“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 534
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
В Замунда го има.

# 541
В страницата в фб са качили от предстоящия епизод зад кадър снимков материал и на една от снимките, Марта и Филип лежат, тя говори, той си гледа в таблета , като не може да живее с нея, да й каже, тя че е досадна, досадна е, но очевидно той седи заради детето и майка си. Геро го има на снимка с бившите си колеги

# 542
  • Варна
Мне.. на снимката Марта чете книга за виното. Wink Ще става бизнес партньор най-малко..
Скрит текст:

Тука ми се струва, че Елина си признава за загубата на  вкуса и обонянието. Всеки я гледа по различен начин.
Скрит текст:

А това са сигурно първите заработени пари на Младши..
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 яну 2024, 12:56 от Хексе

# 543
А тези кои са? Едната сякаш Дария, ама другата...
Скрит текст:

# 544
Може би онова момиче от снимката, дъщеря й най-вероятно.

# 545
  • Варна
На мен ми прилича на Елина.

# 546
  • Пловдив
Защо Филип му дава пари на Младши? Искаше му вино, ама нали татко е дал заема, та щеше да е фри Simple Smile

# 547
Може би все пак Младши поработва при Калифорнията и му се полага заплата, знае ли човек🙈🙈🙈

# 548
Може би все пак Младши поработва при Калифорнията и му се полага заплата, знае ли човек🙈🙈🙈

Така го е закъсал Харизанов младши, че не ми се мисли. Ако го накарат да работи, вече ще го довършат. 😂😂

# 549
  • Варна
Така го е закъсал Харизанов младши, че не ми се мисли. Ако го накарат да работи, вече ще го довършат. 😂😂
Mислех, че това е целта на баща му, когато му отне автомобила и банковата карта.

# 550
За обикновена работа не става с тези широки пръсти и вероятно никаква значима квалификация. Предполагах единствено в продажбите на вино по тези многобройни купони и заможни приятели коите неминуемо има. Лека и доходоносна работа. Поне като за начало да види с каква скорост се изкарват парите за да нагласи и подходящата предавка за харченето им.

# 551
Mислех, че това е целта на баща му, когато му отне автомобила и банковата карта.

О, да, абсолютно. Просто си представям колко ще е смешно. Виждали сме такива готованци на истинска работа, боли ги много като падат от високо.

# 552
няма човек който да не става за съвсем никаква работа.
имаше една басня Лафонтен. Викнал магарето и заекак - доказани интачия и страхливец. ВНсеки се почудил за какво са му, а той направил магарето тръбач, а заека - куриер

# 553
Не виждам някой да е казал, че Пламен не става за никаква работа. Писах само, че не е за обикновена работа: на пълен работен ден, всеки ден за 1000 лв месечно неквалифицирана работа, които няма да му стигнат и за едно парти. Такава промяна при него може и да е теоретично възможна, но няма да е от днес за утре.

# 554
  • The point of no return
Обаче как се радвам, че Пламката е даже по-обсъждан от Филип, Елина и Марта последните страници. Heart DecorationAnimal BeeNature Sun With Face
Предполагам, че ще го сложат да помага на Радост, а тези пари може да са за нещо друго, не точно хонорар.

Чакам с нетърпение епизода!

Общи условия

Активация на акаунт