Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 476
  • 849
  •   1
Отговори
# 480
  • Cyprus, Пловдив
Ако някой има интерес към тези, да пише

# 481
  • Г. О.
Аз търся купон за вода в туба от 11л. Ако някой няма да ползва своя, бих го използвала.

# 482
  • София
Аз търся купон за вода в туба от 11л. Ако някой няма да ползва своя, бих го използвала.
Пращам 👍

# 483
  • Г. О.
Благодаря ви, вече имам купон:) Лека вечер.

# 484
Отново да похваля тези салати.
С прасковите е уникално вкусна. Ще взема утре още бройки.

Също така и десерта с извара. С портокалови корички е. Много вкусно.
Индивидуално опаковани са:

Къде стоят тези салати? И предния път ги търсих в няколко лидъла, ни етикет ни нищо. А тази с прасковите ми стана много интересна.
В нашия филиал тези салати стоят при другите промоционални охладени артикули.

# 485
  • Сливен
Няма да ползвам талона за водата,ако някой го иска да пише

# 486

На самия купон е упоменато количеството, което може да се закупи

Точно на този купон няма,аз затова и попитах тук дали някой знае 😊

Ето го :

# 487
  • shumen
Салати взех аз и вкъщи се хареса най много с прасковите.

# 488
Има купони, на които не е упоменато какво количество може да се закупи.
Може би ограничението е 5 бройки, които се приемат, че са  нормално количество за едно домакинство (това е моя интерпретация).

# 489
  • София
Знаете ли Лидл участват ли в оная инициатива на правителството за ниските цени?

# 490
  • София
Знаете ли Лидл участват ли в оная инициатива на правителството за ниските цени?

Да, казва се "Достъпно за вас"
В приложението даже има каталог.

# 491
Здравейте,днес имах неприятна случка с касиер в Лидл,и друг път ми се е случвало,но днес реших че няма да мълча и просто да кажа 2-3 думи на касиера,говорих с управителя на магазина,но се чудех дали да не подам оплакване и в писмен вид.Проблема заради ,който се разигра скандала е дребен,но грешката е тяхна,това което ме ядоса беше отношението на касиера и как се държа с мен,все едно съм някакакъв просяк,не търся глоби или уволнение,но въпросния човек не за първи път се държи така ,чувала съм и от други клиенти проблеми докато са на касата и искам да престане да се държи така с клиентите.

# 492
Подай разбира се. Никой не е длъжен да търпи лошо отношение.

# 493
Подай писмен сигнал. Ако си видяла името му на баджа, напиши го. На касовите бележки също има някакъв номер на касиер, но това може и да не е неговия, защото понякога сядат на различни каси. Не мълчи, оплачи се. Опиши случая максимално стегнато, без излишни драми и емоционални отклонения. Вероятно ще ти върнат стандартен отговор-шаблон, но може и да вземат мерки. Щом не е частен случай, а поведението му е тенденция може и други клиенти да са се оплаквали от въпросния служител.

# 494
Да,пазя бележките,не видях името,но смятам че ако толкова искат може да видят и на камери или по някакъв си техен начин,ще пиша сега.

Общи условия

Активация на акаунт