Отговори
# 90
Това е като случая в Мармарис където уж Бурчу ги усмирявала и накрая какво нищо такова не е имало. Аз не вярвам на такива работи.  Смисъл дано не е вярно и да си втълпяваме глупости,момичето просто отиде на почивка в Барселона,всеки кма нужда от почивка . Рамо като беше болен пак куп глупости написаха,Бирсен ни е ясна

# 91
В Х пишат, че с оглед дисциплината и сериозното отношение на Афра към работата, е много странно случващото се. Не е в Афра причината.

# 92
Какво стана сега.. разбрахме ли клюката 😁

# 93
  • София
Това е като случая в Мармарис където уж Бурчу ги усмирявала и накрая какво нищо такова не е имало. Аз не вярвам на такива работи.  Смисъл дано не е вярно и да си втълпяваме глупости,момичето просто отиде на почивка в Барселона,всеки кма нужда от почивка . Рамо като беше болен пак куп глупости написаха,Бирсен ни е ясна

Не си спомням вече Бурджу кой е усмирявала. Скоро пак пишеха в туитър, за това, че Мерт се е карал с Онур там и това мисля, че е вярно.

# 94
  • Ямбол
Дано да пуснат нов фраг утре.Има пусната клюка в Х,че тази седмица ще има два епизода,но според мен това е поредният слух и няма да е верен.Аз гласувах за Сейран,макар че си харесвам и Ферит - аз съм за Сейфер ❤️.Дано драсканиците на Гюнгер започнат да имат някакъв смисъл и развитие,че то стана вече голяма обърквация.😌
П.П Също така са писали,че между Феро и Невра няма да има  нищо.Ще се окаже бошлаф работа

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 02:55 от roxy94

# 95
Aбее според мен този коментар на Афра е просто шега...
Може да има по-малко екранно време и затова е написала така...
Макар, че сега трябва ппц да заснемат вече 54еп. а те са още на 53...
На Нова Година нямаха чак толкова дълга почивка, освен Афра  която Бирсен написала, че искала почивка..

Какво ли се случва 😁

# 96
Цял час чета коментари! 😀
Не видях някой да е коментирал един малък детайл от последната серия. След като подписаха документите Ферит каза: "Прости ми за всичко, което ти причини и за всичко, което ще ти причиня! “ Според мен има план, хубав- лош, измислил е нещо. Той казва и на Суна във фрага, че вече знае играта на всички около него. Има още една подробност, която ми прави впечатление: Ферит е единственият Корхан, който може да манипулира Халис. Знае кога, как и какво да му каже за да постигне целите си. Затова и Ифакат не го долюбва много. Надявам се само Сейран да не се хване на въдицата на Кязим.
Между другото очаквах повече коментари за най-новото мъжко попълнение🙂

# 97
Привет. Честита нова тема, благодарности . Flowers Hibiscus
Бременността на  Пелин  е върха на сладоледа в провиненията на Ферит, а всичко последвало няма да го квалифицирам.Като цяло проблема на СейФер е самия Ферит.  Неговото държание и темперамент, грешките му, "семейството" към което принадлежи и приликите му с мъжете Корхан.   Сейран има трески за дялане, като всеки човек,екранен образ в случая. Не бива да забравяме,че е човек с дълбоки психологични травми. Интервюто което даде не е най-хубавата и разумна постъпка. Аз бих избягала от всички и  всичко. Слагам край и забравям за Ферит. Това би било най-доброто "отмъщение" за него, нейното безразличие.
Нооо тя го обича и прекалено дълго време търпя,какво ли не. За Сейран сигурно нямаше неразрешим проблем, защото е влюбена жена. Тя би простила и приела извънбрачно дете, ако имаше неговата искреност. Както повелява в рода Корханови  едно бебе  не е нещо  важно, не е изневяра... ще се изпрати в Париж или Лондон. Ферит беше решил проблема,отново лъжеше неистово дни наред за много неща. Те изплуваха на повърхността едно по едно. Накрая типично в негов  стил прехвърли вината върху друг,върху нея. От ден на ден ставаше все по-лошо. Правеше все повече грешки, сякаш беше единственото живо същество на планетата. Само него го боли, само той може да бъде разбран. Той е  жертвата, има право да прави каквото желае, защото е Ферит Корхан.
Страда от  изневерите  на баща си, но безпроблемно  вкарваше Пелин под носа на жена си.  Баща му прави каквото си иска, майка му, седи в къщата като украса и мълчи. Това   са очакванията  към Сейран. Планираше собственият му син да израсне в друга държава, да го  скрие.  Ако се появи на вратата един ден, какво ще го пита:Кой си ти? Никой и нищо!  Отивай  от там, където си бил!  Не е човешко да бъдеш такъв егоист към собствената ти плът и кръв. Няма да споменавам  целувките по корема, радостта за бебето,  липсващата усмивка... Как Пелин ще продължи напред,като винаги сигналите към нея са двупосочни. Какъв живот е планирал за нея?  Няма да й позволи  да бъде с  друг мъж в чужбина, сто на сто.  Пълен егоизъм. Угризенията за допуснатите грешки на този етап са немислими. За начало ще е хубаво  да настъпи осъзнаване на грешките. Вместо да се покае, той още повече тъпче жертвите с безсрамието си. Той е копие на нрава и стила на Халис.

# 98
  • Ямбол
Не видях някой да е коментирал един малък детайл от последната серия. След като подписаха документите Ферит каза: "Прости ми за всичко, което ти причини и за всичко, което ще ти причиня! “ Според мен има план, хубав- лош, измислил е нещо. Той казва и на Суна във фрага, че вече знае играта на всички около него. Има още една подробност, която ми прави впечатление: Ферит е единственият Корхан, който може да манипулира Халис. Знае кога, как и какво да му каже за да постигне целите си. Затова и Ифакат не го долюбва много. Надявам се само Сейран да не се хване на въдицата на Кязим.

Асенче според мен си в малка грешка или поне аз не съм чела такъв превод нито на бг,нито на руски, нито с английски суб. След като подписват документите : Ферит казва на Сейран следното :
" Известният път,който изминах и знам..Така се получи.За това,че не мога да направя повече....за всичко на което те подложих се извинявам".След това тя му се извини за постъпката си .Не и е казал да му прости и за всичко което ще и причини. В противен случай нали тя щеше да се усъмни,че той е намислил нещо. 😏

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 02:53 от roxy94

# 99
Да не се стигне до "прегряване". Мерием Узерли нали беше в такова състояние уж. Беше малко ....Може би е бил друг проблема при нея. Но физическия и психическия "вой" са еднакво лоши, дето казва Есме.

# 100

Някакъв руски дублаж гледах, може и да съм в грешка, но понеже думите бяха съпроводени с даването на пръстена, ми прозвуча правдоподобно. Дано някой направи добър превод от турски
Асенче според мен си в малка грешка или поне аз не съм чела такъв превод нито на бг,нито на руски, нито с английски суб. След като подписват документите : Ферит казва на Сейран следното :
" Известният път,който изминах и знам..Така се получи.За това,че не мога да направя повече....за всичко на което те подложих се извинявам".След това тя му се извини за постъпката си .Не и е казал да му прости и за всичко което ще и причини. В противен случай нали тя щеше да се усъмни,че той е намислил нещо. 😏

# 101
Добро утро!

Думите на Ферит:

Сейран, наистина те обичах много. Само толкова се получи с това, което знам, което съм научил. Много се извинявам, че не успях повече и за всичко което ти причиних.

# 102
  • Яко в Матрицата...

🧿😎

# 103
Аз забелязвам , че за втори път й се извинява за “всичко , което ти причиних”.
Първият път беше преди халвета .. и сега.Очаквам да не е това , което изглежда.Дано не си остана с очакванията.Тия 2-3 дни много ги мисля и в сериала и в реала , егати хората, какво ни направиха не знам.

# 104
Добро утро и усмихнат ден! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт