Отговори
# 510
На мен ще ми е интересно да видя сега играта на Мерт/Ферит с новото момиче….какви ли нови физиономии и погледи ще изиграе….мисля,че веднага ще разберем каква игра играе…сряда,четвъртък,петък😅

# 511
Говорим за 54 еп, поздрави от Бурчу 😺

# 512
Какво ли снимат толкова в това имение???
В Истанбул е 12ч....

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 23:41 от Kirilovaa98

# 513
Здравейте момичета ,чета ви от самото начало ,харесва ми групата .До скоро бях много заета и затова не съм писала ,даже и не бях се регистрила .Сега понеже сериала явно поема по друг път и ми стана много мъчно ,но нищо не зависи от нас .Така ,че тези момичета които още имат надежда ,след това което прочетох днес😞,вече аз нямам никаква надежда .Явно ще се пробват с новата в следващите 4 епизода Сейран Ферит няма  по сценария в момента .Ще сложа спойлетите който прочетох и са от източници които до момента дават достоверна информация за мен .Има още един със вярни спойлери ,но за момента нищо не е писал за следващите епизоди (Mystery мисля го знае кой е)
За мене зад кулисите нещо се мъти и може би скоро ще избухне нещо (мое мнение).
Наистина съжалявам много за Афра и Мерт,но е факт че в момента най демонстративно отстраниха Афра от снимките 😖😖😖
Извинявам се коригирах поста да е в скрит текст
Скрит текст:
Сериалът свърши, приятели, писаха за връзка с новото момиче Ферит, какъв сериал, когато хороскопът каза, че пътят е дълъг, ние не знаехме, че пътят на любовниците ще бъде дълъг.
53-54-55-56. Тези, които гледат епизодите, не уважават нито Афра, нито персонажа Сейран, когото уж много обичат, и да, за първи път съм толкова сериозен

# 514
Скрит текст:

# 515
Здравейте момичета ,чета ви от самото начало ,харесва ми групата .До скоро бях много заета и затова не съм писала ,даже и не бях се регистрила .Сега понеже сериала явно поема по друг път и ми стана много мъчно ,но нищо не зависи от нас .Така ,че тези момичета които още имат надежда ,след това което прочетох днес😞,вече аз нямам никаква надежда .Явно ще се пробват с новата в следващите 4 епизода Сейран Ферит няма  по сценария в момента .Ще сложа спойлетите който прочетох и са от източници които до момента дават достоверна информация за мен .Има още един със вярни спойлери ,но за момента нищо не е писал за следващите епизоди (Mystery мисля го знае кой е)
Наистина съжалявам много за Афра и Мерт,но е факт че в момента най демонстративно отстраниха Афра от снимките 😖😖😖
Скрит текст:
Сериалът свърши, приятели, писаха за връзка с новото момиче Ферит, какъв сериал, когато хороскопът каза, че пътят е дълъг, ние не знаехме, че пътят на любовниците ще бъде дълъг.
53-54-55-56. Тези, които гледат епизодите, не уважават нито Афра, нито персонажа Сейран, когото уж много обичат, и да, за първи път съм толкова сериозен

Този приятел и аз го следя и днес го подредих  Геледжектен Гелийорум е профила същия този каза , че Сейран няма да говори това са евтини пияри да не се гледа сериала от антитата 99% съм сигурна.
Кирилова , все ще има какво да се снима...

# 516
Здравейте момичета ,чета ви от самото начало ,харесва ми групата .До скоро бях много заета и затова не съм писала ,даже и не бях се регистрила .Сега понеже сериала явно поема по друг път и ми стана много мъчно ,но нищо не зависи от нас .Така ,че тези момичета които още имат надежда ,след това което прочетох днес😞,вече аз нямам никаква надежда .Явно ще се пробват с новата в следващите 4 епизода Сейран Ферит няма  по сценария в момента .Ще сложа спойлетите който прочетох и са от източници които до момента дават достоверна информация за мен .Има още един със вярни спойлери ,но за момента нищо не е писал за следващите епизоди (Mystery мисля го знае кой е)
Скрит текст:

Този приятел и аз го следя и днес го подредих  Геледжектен Гелийорум е профила същия този каза , че Сейран няма да говори това са евтини пияри да не се гледа сериала от антитата 99% съм сигурна.

Скрит текст:

От две различни места са ,даже първото е човек който до сега не е написал нищо грешно .Ще видим, но стъпките на продукцията води точно на там.Даже според мен ,ще се пробват първо и според рейтинга ,но натам вървят убедена съм .Надявам се много хора да не гледат в Турция  😞

# 517
Ако вярвах на всеки спойлер пред себе си щях да съм убила
 всички в продукцията - слава на бога отдавна съм спряла да вярвам на спойлери. Не ги и чета - подминавам ,но исках да ти отговоря специално за този хубостник.

Ферит няма как да не усети ,че е Сейран невъзможно е просто.Не искам да го вярвам! Той целуваше косите и при всяка удобна ситуация по аромата и няма ли да я познае? Докато не дойде серията не ям аз въдици и да се ядосвам отново не ям въдици...

Лека нощ!

Изключвам СейФер някак ама забога много сладки дечицааа ...Blue Heart

Когато човек е влюбен когато има любов в дизитата разбираш човека дори да е зад теб а теб да не виждаш това ми беше любимото при предното ми чифте не не искам да вярвам ,че няма да я види.

# 518
За мен това си е момент зад кадър докато репетират сцената например, иначе защо някакво случайно дете в детски кът (или на детски рожден ден) би отишло да прегръща Ферит Корхан? 😂

Те и преди в 1-ви сезон, колко пъти агитираха да не се гледа, накрая епизода де оказа хубав. 😂 Имаше и обратния случай, когато обещаваха невероятен епизод, а накрая имахме чифте байрама на Емрулах..💀💀😂

# 519
И те са момиченца, готвят се като пораснат за харема 😂........И за мен си е Мерт, не Ферит.
Нещо фраг...следи....да пуснат нещо де.....😢 
За мен това си е момент зад кадър докато репетират сцената например, иначе защо някакво случайно дете в детски кът (или на детски рожден ден) би отишло да прегръща Ферит Корхан? 😂

Те и преди в 1-ви сезон, колко пъти агитираха да не се гледа, накрая епизода де оказа хубав. 😂 Имаше и обратния случай, когато обещаваха невероятен епизод, а накрая имахме чифте байрама на Емрулах..💀💀😂

# 520

Добро утро!
Хич не вярвам Афра да излезе от продукцията,защото тогава дизито приключва…..
Тази новата е пълнеж….Трябва да се изстрада хепиенда и до юни да ни държат в напрежение..Пък ако има и трети сезон хепиенд чак  догодина…
Хубав ден от мен!

# 521
  • Ямбол
Добро утро момичета ☕
Чакаме да ни сервират храна,а Карлос е в Тик Тока 😂😂🤭

# 522
  • София
Цитат
От две различни места са ,даже първото е човек който до сега не е написал нищо грешно .Ще видим, но стъпките на продукцията води точно на там.Даже според мен ,ще се пробват първо и според рейтинга ,но натам вървят убедена съм .Надявам се много хора да не гледат в Турция  😞

Всеки път като вляза в темата и се изумявам все повече. Или на някои хора това им е първият ТР сериал евър и нямат идея за какво иде реч, или вярват на всяко надраскано в интернет пространството нещо. (липсва ми онова човече, което се бие по челото)

То и ние вярвахме, че Пелин се удави в Босфора, ама ей я нА, върна се бременна даже. Това дете, ако Пелин го загуби, се надявам поне да разберем чие е било, защото в противен случай, ще минат по най-лесния път. Корхан ли е, не е ли, вече няма да има значение. В 19еп бях на 99% убедена, че Ферит спа с Пелин. Имаше и слухове, че такава сцена е снимана, но не е излъчена заради недоволството на феновете. В случая няма толкова значение. По-скоро тъпото е, че Ферит излъга Сейран. Да, отношенията им тогава бяха други, но можеше поне да замълчи, а не да я уверява, че не ѝ е изневерил. Както и да е, ще видим какво ни готвят СЦ с новата "звезда".

Накрая предлагам всички жени, любовници, бивши и настоящи, на дедето, бащата, вницуте, да се съберат в имението и да заживеят заедно като едно щастливо семейство. Всяка година ще има по една бременна и така родът Корхан няма да се затрие.

# 523
Момичета немога да ви смогна но тия изказвания 21 век и глупости наистина не гледаме един сериал моля ви !! Тази новата да не стане главна героиня ? Аз немога да разбера как никой не каза че Афра снима само Пело Феро новата ? Какво се случва ?

# 524
  • Ямбол
За 2023 г най - гледан е 16 ЕП.

Общи условия

Активация на акаунт