НОЕМВРИЙСКОТО човече ходи храбро като мече!!!

• 10 460
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
  • Карлово
Брех, ама че пусто.
Някой да ми каже Наздраве има ли? С червено винце съм Crazy

# 256
микки, наздраве!  Wine Glassаз сега се връщам от рожден ден. наздравиците минаха, но затова пък съм приятно почерпена и весела. сега сядам да уча, да видим на пияна глава по-леко ли върви  Mr. Green

# 257
наздраве, аз бира пих. Много готини двете момичета, и добре си ги събрала в количката Simple Smile

исайкова - при теб е все така сериозно положението - дано тази ваксина помогне.

юка, какво стана с вашите зъбки? Май имаме същия проблем, пратиха ни на детски стоматолог, но днес всичко живо ходи на митинг, та отложихме.

# 258
тити, купих отново ненедент и напръстника и уж редовно да ги мия. да, ама не. през ден, ако се сетя, в най-добрия случай. но те сами поизбеляха вече. сердика беше казала, че от антибиотик пожълтявали. не помня вие пихте ли антибиотик, но е възможно от някои лекарства да се получи. според мен при нас е такъв случая. колкото повече време минава след приема на антибиотика, толкова по-бели стават, да чукна на дърво.
имам приятелка стоматоложка, скоро ще се видим и ще я накарам да ги види зъбките на кейти все пак. ще споделя после какво е казала.

# 259
ние пихме антибиотик, но педи е категорична, че това е било свързано с тетрациклините, вече нямало такива антибиотици за хлапета.
Иначе каза флуор категорично не.

# 260
уф, когото и да попиташ, друго те съветва Crazy
Тити, не само тетрациклините, а и самите оцветяващи вещества на антибиотика можело да оцветят и зъбките (четох аз). Ако се махне до няколко седмици с редовно миене, сигурно е било това. А пък ние още даваме флуор, чак до навършване на две годинки. Тук се тачи newsm78
и, наздраве, хихи beer

# 261
наздраве с кафенце  bowuu
аз освен да споделя, че тия дни се сдухвам от работа, друго интересно няма край мен. имам ужасно дълъг тхт с много грешки извътре, който боря от понеделник, а крайният ми срок е неделя. и за да ми е по-интересно, гледачката тази седмица не е при мен, защото майка й починала ( Rolling Eyes), т.е. петра е непрекъснато наоколо. и за по-интересно, филков е затънал до шия в работа и не може да се прибира по-рано, за да поеме детето. е, вчера се прибра в 5.30 и аз таман да се зарадвам, че имам повече време и няма да стоя до среднощ и той ми метна няк'ъв договор за превод. едни кирливи страница и половина ги мотах 2 часа - тоя юрид. английски хич не го мога, да му се не види... е днес пак си подхващам моята. всъщност, аз се кефя - има работа, има движение, има лудница - значи животът не е спрял съвсем  Laughing
имам още 10 минути време за себе си преди да започна и отивам да си проверя пощите.
спокоен ден  Hug
исайковаHeart Eyes

# 262
  • Карлово
ДУ!
Днес вече няма да съм детегледачка. Едно такова е тихо и спокойно ooooh! Да си похваля детето. Докато аз се мотам насам-натам тя си взела столчето, придърпала го да масичката в хола, седнала и вика:"Мамииии, ам-ам" Сложих и аз една купичка с корнфлейкс и чак се оцъклих като започна да яде сама, при което аз  #Crazy Справи се сама с половината.
Весел и успешен ден!

# 263
привет,
тити, флуор се дава по преценка на лекаря и то не по преценка на детето, а до колко флуор съдържа водата в региона. Ако е бедна на флуор се иzписва, ако има достатъчно , не , zащото предоzирането не е добре , иzобщо.
мики, големи сладуранки. как ги опаzваш толкова чистички? Аz ли съм мърла или мънечкия е мърльо  newsm78 гледах един баща беше натварил малкото в количката, а голямото яхнало капака  Joy

# 264
  • София-там нейде в западната част
привет  Hug
исайкова доста неприятни неща са ви са се случили Sad надявам се при теб ваксината да помогне и да се възтановяваш бързо  Heart Eyes
микки та ти направо си готова ... я виж как добре си се справила пък и много ти отиват две дечица  Flutter ... големи сладурки са ... къщичката от "Марти" ли я взехте
днес след 2 месеца ремонт си взехме колата  #Crazy тази с която работим ...нямам думи за безхаберието на майстора дори и не я е направил както трябва поне за тези две седмици дето трябваше да я ремонтира а те станаха два месеца да я беше направил като хората ... та и повече пари ще иска  Twisted Evil ... туй от мен бясна съм ама майната му "желязо" е  Close  да са живи и здрави дечицата туй е най-важното целувки на всички отивам да си излея яда на Фотошопа и форума  Wink

# 265
Здравейте,

и ние се приготвяме за излизане. Дано в паркчето не е пълно с детегледачки Praynig, че миналия път затова и го подминах Rolling Eyes. Всички се познават помежду си и като влезе някой непознат, го гледат като извънземно. #Crazy
Мики, ама тя твоята фъстъчка е напълно самостоятелна Flutter - ахааа ти затова искаш близнаци, защото  си мислиш че е лесно да се гледат Wink Хехе и аз преди исках, но вече - не. Naughty Едно по едно си е най-добре.
Деситка, какъв е този майстор дето 2 месеца не може една кола да ремонтира? Не се ядосвай, днес е петък - началото на уикенда!!! Grinning
Исайкова, дано не е нещо сериозно, това при теб. Rolling Eyes
Флуор и аз още давам, но от дъжд на вятър/постоянно забравям/. 

# 266
привет и от нас!
най-накрая се натутках и в събота поканих гости за прощапулника. сега ще ходя да търся в темите назад рецептата за питката. тия дни и без това съм се отдала на кулинарство. какво ли не готвих и месих. после защо му е тежко на кантара  ooooh! чакам хубавото време и дългите разходки, за да отслабвам.
поканих си гостите, а после разбрах, че другата седмица имам 3 изпита през ден. не знам как ще сколасам. може би ще избера 2 от 3. не ми се вижда реално с ден четене да развия по 2 въпроса  Close
исайкова, радвам се да те видя пак при нас  Hug
деситка, не мога да ги гледам аз майсторите. да не им попадаш в ръцете  Twisted Evil
поля, и при нас беше така в градинката. не от детегледачки, а от други майки. когато си единствен непознат е много гадно  Confused в крайна сметка тъкмо се "внедрих" в компанията и лятото свърши. сега ще има нови майки, защото пък всички дечица от миналото лято са вече на градина.  Thinking
докладваха ми, че в самоков се сипело хубав пухкав сняг, а тук е такава депресия навън - кално и грозно  Crossing Arms хайде да пуква пролет вече....между другото, сливата под прозореца на спалнята ни вече е почти цъфнала  Shocked дано няма студове вече, че ще измръзне, а аз така я харесвам като бял облак....

# 267
  • София
Пуу, не мога да пробия да вляза във форума, все не иска да зареди.

Илия пак е болен, въпреки че не ходи на градина. Личната му лекарка твърди, че това е типична картина на начално астматично дете, което се поддава на вируси, а нашият семеен приятел - лекар казва, че Илия изобщо не иглежда като алергично дете и няма никакви такива симптоми  ooooh!. Не знам какво да мисля, от доста време не знам, лекувам го, когато е болен и това е. Роси засега е здрава.

Здрава е, но с голяма цицина-рана на челото. Спъна се в кабела на ел. радиатора, който умната и майка беше разпростряла по пода и заби чело в радиатора.

Микки, много сладки снимки! Ама те наистина ли спяха заедно в едно легло? Ти явно си добра приятелка за разлика от тази на Жмото.
Мерси за отговорите за матраците - най-вероятно ще вземем кокос. Леглото на Роси е 140/70, с няколко степени на височина и с махаща се преграда. Илия спа в него докъм 3-годишен.

Дидди, и Роси е така - все се сдърпва с децата, не си я представям да седне в една количка с някое. При това тя е виновникът за раздорите. Предвиждам гоелми разправии с нея в следващите двайсетина години  Twisted Evil

# 268
  • Карлово
Споко, всичко е само за снимките. Естествено, че не спаха в едно легло, а и хич не бяха чисти в края на деня.

# 269
а, и Деян е мърльо, ето как яде филия. Аз станах по-търпелива да се маже с каша, в началото нямах нерви да го гледам.

за флуора и аз това си мислех, че има значение водата и региона. А сега си мисля да не би да има връзка с това, че Деян се налива все повечес вода - розов Девин, непреварена? Знам ли какво слагат в бутилките......
а коя паста няма флуор?

Общи условия

Активация на акаунт