Отговори
# 240
Добър вечер, момичета Simple Smile
Изпозачудих се (каква дума само, А!) Smile 80 коментара за има - няма 2-3 часа, а то Сейран - клоун е предизвикал реакциите. Hug
Аз да си кажа, не виждам глупост при Гюнгер с клоуна, особено след интервюто на Сейран и реакциите на Корханови да я унижат публично. Ролята на клоуна наистина е символична - да осмее и окарикатури т. нар. нормален ред в обществото и мисля, че това е намерението. Използването на фарса никак не е лоша идея, ако покаже абсурда на Корхановия морал, а молът си е днешният карнавален площад.
Що се отнася до бележките, че Сейран даваше частни уроци, ами за да се издържа частните уроци няма да са достатъчни, още повече, че тя имаше едно дете само.

# 241
  • Яко в Матрицата...
Ауу, не обиждайте кончетата Flushed Тази новата е пластмасова кукла, от онези 18+…

Ако Феро обиди Сейро на тема работа като клоун, още по-добре ще илюстрира колко е тъп Wink

# 242
Това че ще гледам серията в петък за сеир, прави ли ме антифен на сериала😂😂😂

# 243
Здравейте,
Има няма един ден и вече темата е набъбнала доста.
Вълнение голямо от "прекрасния сценарии". Подигравка голяма за ГГ.
Клоуни, балони и то точно в това място от огромния Истанбул са избрали новите влюбени
да си гледат телефоните.
Дъното под дъното достигнахме в този филм. Жалко за  талантите.
А, за грандиозния план на Ферит да си отмъщава на всички, човек може само да завижда.
До тук виждам, че само се опитва да лази по нервите на Сейран, но с тези му забежки само
ще засили решението й по скоро да се отърве от един незаслужаващ любовта й мъж.
Друго от стратегията му поне за сега не се реализира. Съмнявам се от баровете и жените
дали ще му остане време за бизнес и работа.
Извинете, но на тази особа, аз дори връзката на балона  не бих й подарил.
В профил много зле изглежда.

# 244
То не става въпрос,дали професията е достойна,или не
Аз в моя си живот съм работила и като супервайзър и като чистачка и като дизайнер
Животът е странно нещо
В друг пост,който остана в предната тема казах-никога не казвай никога
Борейки се за независимост, момиче като Сейран би могла да работи например в магазин,в кафене,в киносалон,дори и в производство
Едва ли всички зависят от Корхан
А да не кажа,че може да преподава езици,уроци по пиано,да разхожда кучета,ако щеш
Ако я види Кязъм-ще прирадне .Язък му за парите,дето е дал на разни учителки

# 245
Една рускиня разказва:
Скрит текст:
"Феновете изобщо не харесали сцената, в която Сейран играеше ролята на клоун и буквално стачкуваха, така че е напълно възможно тази сцена или да бъде заснета отново, или дори да бъде изрязана напълно. Но Сейран ще види Ферит да вечеря с Невра. КайСун е на ръба на развода, Суна осъзнава, че е привлечена от Абидин, но не изпитва нищо към Кая и бракът им е само бреме за нея. Love AbSun обещава да спечели. Кая и Пирил са имали любовна афера в миналото, сега Пирил възнамерява да си върне Кая и да допринесе за напускането на Суна от Яла. Кая също ще започне работа в холдинга на Dede - Khalisa. Суна и Сейран ще бъдат в лоши отношения и практически няма да комуникират помежду си. След като Саджиде разкрива тайната на Пело, състоянието на момичето се влошава и тя е откарана в болница. Асуман напълно ще вземе страната на семейство Корхан и повече няма да иска да продължи да общува с майка си - Гюлгюн и Сейран. Туристически източници обещават, че в 53-ти епизод ни очаква изненада, но мълчат дали ще е приятна. Последната сцена на епизода обещава същата целувка по инициатива на Невра, в която не се знае как ще се държи Ферит, но не очаквайте Сейфер в сериала, те на практика ги няма. В следващите епизоди Невра-ханим ще заеме основно място в сериала."

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 17:46 от seungri

# 246
Seungri- защо спойлера не е в скрит текст? Нали така си казахме, аз дори снимки от днескашните сетове слагах в скрит текст

# 247
  • София
seungri, моля, да се радектираш и да сложиш спойлерите в скрит текст, много хора не искат да ги четат

# 248
ох,ако е така-аз изчезвам
Бях изчезнала за 5-6 серии,послеги наваксах
Да ме пита човек защо?

# 249
Съгласна съм с Катя, клоуна може и да осмива дадено поведение на човека, затова се върнах към символиката. Та подаряването на балона също ще си има своята цел. Понякога сте много черногледи, аз така приемам работата на Сейран, която не е лесна и не е за всеки- да зарадваш или развеселиш някого, а знам, че Сейран обича децата.

# 250
Цитат
но не очаквайте Сейфер в сериала, те на практика ги няма. В следващите епизоди Невра-ханим ще заеме основно място в сериала."
Тъкмо Афра да си вземе въздух. Те едвам ще дочакат месец май. Желанието им се изгуби.

# 251
Ponky- още по-трудно е, когато трябва да развеселяваш деца а Сейран се разкъсва отвътре ..

# 252
  • София
Новата е наета за няколко серии, няма да ги огрее антитата на Афра.

# 253
Ponky- още по-трудно е, когато трябва да развеселяваш деца а Сейран се разкъсва отвътре ..

Нали това казвам, в момента може да й е отдушник.

# 254
Да се посмеем на Animal Fish

Скрит текст:
"Пелин щяла да крещи на Палячо бей, че още бил женен и  че не се е наситил да спи с други. Той щял да й каже, че дори и да се разведе няма да се ожени за ния."
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт