⚠️"Скритата истина в една детска градина" ⚠️

• 13 395
  • 406
  •   7
Отговори
# 15
Не знам..За мен леля Иринка има какво да каже, но за сега предпочита да си прави пас.
Дано се връзуми и каже истината пред разследващите..

# 16
Не знам..За мен леля Иринка има какво да каже, но за сега предпочита да си прави пас.
Дано се връзуми и каже истината пред разследващите..
Дано разследващите си свършат работата. Леля Иринка всичко ще изпее, ако я подхванат както си знаят.

# 17
  • София
В тази градина има още деца и най-важното има и възрастни.
Как да се случи нещо подобно, къде?
Ако някоя от вас е с къси нокти (каквито са детските) да се опита да обърне един от тях.
Един?
Какво остава за повече.
И защо така с институциите?
Във времето назад имаше всякакви ужасии с деца. И част от тях бяха с неочаквана истина.
Отделно жените педофили са малко и още по-рядко посягат на своя пол.
И защо да го прави с физически доказателства.
Доста въпроси, които в никакъв случай не е лошо да си зададем.
Обяснено е къде! Слушайте!

# 18
# 19
Преди да се изказват някои хора по темата, е добре да изгледат видеото от началото до самия край. Има документация доказваща, че детето е претърпяло насилие, от всичкото отгоре е с разкъсан химен. Репортажът е от дома на семейството и ясно се чува колко уплашено е момичето от въпросната "възпитателка", която реагира с агресия при вида на камерите.

# 20
  • София
Аз нямам съмнения, че детето е жертва на насилие. Почти съм сигурна и че тази жена е насилник. Други са ми съмненията. Много силно се надявам детето да бъде разпитано от много добри психолози.

# 21
  • Glasgow
Че някой друг го е насилил ли? Толкова малко дете може ли да си измисля такива неприятни детайли?

# 22
  • София
Ще видим.
Както казах дано детето да бъде разпитано от хора, които си разбират от работата и дано разследването да не бъде претупано заради натиск от медии.

# 23
  • София
Интересно е защо другите родители мълчат? Все пак някое дете ще сподели ако детето е видяло как въпросната медицинска сестра си показва задните части пред цялата група. Защо не се взима на сериозно от родителите?

# 24
Не знам колко вярващи и колко съмняващи се има, но вчера петицията имаше едва 5 000 подписа, а днес надхвърлят 30 000.
Силно вярвам и се надявам, че скоро случая ще се разплете и ще има наказан! Трябва!!!
Милото дете... Пази боже

# 25
Интересно е защо другите родители мълчат? Все пак някое дете ще сподели ако детето е видяло как въпросната медицинска сестра си показва задните части пред цялата група. Защо не се взима на сериозно от родителите?
Мен това също ме озадачи, както и че госпожата е удряла детето пред цялата група, докато обядват. Това са големи деца, които говорят, никое ли не е споделило с родителите си, тези родители не са ли споделили с родителите на битото, или боят е норма там?

# 26
  • София
Може и да е, но няма как да знаем. Кофти впечетление ми правят родителите, защото дори и при насилие над деца или казват, че си измислят или не обръщат внимание.
В яслената група преди на малката ми дъщеря имаше такава медицинска сестра, която им е крещяла, че ще ги хвърли през прозореца ако не слушат. Това се разбра много месеци след като това беше казано и то, защото друг родител повдигна темата, че нещо не е наред с неговото дете! Ами защо мълчиш? Защо не говориш с родители, директор, жалби и т.н?

# 27
Много е лесно, нещо толкова противно и отвратително на пръв поглед да се линчува...Но аз като гледах клипа, като родител си зададох следните въпроси " Защо след като детето е претърпяло травма, то е подпитвано и ръчкано- отново и отново да говори и изживява тези ужаси?! Защо е снимано голо дори и в тоалетната докато е на гърне, (замъглено) и пак е ръчкано да говори за тези ужаси?!" И след като и вас ви попитат хиляда пъти " Пипа ли те отдолу госпожата?!" Няма ли и на вас да ви писне и да кажете " да!" За да ви оставят накрая намира?! Сега дали е имало насилие и кой го е направил- това компетентните органи ще разберат. Но мен това ми направи ярко впечатление. И още нещо- Дъщеря ми е на 5 и вчера ми сподели, че в градината са и правили операция на ставата и са и сложили изкуствена става...Не можете да си представите колко цветна е детската фантазия в този период и това е нормално,защото е час от развитието на едно дете! Но мен това не ме плаши и гледам да отсявам кое е фантазия и кое е истина. Пак казвам, може да е имало насилие, но може да го е направил всеки, така, че нека компетентните органи да си свършат работата и ако има виновен,той да се накаже!!!

# 28
А кой точно имаш предвид под “всеки”? Всеки в магазина, всеки на улицата, всеки в детската градина?

# 29
  • София
Има предвид родителите според мен, но леко нелепо ми се струва в случая!

Общи условия

Активация на акаунт