Отговори
# 690
Момичета,ново от преди 4 ч.А дано!
Скрит текст:
Ферит играе не за да получи разположението на дядо си,а за да създаде свой бранд и така да вземе под контрол живота си.Шефика ще разкаже на Гюлгюн и Сейран какво се е вършило в кухнята докато всички са спали.Детето на Султан  е от Орхан.Халис е използвал рисунките на Латиф като свои и така е създал империята си.Също е използвал и Хаттуч.Шефика случайно ще чуе разговора между Пелин и Ифакат и ще каже на Халис,но той ще си замълчи и ще изгони Шефика от имението.Тогава тя ще разкаже на Гюлгюн за лъжата на Пелин,но Гюлгюн няма да каже на Сейран и ще започне своя игра срещу Пелин.Халис ще скрие истината от Ферит относно Пелин,само и единствено да не се върне при Сейран.Ферит ще започне работа със Невра при взаимоизгодни условия,ще я представи на Халис като партньор.На вечеря в имението Невра ще види Пелин и ще каже на Ферит,че тя не е дошла заради детето.Пелин ще изгуби детето и ще обвини Сейран за това,защото е уверена в искрената любов на Ферит само към нея.Ще се опита да стреля по Сейран и да се самоубие.Орхан ще избяга зад граница.Есме ще умре в 54 еп.,но ще помири двете сестри,както и Сейфер!На презентацията си Ферит ще признае за рисунките на Сейран и тя ще стане лице на неговата марка.Невра ще му бъде само партньор в работата и след 3 еп.ще напусне сериала.

# 691
Рени, не е и в това работата. Ферит в момента е тъпак и никой не може да го отрече.
Целия проблем е, че на няколко човека им е омръзнало да гледат Мерт да си партнира с Афра и се чудят как да дразнят всички останали.
На тези същите много бързо ще им омръзне и следващата му партньорка, затова да си направят една тема, да си боготворят Мерт и да плюят всички останали.
Аз много харесвам Мерт, но просто ми омръзна.
Темата е за Мерт и Афра и това е положението.

Hands MetalHeart

# 692
  • Яко в Матрицата...
Мистери 💋

# 693
Те някой хора не харесват Афра още от Фазилет..
И сега още повече, като видяха, че има такъв секси партьор 😁
Но точно това е, че и двамата са толкова талантливи и имат химия помежду си.
Може ли човек да каже на черното-бяло?

С тия игри в това семейство най-добре сериала да се прекръсти на:
"Игрите на Корхан"

# 694
А като се замислим ние кои сме да ги съдим Афра и Мерт,никои . И те са хора като нас,нито са лоши,нито нищо. Владеят една прекрасна игра в сериала, разбирам че някои хора не ги харесват,ама твърде контра се тръгва . Антитемата не е тука за тях. Или най-добре казали хората ,замълчи си

# 695
.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 17:00 от Tinо

# 696
  • Яко в Матрицата...

🧿🧿🧿💙🤍🧿🧿🧿

# 697
  • София
Точно, но феновете на Мерт са прогонени, а за крайните фенове на Афра нещо?
 Разбрахме, че сериалът е това, което е само заради Афра и Сейран, но забравяте, че първоначално идеята е била да е ром.ком. Е, ако беше една захаросана любовна история, знаем колко щеше да продължи.
В крайна сметка Бурджу убеждава продукцията и става драма.
Това, че съм фен на Афрам и Сейфер и не съм съгласна, че само Сейран/Афра са причина за успеха на сериала ме прави краен фен на Мерт ли?

Мисля, че не си разбрала нищо от това, което се пише в момента.

# 698
Кой е краен фен на Афра? Вярно ли първоначално е замислено като ромком?

# 699
Тино, нещо си в грешка. Никога не е било замислено сериалът да е ром ком. Това е смешно, направо абсурдно.
Още повече, че е по записки на Гюлсерен. Каква комедия, какви пет лева?
За Афра/Сейран също си в грешка. Нито феновете на Мерт са прогонени.
Има фенове на Мерт от началото на сериала и си живеем дружно с тях тук. Повечето сме фенове и на двамата.
Това, че на някой не му харесва Афра, дошъл да я обижда - да, няма да е толериран тук, дори да е супер фен на Мерт. Обратното също е в сила.
Честите снимки на Афра напоследък в темата... Ами не мислиш ли, че може да са в израз на протест срещу плюенето по нея? Повече няма да коментирам по темата, дано да си разбрала.

Хади, в колко беше лансмана Sunglasses

# 700
Рени, не е и в това работата. Ферит в момента е тъпак и никой не може да го отрече.
Целия проблем е, че на няколко човека им е омръзнало да гледат Мерт да си партнира с Афра и се чудят как да дразнят всички останали.
На тези същите много бързо ще им омръзне и следващата му партньорка, затова да си направят една тема, да си боготворят Мерт и да плюят всички останали.

Аз предлагам да погледнем реално на нещата. Нормално е тук да има фенки както  на Мерт, така и на Афра. Добре ще е да се радваме на общото им дизи и да не се нервим повече. Няма гаранция  , че следващите им проекти ще са успешни. Да не се окаже така ,че те са най-добрите партньори един за друг !  Да не последват дизита от 7-8 епизода , защото и това сме виждали , дори и с утвърдени вече актьори.
Мерт не е Ферит  , и Афра не е Сейран.  Нека  нехаресването на героите , не го прехвърляме върху тях.
А за това  кой как играе - ами затова всеки  си има фенове. Всеки харесва различен тип игра.
За мен също Мерт е откритието на сериала , просто защото преди това  не бях чувала за него.Приятно съм изненадана !

# 701
Доста интересно е да ви чета всички бяхме като едно голямо фенско семейство, но това което се разиграва от няколко дни на никой не му харесва. Незнам колко имам право да пиша не съм от най активните профили ама това че няколко серии гледаме само единият от главните актьори, а другият в тъча не ни харесва за това и може би се появява симпатия към единия актьор. Изказвания от сорта на Мерт носещ сериала на гърба си не са уместни, да талантливо симпатично момче което тепърва ще гради кариера и толкова. Сериала е гледан заради химията на двама актьор дали пренесена в реала или не незнаем… Но заяждането кой е по по най идва на всички ни в повече. Радвам се на всички вас но това не е редно просто.

# 702
Спокойно утре дават епизод, дано утихне всичко, другия вариант е да сме непукисти и да не обръщаме внимание на такива изказвания .

# 703
  • Яко в Матрицата...

# 704
.

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 17:00 от Tinо

Общи условия

Активация на акаунт