Отговори
# 525
Пуснаха озета със снимките ,имаме пак СейФер,макар и гневни. От резюмето разбирам ,че Шефо май ще каже нещо интересно,някоя тайна за Халис Ага😏

# 526
Какво ли ще каже Шефика на Сейран и Гюлгюн за Халис???

Мердоо 😍

# 527
  • Ямбол
В страницата на Стар Тв за резюмето на 53 еп. Пише : "Въпреки че Сейран, която попадна в капана, поставен от Ферит, е разстроена и ядосана от случилото се, тя осъзнава по-добре, че трябва да застане зад решенията, които е взела за собствения си живот. Halis Ağa, от друга страна, се гордее с Ferit, който направи голяма крачка, за да изчисти фамилията им. Ферит, който възвърна подкрепата на дядо си, започва да работи за създаването на своя собствена марка и се подготвя за необикновен ход, за да постигне мечтите си. Но нещата се развиват по различен начин от очакваното. Въпреки че Сейран, която се бори за собствения си живот, е изправена пред реакции поради настоящите изявления, тя е щастлива от подкрепата, която получава от хора, които не е очаквала. Шефика, която трудно понася болката от несправедливостта, нанесена на Сейран и бремето на истините, които знае, споделя с Гюлгюн и Сейран много важни факти за Халис Ага, които ще имат шокиращ ефект."
Шефика ще пусне бомбата мале мале... 😲

# 528
Рокси, Албена, благодаря за озета и снимките. Flowers Hibiscus Хм, интересно какво знае Шефика? Thinking

И аз не вярвам, че Мерт или Афра ще напуснат сериала, поне не този сезон. Въпросът по-скоро е дали ще има трети сезон, за втори те вече са подписали договори и няма мърдане.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 11:19 от ·٠•Snejka•٠·

# 529
  • Яко в Матрицата...
Дъртият тъпак е горд с младия тъпак, защото е наклеветил жена си. Младият тъпак отново завоюва доверието на дъртия тъпак и тръгва да създава собствена марка, като се ползва от таланта на жена си. Чудно 🤣🤣🤣

# 530
Аз също се чудя какво толкова може да знае и да каже Шефика? Тя не излиза от кухнята по цял ден, най-вероятно ще е нещо от преди много години.. Може да е това, че Латиф рисува (и потенциално той прави скиците на бижутата вместо Халис)...🤷‍♀️ Дори и да каже на Сейран и Гюлгюн това какво би следвало да допринесе?

Ето, че Ферит ще използва Невра за неговата марка. 👀

# 531
Привет! Благодаря за споделените снимки и инфо!
Коя е актрисата/героинята от последната снимка на озета?

# 532
Привет! Благодаря за споделените снимки и инфо!
Коя е актрисата/героинята от последната снимка на озета?

Бетюл Актел е, Невра.

# 533
Още не съм я научила Невра. Изглежда по друг начин на профила си... Да я видим.

# 534
  • София
Сейфер ще има в началото на епизода. После Невра излиза на сцената.

Цитат
въпреки че Сейран, която се бори за собствения си живот, е изправена пред реакции поради настоящите изявления,

За мен това означава, че теориите за изявлението на Ферит само за пред дядото, отпадат.

Каквото и да каже Шефика за дядото, мен лично няма да ме учуди. То в Корханови е един бардак.

Изкарат ли Мерт или Афра, няма смисъл да снимат трети сезон. Историята го е доказала.

Що се отнася до края на Пелин, спойлерите не ми харесват. Не харесвам актрисата и героинята, но могат да намерят по-интелигентен начин да я изкарат от сериала, когато му дойде времето.

# 535
  • Яко в Матрицата...
Жал ми е за Мерт...

# 536
Стана ми интересно, каква бомба ще пусне Шефика.
Останала съм с впечатлението, че тя много го обича.
Забелязвам, че Халис се ползва с огромно уважение сред хората, които работят за него. Даже повече от уважение, което не изглежда фалшиво.
Едноръкият майстор, възрастните му колеги от офиса, персоналът в имението.
Понякога си мисля, че Халис се държи отвратително само със семейството си...
Дано Шефика ми отговори, защо Grinning

# 537
Ето, че спойлера за спорта се оказа истина Stuck Out Tongue Winking Eye
Независимо какво казват "по-информираните", все и ние назнайваме нещо Sunglasses

От озета ми стана интересно ето това:

Но нещата се развиват по различен начин от очакваното.

Сега, за вас може да е много ОК, че Ферит "само" ще използва момичето за създаването на марката си, но за мен не е.
Може пък да се влюби в нея, та затова нещата да се развиват различно от очакваното Smirk

Очаквано, сложили са снимка на Сейфер, заради реакциите, но тя е от единствената им сцена вероятно Head Band

# 538
И аз си мисля че ще има едно "НО ОБАЧЕ" между Невра и Ферит,да видим. Втора метреса. Направо ми се гади ,как можаха да постъпят така,поне ...не знам дори думи нямам. Положението ми се струва без коментар и е отчайващо. Само видяхме как стои Мерт на масата с Бетюл. Как стои зад Афра с усмивка. Дано да поседи няколко сцени и да си ходи..да не е Пелин 2 и да се появи в трети сезон ,ако има в един корем😁. Казвам ви ,ако Ферит има интимен контакт с Невра ще се изплюя ,това ще ми дойде в повече,достатъчно ми е е ,че ще стоят на една маса

# 539
Всички се залепихме на това "НО ОБАЧЕ" с право, защото не мисля че се отнася за Шефика и информацията която дава, а по скоро за новият персонаж в сериала "кончето" и Ферит, дано поне тя няма кравешки поглед. В крайна сметка сюжета на никъде не се върти освен от трън на глог, че по висок. Относно актрисата Афра, която играе Сейран изчетох всички Ви по темата и пак не бих казала, че съм на нечия страна относно игра и персона в сериала единия разглезен богаташ, а другата горделива но влюбена. Надеждите са ми в това да е или бременна или да претърпи известна загуба иначе нашичкият всяка седмица е в нова влюбен, поне на това ми мирише и от спойлерите които качвате и от снимки.... Нека вкарат някой хубавец и за момичето, защото така тъпчем на едно място като зрители и става една голяма боза без интрига...

Общи условия

Активация на акаунт