Отговори
# 675
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿🧿🧿

# 676
Пак ли сме във вихъра на танца JoyJoyJoy

Ние ще сме като в Х .  Ще се правим , че не виждаме "спойлерите" GrinningGrinning  

Не знам кой го измисли това с напускането на Афра Даже серията не сме гледали Момичето се пошегува
Простата математика Шнура я знае и без догатки и фалшиви новини Всичко се прави в името на взаимодействието и трупане на серии
Афра е най-големия ПР на сериала Има 8.8М последователи и милиони лайкове на снимки с артисти от сериала Милиони гледания на реклами Нека започнем от тук и , че всичко е бизнес
Афра и Мерт може би обичат най-много сериала  и рабатата си

# 677
  • Яко в Матрицата...

# 678
# 679
😂😂😂😂😂 абе кой ги пише тия измислици?????
Скрит текст:
Ферит не е Корхан най-вероятно е син на Ифакат (която е снаха в семейството и фамилията и е Корхан 🤷‍♀️) , Кязъм имал диабет и е напълно възможно той да се окаже Корхан както и Сейран 😂
Ферит трябва да се ожени за Невра, а Сейран ще се омъжи за друг....
Накрая Ферит и Сейран се озовават братче и сестриче

# 680
  • Яко в Матрицата...

# 681
Диди, готвиш ли новата тема? GrinningGrinningGrinning

Кирилова, намерила си и ти простотиите, дето четох сутринта Joy

# 682
  • Яко в Матрицата...

# 683
Цитат
Мерт е откритието на сериала.
Hands ThumbsupHands ThumbsupHands Thumbsup

# 684
  • Яко в Матрицата...

Чакам снимки от днес... Предполагам, че ще са в стил Барби Joy

# 685
# 686
  • София
От онзи ден се бях зарекла да не пиша, но като гледам нещата се влошават.
Молбата ми е всички крайни фенки на Мерт да си направят една отделна тема и да си коментират там.
От две-три седмици това не е същата тема, в която аз прописах. Всички го забелязват.

# 687
  • Яко в Матрицата...

Мистери, работата е, че си позволих да напиша, че Ферит е тъпак... Иначе нямаше проблем преди това.

# 688
От онзи ден се бях зарекла да не пиша, но като гледам нещата се влошават.
Молбата ми е всички крайни фенки на Мерт да си направят една отделна тема и да си коментират там.
От две-три седмици това не е същата тема, в която аз прописах. Всички го забелязват.

И аз съм фенка на Мерт 😁
Ама и аз забелязвам, че темата не е същата

# 689
  • София
Рени, не е и в това работата. Ферит в момента е тъпак и никой не може да го отрече.
Целия проблем е, че на няколко човека им е омръзнало да гледат Мерт да си партнира с Афра и се чудят как да дразнят всички останали.
На тези същите много бързо ще им омръзне и следващата му партньорка, затова да си направят една тема, да си боготворят Мерт и да плюят всички останали.
Аз много харесвам Мерт, но просто ми омръзна.
Темата е за Мерт и Афра и това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт