Отговори
# 630
Скрит текст:
От това което чета и виждам в последните седмици, мисля да не би Афра ще се оттегли от екипа на сериала, и да не иска да подпише за 3 сезон. Причината може да е конфликт, може да има нови предложения, може трето... Но за това са силните индикации напоследък. Затова е новата, намалено екранно време на Сейран и т.н. Да видим дали ще позная. Извинете, ако ви развалям розовото на очилата, затова сложих скрит текст, но има нещо. Иначе защо ще я държат настрани, едва ли е да си почине и наспи добре? Всъщност този път се надаявам да греша, и да ги видим скоро заедно Сейран и Ферит.

Скрит текст:
А каква е логигата Мерт да подпише за 3ти сезон?
Видяхме какво стана с Огледален свят...

# 631
Скрит текст:

Днес снимат в някаква гора в Белград
Къде е Истанбул, къде Белград 🤦‍♀️
В Истанбул няма ли гори.... 

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B3%D1%80%D0% … D0%BE%D1%80%D0%B0

# 632
Скрит текст:
От това което чета и виждам в последните седмици, мисля да не би Афра ще се оттегли от екипа на сериала, и да не иска да подпише за 3 сезон. Причината може да е конфликт, може да има нови предложения, може трето... Но за това са силните индикации напоследък. Затова е новата, намалено екранно време на Сейран и т.н. Да видим дали ще позная. Извинете, ако ви развалям розовото на очилата, затова сложих скрит текст, но има нещо. Иначе защо ще я държат настрани, едва ли е да си почине и наспи добре? Всъщност този път се надаявам да греша, и да ги видим скоро заедно Сейран и Ферит.

Скрит текст:
А каква е логигата Мерт да подпише за 3ти сезон?
Видяхме какво стана с Огледален свят...
Скрит текст:
Логика не, но сигурно има причина. Афра имаше кариера и преди Рибарчето, успешен модел е, може да си го позволи. Не че Мерт не може. А и не се знае какви предложения са получили. Ще поживеем, и ще видим. Пак казвам, ще се радвам, ако продължат приказката на СейФер, но то това е мъчение напоследък.

# 633
  • Яко в Матрицата...

# 634
А, нищо бе, тъкмо ще се отърват някои от злобната Сейран JoyJoyJoy

В последно време снимат без почивка, сякаш ги гони някой.
Котката, 53 и 54 били писани от Онур и Гюлсо, затова има много с новата му муза.

# 635
  • Яко в Матрицата...

# 636
# 637

Искам сезон 2 на Шахмаран вече... 🙄

# 638
  • Яко в Матрицата...

# 639
Скрит текст:

Днес снимат в някаква гора в Белград
Къде е Истанбул, къде Белград 🤦‍♀️
В Истанбул няма ли гори.... 

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%D0%B5%D0%BB%D0%B3%D1%80%D0% … D0%BE%D1%80%D0%B0

😂 Благодаря!

# 640
“Любимата ми гора “
само като чуя за нея и се връщам 9 години назад.Само с това я свързвам🤦♀

# 641
Мацки много Ви се радвам, че има инфо отт тук таме какво би било се случило. Мнението ми се затвърждава както вече писах по назад в темата или някой да пострада и загине за да могат да ги съберат...Кравешкият поглед така и не събуди интереса на  зрителите  да я пратят по живо, по здрави и наша Невра да е на пангара и в трети сезон за да има интрига иначе няма да има какво да гледаме... На стареца предисторията така и не я разкриха какво друго да ни дадат...Другият вариант Афра да негодува като главна актриса за малкото екранно време и да ни разделят с нея също е логичен.... ще погледаме и видим факт две серии поне още няма да съберат нашите и моля ви светнете ме отново за скритият текст как беше

# 642
  • Яко в Матрицата...
Де тоз късмет един от двамата, Афра или Мерт, да си тръгне от тази боза... Ще се влачат до края на сезона, без значение има или няма СейФер. Невра няма как да предизвика интерес у феновете на двойката. Разбира се, антитата на Афра и АфРам ще са доволни, ама и това ще е до време.

# 643
  • Ямбол
Мацки много Ви се радвам, че има инфо отт тук таме какво би било се случило. Мнението ми се затвърждава както вече писах по назад в темата или някой да пострада и загине за да могат да ги съберат...Кравешкият поглед така и не събуди интереса на  зрителите  да я пратят по живо, по здрави и наша Невра да е на пангара и в трети сезон за да има интрига иначе няма да има какво да гледаме... На стареца предисторията така и не я разкриха какво друго да ни дадат...Другият вариант Афра да негодува като главна актриса за малкото екранно време и да ни разделят с нея също е логичен.... ще погледаме и видим факт две серии поне още няма да съберат нашите и моля ви светнете ме отново за скритият текст как беше

Пишеш [ spoiler] текст [/spoiler ] и си готова със скрития текст 😉

# 644
А, нищо бе, тъкмо ще се отърват някои от злобната Сейран JoyJoyJoy

В последно време снимат без почивка, сякаш ги гони някой.
Котката, 53 и 54 били писани от Онур и Гюлсо, затова има много с новата му муза.

Еми гони ги... рейтинга 😁
Правят си запаси хората..
То се знае, че е написан от тях..
За какво ли плащат на Гюнгер, след като те пишат страхотен сценарии!?

Общи условия

Активация на акаунт