Отговори
# 555

Време Снеже... Време 👀🧭

# 556
И като Ферит не получи това , което иска ( за да успее марката му) и Нервата не припадне по него ,за какво ни е била мацката   в дизито 2-3 серии и толкова сцени заснети Grinning

# 557
  • София
Цитат
Имам чуството че всячески се опитват да изкарат Афра от дизито !!
Явно само аз имам точно обратното усещане. Не виждам, защо влизането на нова актриса предизвика такъв смут у феновете. Тази ситуация вече я знаем с Дафне и т.н. Пело само е константа засега, но явно и нейното време в сериала изтича. Махнаха Султан, вероятно и Пелин ще махнат, Дафне замина. Е, какво да дават още половин сезон и отгоре, че и за трети да се готвят? Локуми трябва. Да, нелогични, ама СЦ така са решили.
На мен ми е по-интересно изправянето на Сейран на крака, отколкото поредното похождение на Ферит Корхан.

# 558
Цитат
Явно само аз имам точно обратното усещане. Не виждам, защо влизането на нова актриса предизвика такъв смут у феновете. Тази ситуация вече я знаем с Дафне и т.н. Пело само е константа засега, но явно и нейното време в сериала изтича. Махнаха Султан, вероятно и Пелин ще махнат, Дафне замина. Е, какво да дават още половин сезон и отгоре, че и за трети да се готвят? Локуми трябва. Да, нелогични, ама СЦ така са решили.
На мен ми е по-интересно изправянето на Сейран на крака, отколкото поредното похождение на Ферит Корхан.

Мише, обаче не гледаме това, а пак въртим плочата с жените и Ферит Rolling Eyes

# 559
Смея се с глас с това клипче 😂😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGejHgDpk/

# 560
  • Дубай
Цитат

Мише, обаче не гледаме това, а пак въртим плочата с жените и Ферит Rolling Eyes
Е, успоредно с това ще дойде и една силна Сейран, която ще стъпи на краката си.
Привет, за много години на всички! Живи и здрави!

# 561
И с това също се смях 😂
Старо е
https://vm.tiktok.com/ZGejHx9CB/

# 562
Ив, викаш, докато дойде, да си плакнем окото с Феро сваляча Smirk

# 563
"В паралелна вселена Суна и Пелин на спорт" 😂😂

Хората си прибират паричките и въобще не се хабят колкото някои зрители и фенки в онлайн пространствата😂

# 564
Да покажа нагледно, как всички са в един кюп Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/reel/C16acoCAMUU/?igsh=NXcydDVsN2tvb2Zx

Реклама за Пежо 408, в която са включени Али Бозкурт, Неслишах и Хакан Йълдъръм

# 565
Бел, много са готини. Heart Exl

# 566
  • София
Ив, викаш, докато дойде, да си плакнем окото с Феро сваляча Smirk
Именно, Еве. Феро свалячът вече го видяхме достатъчно за 50+епизода. Затова, ако СЦ искат да раздвижат сериала, трябва да се насочат към Сейран.
А какво стана с двамата счетоводители във фирмата, така и не разбрахме.

# 567
Скрит текст:
Шефика уж щяла да чуе разговора между Пелин и Ифакат и ще каже на Сейран, Гюлгюн и Халис

# 568
# 569
Много ми се иска Ферит да се опита да си спомни,дали е бил с Пелин,или не.Тя така го омагьоса,завъртя,замънка,че и аз се замислих,дали не съм спала с нея:satisfied:....
Така сигурно ще избелят Ферит.Ще се радвам да съм права
И тогава/ако стане/ ще се радвам Сейран да си помисли,че наистина никога не е имала доверие на мъжа си.
През цялото време става въпрос първо за доверие,после за любов
Всъщност,ако това е така /по сценарий/,Ферит не би трябвало да има доверие на Сейран,заради постоянните напускания на семейството
Върнах се към интервюто,изгледах го отново
И ми направи впечатление думите на Сейран за вдигнатата ръка
А не трябва ли да си спомним и да се замислим,че през целия сериал все тя вдига ръка и шамарите са нейни
Права е,ако мъжът е този,който удря
Но,права ли е,когато тя удря?

Общи условия

Активация на акаунт