Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 107 020
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз май съм фен на K-SWISS,
Скрит текст:
лятото бях взела тези , супер удобни-  https://www.aboutyou.bg/p/k-swiss-performance-footwear/sportni-o … eceiver-v-8896257
Видях, че при мъжете има мой номер и грабнах, с код излизат 35 лв, кожени, то грехота да не ги взема Relaxed
Моите са бели, има и с малко цветно Wink

https://www.aboutyou.bg/p/k-swiss/niski-maratonki-match-pro-12447133

На "детето" кубинките, които взех миналата година, реално ги е носила само тази зима 1-2 месеца и то не всеки ден, отзад на петата и се скъсали, пластмасовата част начупена, направо са за хвърляне. Четох ви предните дни за рекламация и взех, че писах, да видим дали ще ми върнат отговор. Е, не са някаква съкапрска марка, ама пък ме е яд, отгоре и на подметката не са мръднали, а и са кожа...

# 1 276
  • Popovo
Тези Тамарис пуснах за детето , излизат по 44 лв, кожа.

https://www.aboutyou.bg/p/tamaris/boti-chelsea-8729734

# 1 277
И аз връщах миналия четвъртък, днес имам превод на сумата.
Първо слагане на раницата, с минимум багаж и разочарование . Ще я сложа още няколко пъти да се нацепи хубаво и ще им я върна.

# 1 278
Имам три върнати пратки, но за нито една от двете нямам имейл. Върнах ги с товарителницата, която беше в пакета. В профила ми в еконт пише, че две са пристигнали в центъра за връщане на 17.01., а за третата на 23.01.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 19:17 от йоко

# 1 279
Аз имам върнати на 15ти, също с оригинални документи, ще чакам 14 дни и ще им звънна.

# 1 280
    Аз пък получих скъсано яке Khujo.След толкова дебнене да се появи М размер от модела, който исках и три върнати Л-ки от други модели, които са ми големи.Накрая хванах С-ка и след толкова чакане дойде скъсано.
    На етикета с товарителницата забелязах, че над подател About you пише ВЪРНАТА СТОКА. Тоест препратили са ми някое върнато яке.
    Нямаше как да видя, защото прегледа е без нарушаване на опаковката, а якето  беше така сгънато, че скъсаното не се вижда.
    Ще им пиша първо, да видя какво ще ми отговорят.Но вече ми мина желанието и за яке.То ще се запролети и няма да ми трябва.Ще си нося Куджовците, които имам.Въпреки че много исках от най-дългите, при кучи студ да си ходя все едно съм в спален чувал, но... уви

# 1 281
    Върни това и си поръчай ново с кода за 25, или си изискай компенсационно намаление.
    Кой е моделът? Повечето имат номера, последно поне като ги разглеждах...

# 1 282
    Панамките защо не ги намаляват както другите обувки? Миналия февруари имаше на 98лв до 120лв мисля. Сега под 200лв трудно Sad

Появи ли се нещо вече изчерпано по 1бр е върнато значи. И ако човека го в носил и съсипал е разочарование за другия който ще го купи. Но ако се опише дефекта на бележката, не го пускат отново в сайта,или ги бракуват или отиват в ремикс. Но тези които са го носили,няма как да напишат - скъсах го. Връщат го насрано,полуават си парите и то отново се пуска в сайта.Така аз уцелих носеното и изпрано горнище на найк вчера. След толкова дебнене. Написах имейл и пратих снимки,но го върнах още вчера. Отговор и да получа,вече е върнато с описания дефект на бележката за връщане.

Но появят ли се наведнъж 3/4 бройки на нещо вече изчерпано вероятноста да е върнато е по малка. Сайта скрива някой неща по време на акция и след време или след акцията се появява пак налично. Така че внимавайте с единичните бройки. Често липсват етикети,което също е знак че е върнато. Има съвестни хора и връщат веднага със всичко,хартии,найлонки и т.н. и пак си е ново. Но има хора носят и връщат без плик без нищо. Абаут Ю го пакетират в онези найлонки без лепка или с лепка,но не фирмената опаковка или кутия. Иначе всяко нещо си има фирмена опаковка/найлонов плик със фирмения стикер на модел,размер и т.н. Липсва ли фирмената опаковка ,значи е отваряно  Simple Smile Аз се радвам много на "девствени" продукти - по 100 хартиики,картончета,кутии,пликове Simple Smile Тогава са не докосвани от никой Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 20:09 от vlbs

# 1 283
    Върни това и си поръчай ново с кода за 25, или си изискай компенсационно намаление.
    Кой е моделът? Повечето имат номера, последно поне като ги разглеждах...
    Изкочи М-ка от INGRAM 2,поръчах токущо с код.А скъсаното е INGRAM 3 MAT

# 1 284
    Използвайте кодовете умно когато екстрата е по малка от 25%.

Да дам отзив за ботите на MJUS и коженото яке на Джипси.

https://www.aboutyou.bg/p/mjus/niski-botushi-s-vrazki-capmetal-11908382

Ботите ги връщам. Цвета ми харесва,но някак евтинеят на пипане. Дойдоха в обикновена кутия. Сякаш са стояли на открито. Даже едната обувка не е направена както трябва,лепиото не е хванало. Не е разлепено но има някакъв луфт,която другата обувка няма. И да нямаше този луфт,пак щях да ги върна.Иначе са прилично леки за боти. Каролина Куркова по ми харесват,по стабилни ми се виждат. Произведени в Португалия.

https://www.aboutyou.bg/p/karolina-kurkova-originals/niski-botus … azki-gina-7123028
    Vlbs, ботите на MJUS отговарят ли си на номера или са умалени? Отпред леко заострени ли са? Би ли ги снимала, ако не те затруднява?

# 1 285
    Отговарят си. Нормален крак. Да много леко са заострени,но не прекалено. Цвета ми харесва,въпреки че лесно се получават драскотини по този цвят на всяка обувка почти. И това металното като декорация,някаква ламаринка. Вече ги върнах. Очаквах да са по добри. Марката е добра,но този модел,явно не. Поне според мен.

# 1 286
    # 1 287
    С куджовците от миналия януари си имам едно на ум, и тогава въртяха мерени и чукнати
    А онова светло синьото показано тук на  tommy hilfiger черно от носене и  непрано цял сезон още ми е пред очите.

Аз им описвам проблема на листа за връщане обикновено.

Едно яке ми отказаха поръчка, домързя ги явно, аз не го искам.
    Ако ми откажат и поръчката с другите две, няма да се сърдя.

# 1 288
      • Пловдив
      AeroJ
      Според съветника на последното яке (тъкмо се зарадвах,че има 2ХЛ)...съм 3ХЛ!!!!
      Не е честно,този съветник ме кара да се чувствам огромна
      Sunglasses

# 1 289
      Явно за мен е било 😁😁😁 изненадах се от препоръчания номер, но го пъхнах в коша. С кода стана на чудесна цена.
      Щях да пиша, че моите кожени якета все се изтъркват по ръкавите, като показаното...И да ги пазя, все побеляват. А чета мнения на потребители за качествени якета Манго и др., които се носят години и не мърдат 🤔

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 21:18 от UnaDesconocida

Общи условия

Активация на акаунт