⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 10 728
  • 324
  •   8
Отговори
# 30
Че някой друг го е насилил ли? Толкова малко дете може ли да си измисля такива неприятни детайли?

На мен ми мина през ума, че момченцето, което я е целунало в устата, може да има нещо общо, но засега няма такива данни. Ако беше така, учителката щеше да е по-склонна да обясни друга версия пред камерата.

Не на последно място, детето демонстрира страхова невроза само от споменаването на името на "възпитателката".

# 31
  • София
Което може да се дължи на "обикновено" насилие (ака въобще има такова понятие).

# 32
  • София
Това е при другата дъщеря, не при малкото момиче. Голямата им дъщеря е имала подобен случай и при коментирането малкото дете чува и казва, че въпросната Герова я е целувала грозно.

# 33
Има предвид родителите според мен, но леко нелепо ми се струва в случая!
Много добре я разбрах какво има предвид.

# 34
  • София
Бащата нали не е бил в България по това време? Или бъркам?

# 35
Което може да се дължи на "обикновено" насилие (ака въобще има такова понятие).

Може, но как си обясняваме, че детето твърди, че госпожата му е бъркала в интимните части и това е доказано при обследване от детски гинеколози?

# 36
  • София
Ето тук е съмнението ми.
Според мен е напълно възможно тя да е насилник. Говоря за шамари, обиди, викове... Такива неща. Което с пълно право я прави "Лошата" в съзнанието на детето. Възможно е, АКО сексуалният насилник е друг, тя да продължи да бъде "лошата". Възможно е и тя да е единственият насилник. Това е моята теория засега.

П. П. Не задължавам никого да вярва в нея. Просто обяснявам защо не съм 100% убедена, че тя е сексуалният насилник.

# 37
О, надявам се това да не е така, защото сексуалните насилници често са близки до семейството. Дано разследващите да са достатъчно кадърни.

# 38
Детето казва...А какво казват психолозите и изследователите? Мен това ми беше по интересно да видя. Пак казвам когато в една среда се повтаря и затваря, че градината е ужасно място където могат да те изнасилят е ясно, че и ти ще почнеш да повтаряш като папагал същото. Въпросът е след като експерт е говорил с това дете, какво е установено??? Вариаците за скъсана химена на детето са хиляди- може сестра му в момент на игра да му е бутнала писалка или друго дете в градината, без надзор да го е проболо с молив или още по гнусното- градинарят на градината да е педофил!! Важно е според мен детето да говори с психолог и да се установи от кого е причинено насилието в действителност и този човек да бъде наказан!

# 39
  • София
Добре де и как обеснявате случката, в която учителката излиза и си показва задните части пред всички? Това я прави каква - годна за учителка в детска градина ли?

Vancheto86 "Вариаците за скъсана химена на детето са хиляди- може сестра му в момент на игра да му е бутнала писалка или друго дете в градината" Каква е тая глупости и кой ще си рови по интимните части с писалки?

# 40
Тоя баща, вместо да си излага и травмира детето, да и върне на детето и ще се приключи. Да бяха сложили записващо устройство в дрешка или другаде, щеше да се знае със сигурност.
Ако има камери в градините също ще знае, ама персонала не искал.Защо не искат?

# 41
Мариета Герова е била директор на детска градина. Уволнена е за скандални снимки, поне това си спомням от репортажа. Определено има нещо сбъркано в тази жена. Леля Иринка удобно мълчи. Изобщо, всички мълчат страхливо. Нали не е в тяхната къща. Директора Афродита и тя, първата й работа е била да накара майката да подпише, че няма претенции към градината. Напротив, трябва да имат претенции към градината!

# 42
  • София
Подсъдно е да записваш

# 43
Добре де и как обеснявате случката, в която учителката излиза и си показва задните части пред всички? Това я прави каква - годна за учителка в детска градина ли?
Били ли сте там? Защо другите деца не им е направило впечатление и не са споделили това на родителите си? В една група има още 25 деца! Смятате ли че това няма да им направи впечатление на останалите 24 деца?!!

# 44
Ти им изкарай кривотиите, пък те да те съдят.

Общи условия

Активация на акаунт