Отговори
# 135
За подигравка с героинята не знам, но язък за таланта й, то всеки може да изиграе клоун като Сейран, включително и аз! Няма да е наслада за гледане, май Афра има за какво да се сърди на сценария. Слагат я на място,  където не и е мястото!

# 136
Тоя сериал все повече ми мяса на Лале Деври накрая ще направя един паралел чак се плаша колко е реално това събитие😂🎶
Бях сигурна за палячото
Там Топрак работеше в мола бременна с бебето им от Чънар докато Йешим не и направи мръсно но там държах лошата страна🙈😂

Даже и сцената с Липсваха ми твоите усмивки е копирана от там толкова липса на акъл да пишеш не съм виждала скоро🤦♀

# 137
  • Яко в Матрицата...
Нека да убият някой от главните, да видим кой ще им гледа простотиите Joy

# 138
  • Ямбол
Скрит текст:
Инфо от Х - "сигурен източник"
Нито Сейран,нито Ферит щели да се влюбят в някой друг.Сейран ще се интересува от дизайн и щяло да има доста сцени с нея в бъдеще.

# 139
Нека да убият някой от главните, да видим кой ще им гледа простотиите Joy

След Серенай паднаха дръстично преместиха ги после в друг ден по едно време голямата актриса с една мимика гледам че още същия заспал бастун горката то пък човек малко да се развие 👌😁 какво да ви кажа Муха 😂
Тя им го беше заявила още втори сезон че няма да снима те се избиха на онзи сет после и то големи хора, Авшар какви рушвети предлагаше 😄 ама йок 7 еп трети сезон и ареведерчи Рома🙏
Тъй че всичко е възможно в този живот бате Нежат Ишлер редовно напуска дизита когато му скимне на шапката 😚🙏

# 140
  • Яко в Матрицата...
Оф, в Т пак е пълно със спойлери… Затворих го 🙄

# 141
Оф бее, Аман от сравнения с други сериали и обяснения излишни Head Band

Сигурна съм, че беним Сейрошум ще е много хубав палячо Heart Добавям и нереалната енергия на Афрош Heart Eyes

На мен ми е по-интересно да видя суратя на Ферит. Дано да я види и той Grinning

Проекто булката Sunglasses

# 142
Оф, в Т пак е пълно със спойлери… Затворих го 🙄

Аз отдавна не ги чета даже като ме питат викам сами си търсете 😂

# 143
  • Яко в Матрицата...
🐟 ще има да чака за сватба… Вече има нови звезди 🤣

🧿🧿🧿

# 144
Сега въпроса е ще я познае ли Ферит 😂

https://x.com/ozgee_ce/status/1744328131836600429?s=46
От Йешилчам поредиците сцена
“Ферит геризекиалъ “познай жена си плийс🫶🏻

# 145
  • Яко в Матрицата...
Проблемът е, че тя ще го познае 🙄🤣

# 146
Проблемът е, че тя ще го познае 🙄🤣

То това е ясно ама все пак нека и той да я познае🙈

# 147
  • Яко в Матрицата...
Днес съм добра, нищо няма да казвам WinkSunglasses

# 148
В това време Ферит...

... голямата актриса с една мимика гледам че още същия заспал бастун горката то пък човек малко да се развие 👌😁 какво да ви кажа Муха 😂

Скрит текст:
Нарушаваш собствената си забрана или други актриси може да се обиждат? Hands V

# 149
Продукцията (ОГМ) и Онур са във вихъра си. 😂Ужасно токсични са.
Щеше да е по-приемливо ако историята със аниматорството беше пусната от фен случайно присъстващ в същия мол фен, обаче проблемът е, че беше leak-ната дни преди заснемането ѝ. 😂

Преди няколко дни бях написала, че щом няма да има епизод 2 седмици това означава, че огънят у зрителите ще се поддържа по друг начин... Разбира се, за ОГМ това означава да е с евтини драми и известна доза хейт от нагнетени акаунти...🫠🏆🤮

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 15:02 от bellie_ellie

Общи условия

Активация на акаунт