Отговори
# 585
Много ми се иска Ферит да се опита да си спомни,дали е бил с Пелин,или не.Тя така го омагьоса,завъртя,замънка,че и аз се замислих,дали не съм спала с нея:satisfied:....
Така сигурно ще избелят Ферит.Ще се радвам да съм права
И тогава/ако стане/ ще се радвам Сейран да си помисли,че наистина никога не е имала доверие на мъжа си.
През цялото време става въпрос първо за доверие,после за любов
Всъщност,ако това е така /по сценарий/,Ферит не би трябвало да има доверие на Сейран,заради постоянните напускания на семейството
Върнах се към интервюто,изгледах го отново
И ми направи впечатление думите на Сейран за вдигнатата ръка
А не трябва ли да си спомним и да се замислим,че през целия сериал все тя вдига ръка и шамарите са нейни
Права е,ако мъжът е този,който удря
Но,права ли е,когато тя удря?

Това е въпросът. Тя има ли право да удря? И въобще за какво право говорим като е еднакво, защото е физическо насилие, независимо дали е от мъж, или жена. И на двамата в семействата физическото насилие не е изключение. В семейството на Сейран е ежедневие над всички жени. При Корханови е от по-възрастните на по -младите, но е все физическо насилие. Де не говорим за емоционалното и психическото насилие, което е ежедневие и в двете семейства. Възпитанието и общуването в семейството със страх води до уродливи мисли, постъпки и изблици. Такова поведение виждаме и от Ферит, предимно показано навън, а при Сейран е вътре и в нея самата. Различните среди, в които са живяли определят тези избици къде са.
Тук мога да вметна, че Ферит е по-открит, повече показва слабостта си, плачейки, Сейран задържа много и после избухва в голяма злоба и блъскане на самия Ферит. Различна защитна реакция показват, но я имат и се надига негодувание от тези семейни "ценности" . Младото поколение не може да издържа на тях и избива нанякъде. И двамата в сърцата си имат човешката и топла доброта, но и в двамата има защита на собственото его. Видяхме от его до какъв развод се стигна и после как се преосмисли.
Много сложни характери и образи са Сейфер. Кефят ме много. Ядосвам им се, плача с тях, радвам им се, обичам ги.

# 586
Има снимки в Бебек🤔

# 587
  • Ямбол
Феро си оправя косата да е красив за нас като го гледаме 🤭😘
https://twitter.com/fan_MRD_AS/status/1745155126979928351?s=19

# 588
Сигурно е на вечеря с новата 😁

# 589
Хахах тези пък 😂

# 590
Хахах, с бивишият си мъж 😆😆. Щом Суна може , значи и Сейран може 😂. Той беше и на РД- то на Афра, явно е готин човек.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 22:04 от Ela1

# 591
За 3 дни изписахме една тема, а дори не сме гледали епизода 😁

# 592
А утре е четвъртък, кой знае какво може да стане 😂😂😂

# 593
Афра е харесала това клипче 😜
Хмм с кой ли се прегръща 😂
https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1745103336364245098?t= … sRlYaJEHUh5w&s=19

# 594
😗
Скрит текст:
Саджиде е била днес в апартамента на Гюлгюн.

Тя всички къщи обиколи 🤣

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 22:28 от bellie_ellie

# 595
За 3 дни изписахме една тема, а дори не сме гледали епизода 😁

Как да не сме, това беше извънреден епизод "свободно съчинение" Joy

# 596
То и 54 “изгледахме” в общи линии, а още 53 не са излъчили. Дали е излязъл сценарият за 55?

# 597
# 598
Сташа- Те не знаят финала как ще е на 54.. камоли сценарии за 55 😁

# 599
Сташа- Те не знаят финала как ще е на 54.. камоли сценарии за 55 😁

С тази снимка Невра, отговаря на феновете които са казвали, че е грозна.
Говори се, че ще бъде  ГГ в следващите  епизоди и с трайно присъствие
 в третия сезон.
Изобщо трудно отърваване на Ферит от влюбени девойки и много неприятности за Сейран.

Слагам нещо в скрит текст, което ми хареса:

Скрит текст:
Ако бях сценарист, вместо да правя главния герой клоун, щях да го напиша, докато свиря на пиано в много луксозен ресторант и бих довел Ферит и онова момиче там на вечеря. Бих го накарал да свири същата музика, която свири в епизод 7. Бих написал, че Ферит си спомня Сейран благодарение на музиката и когато рефлексивно погледне пианиста, вижда, че това е Сейран. Разбира се, той ще ги види, докато гледа, но ще продължи да играе. Колко вирусна би била сцената, колко високо качество би била? Публиката едновременно ще се натъжи и ще се забавлява да гледа. Визия, моля за малко визия.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 02:23 от Екатерина Павлова

Общи условия

Активация на акаунт