Отговори
# 375
Официално Боровинките ще имат трети сезон... Защо ли си мисля, че и нашите няма да останат назад и затова може би разтягат локуми🤔

# 376
  • Яко в Матрицата...
Божее, дано Афра не подпише за трети сезон. В нея ми е надеждата 🙄

# 377
Официално Боровинките ще имат трети сезон... Защо ли си мисля, че и нашите няма да останат назад и затова може би разтягат локуми🤔

Ще имат и аз така си мисля иначе боровинката ще изплува много,но трябва да предложат много железни условия на нашите Афра и Мерт, защото аз имам чувството че те вече са както се казва "им е вече все едно "

# 378
  • София
Божее, дано Афра не подпише за трети сезон. В нея ми е надеждата 🙄

Тъкмо ще се сбъдне желанието на фенките на Мерт и ще им вкарат някоя нова звезда в сериала. Не, че той ще подпише, ако Афра откаже Simple Smile

# 379
Могат да направят втора версия на сериала Ферит и харема ,че явно с една не му е ок

# 380
" Ferit ve hareminin hayatı" Joy

# 381
За да има скок във времето трябва първо да дадат Сейран как заживява сама.Дали в Турция,или някъде навън,но сама
А то,тя при свекърва си..
Дали не е като приказката за кокошката,дето се питала дали не бяга много бързо?
Шегувам се,не ме нападайте:open_mouth:

# 382
С какво /кого /се бори Сейран и какъв пример дава ?

- В 21 век Сейран трябва да се опълчи на баща си ,а не да става негово копие по наглост и  да се оставя той да я манипулира за отмъщения
- В 21 век,когато подпишеш брак по принуда се опитваш да се разведеш ,а не да очакваш да стане истински
- В 21 век когато не не те устройва семейството на половинката ти го напускаш/развеждаш се ,а не се възползваш от името му и да даваш интервюта срещу семейството му ,защото си никоя и няма да те чуят ,ако  не си от това семейство
- В 21 век ,когато една жена злобее и крещи срещу един мъж от преди да го познава  Когато всеки ден  със злоба и караници  го тормози, въпреки добротата му трябва да се разведат
- В 21век ,когато  женени си правят напук  се развеждат  и не  прощават безкрайно/вечно ,като 19 век
- В 21 век ,когато любовта е по-малко от караниците и злобата , двамата търсят нова любов за разлика от 19 век ,когато  лепят счупено

# 383
Сейран е ясна, но не виждам нищо да пишете за Ферит Joy

# 384
Вал, seungri, подкрепям.

Връзката на Ферит със Сейран е токсична. Те не говорят помежду си, нямат нормални отношения като съпруг и съпруга, освен секса, когато го правиха. Време е Ферит да поеме по своя път без Сейран, без Пело... Ако се съберат, какво - старата песен на нов глас ли?

# 385
  • София
Един човек помогна на Сейран, един. Трябваше да остане да спи в библиотеката, тогава какъв ли щеше да е проблемът.

seungri мението ти дори не заслужава да се коментира, това е вторият и последен път, в който ти отговарям

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 16:45 от MysteryG

# 386
Сейран е ясна, но не виждам нищо да пишете за Ферит Joy

че то има 26 страници изписани за него,само в тази тема
За сравненията и определенията,които се дадоха да споменавам ли?

# 387
Seanguri- ти май не гледаш сериала?
Почни да го гледаш обаче почни от 1 епизод..
На никой не пожелавам съдбата на Сейран!!!!!

# 388
  • Ямбол
Момичета всички знаем изблиците и поведението на Феро,когато нещата не се случват както той иска и когато иска.В новите епизоди според мен ще станем свидетели точно на това,той когато страда започва да прави глупости,излизания по заведения и всякакви такива неща.Със сигурност в новите епизоди ще го видим как ходи като един параход  блуждаещ между сърцето и ума.Носещ се от единия браг до другия - семейството му и любовта на живота му.Ще прави безмислени тъпотии и ще говори куп небивалици от безсилие.Ще блуждае из хиляди хора по разни места..... има тяло,но без душа,без сърце...там има празнота,а сърцето му отдавна е откраднато там на сигурно при Сейро - а тя върви,опитва се да се справи някак си с чувствата си,с разума си....но очите празни,безжизнени няма светлина в тях.Но щом отново се намерят и две сърца затуптят като едно всичко ще се нареди ❤️🥰 Обичам си ги мойте Сейферчета еййй толкова многоооо 🙆🧿❤️
Наречете ме наивница,но аз вярвам в тях 😘

# 389
  • Яко в Матрицата...
Метреса на метресата 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт