“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 556
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Забравихме французина и той ще се появи. Дадоха в реклама по бнт как Геро се опитва да му говори нещо на развален английски 😅
Тогава вече ще стане "парти".

# 481
# 482
Биха си отивали Радост и Харизанов.

Иначе сценарий с еднополови двойки би ми дошъл в повече. То е ясно, че всичко вече се представя както е "коректно",  но....
Аз съм традиционалист и биха ме загубили напълно с подобен завой.

# 483
И защо ще идва французина?! Да рови с нож в раната ли?

# 484
Защото жанра е драма. Драми в миналото и в настоящето. Без проблеми ще мине в друг жанр. А проблемите ги създават хората. Затова и на финала не е задължително да очакваме happy end.

# 485
Французина грам харизма няма ,там нещата са изтлели

# 486
Точно Елина ще се оправи и аристократът пак ще вземе да се надува и да я дразни🙄

# 487
Ако почна да ходя по вода ще кажеш, че не мога да плувам.
---
А иначе французинът все пак помогна с виното, макар и по молба на татко Бончев. Можеше да откаже.

# 488
Помогна щото нали те са най-великите винари, погалиха му егото и той затова!🙃

# 489
За малкия  Харизанов. Във филма може да се промени, но в живота не се получава. Всичките ми връстници
- лекета, си останаха такива за цял живот. Няма случай, дето някой боклук да е станал качествен човек.

# 490
Eго, его, ама за много хора и това не е достатъчно.

# 491
Точно егото им ги води за носа.
От наранено такова явно е навредил на Елина. Сега тя като го глади по посока на косъма и уж опира до него, веднага стана много услужлив…, докато пак не го настъпи по опашката!

# 492
  • Варна
За малкия  Харизанов. Във филма може да се промени, но в живота не се получава. Всичките ми връстници
- лекета, си останаха такива за цял живот. Няма случай, дето някой боклук да е станал качествен човек.
Е, боклук..  Силно казано..
Според мен е още момченце, неоставено да порасне.

# 493
Радост може да има и друг ухажор и Харизанов ако наистина почне да има някакво харесване, да реши промяна. Баща му му взе картата и колата, може и да поиска да отиде в някоя винарна

# 494
  • The point of no return
Аз може би съм единствената, която вижда бъдеще при Радост и Харизанов.
Не си единствената - няколко сме. Smiley
Аз още от първи сезон ги виждам като двойка и дори да не станат, със сигурност Радост ще го вкара в пътя. Ще трябва да се научи той как се вади хляб, вече няма избор.
И не съм съгласна, че Пламен е глупав, просто наистина е свикнал да се носи по течението, да не му пука за нищо и да пръска пари за щяло и за нещяло. Нека не забравяме, че все пак баща му показва по-голяма обич към коня си отколкото към сина си. Не му е било лесно детството и все още си е голям неориентиран дечко. Като вземе, че се влюби в Радост, ще стане интересно каква промяна ще претърпи.

Разсмяхте ме и мен за възможния финал с Марта и Елина, ще развалят хубавия сериал ако завият в тази посока.

Общи условия

Активация на акаунт