тази ситуация, защото колкото и да си фантазират децата, точно такива фантазии едва ли има дете, което да ги има или да си ги измисли.

Само не знам как са издържали родителите толкова време да не дадат гласност по случая...Това са месеци наред...Да гледаш детето си как се преобразява, да не знаеш причината, да се чудиш как да му помогнеш да се събере и върне към старото си аз.... А то се оказва, че през цялото време е живяло тихо в един кошмар .....

# 4
В тази градина има още деца и най-важното има и възрастни.
Как да се случи нещо подобно, къде?
Ако някоя от вас е с къси нокти (каквито са детските) да се опита да обърне един от тях.
Един?
Какво остава за повече.
И защо така с институциите?
Във времето назад имаше всякакви ужасии с деца. И част от тях бяха с неочаквана истина.
Отделно жените педофили са малко и още по-рядко посягат на своя пол.
И защо да го прави с физически доказателства.
Доста въпроси, които в никакъв случай не е лошо да си зададем.

# 5
В тази градина има още деца и най-важното има и възрастни.
Как да се случи нещо подобно, къде?
Ако някоя от вас е с къси нокти (каквито са детските) да се опита да обърне един от тях.
Един?
Какво остава за повече.
И защо така с институциите?
Във времето назад имаше всякакви ужасии с деца. И част от тях бяха с неочаквана истина.
Отделно жените педофили са малко и още по-рядко посягат на своя пол.
И защо да го прави с физически доказателства.
Доста въпроси, които в никакъв случай не е лошо да си зададем.
Публикувах линк с целият репортаж за случая, както и петицията. Имам деца, главата не ми побира как е възможно.... мисля и от двете страни, пак направо е ужасно гнусно.... Много описателно дава детето информацията, не мисля, че бих могло до там да стигне с фантазията си, от друга страна....тази жена "госпожата", дали наистина може да има толкова болен мозък.... П.С Дали пък не му "подават репликите" родителите, обаче каквато и причина да е, едвали до там биха стигнали.... Истината е, че съм много шокирана от това, което изгледах.....

# 6
Е то пък какви болни мозъци трябва да имат тези родители, че да си измислят цялата история и да въвлекат в нея невръстното си дете ? Смисъл колко време преди това им е отнело, да втълпят на детето, че всичко това се е случило в градината от въпросната госпожа???
На мен много въпроси ми се въртят в главата, но не ми идва на ум, каква може би е реалността.
Каквато и да е всъщност е гнусно, много гнусно...Така или иначе истината ще се разбере!

# 7
Вчера гледах репортажа на Тина Ивайлова. Потресена съм.
Поведението на "лелята" на групата за мен каза всичко...

# 8
Сигурно не вярват заради източниците. Блитз и трафик са.....неблагонадеждни. Като гледам булевард българия също са я постнали, те са поне по мое мнение малко по-достоверни. Тъй де, ще се изчака по-големите медии да се изкажат

# 9
Аз попаднах на репортажът на разследващия журналист първо. Сега го добавих след статиите. Тези статии ми излязоха и просто ги споделих към поста, защото не ми се пишеше интерпретация на това, което чух в репортажа.
Всеки има право да вярва или да не вярва.
Аз съм със силно развито чувство на емпатия и много изживявам "нещата" , макар и чужди.А и имам дъщеря... Явно и затова така ме жегва цялата тази история.

# 10
  • София
Нека разследването да приключи преди да хвърляме камъни. Засега и аз съм скептична.

# 11
Дори и да съм имала доза на съмнение, реакцията на лелята е признание, че с това дете са се случвали нередни и ужасни неща.

# 12
  • Glasgow
Милото момиченце 😢
Вярвам на семейството.

# 13
Аз също вярвам на детенцето, няма как да си измисли подобно нещо. Не виждам и каква изгода биха имали родителите да скалъпят такава история. Потресена съм от бездействието на институциите.

Дори и да съм имала доза на съмнение, реакцията на лелята е признание, че с това дете са се случвали нередни и ужасни неща.
Точно така, очевидно беше, че лъже.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 00:46 от Tessaria

# 14
  • София
Все пак има и медицинска експертиза.
Аз единствено се изненадвам, че тази госпожа още е на работа.
Ако мое дете беше в тази градина, нямаше да стъпи там, а на мястото на тези родители вече аз щях да съм в затвора.

Общи условия

Активация на акаунт