Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 119
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 120
11-и епизод много забавен, посмях се от сърце.
За разлика от предния.

# 121
Много скоро ще си паднат на д-то всички тези уонаби "звезди", че започнаха да дотягат на нормалните хора. Но аз така научих, че има цял един свят на чалга купоните с яка пиячка, тематични вечери с костюми, панаир на суетата и на простотията. Новите пари един вид. Че и меринджейките в офиса им с тези джуки и освободено поведение хич не ми допадат. Предполагам на тях не им пука за такива като мен разбира се, но със същата убеденост мога да твърдя, че и на мен не ми пука за тях. Симпатизирам много на дечицата им и се надявам те да се измъкнат от тази простащина, но едва ли. Между другото Дани когато се напишка в баба си, Наска много злобно го наказа да не гледа детско и да не яде десерт и детето се разстрои. Видите ли Танаска няма перфектното дете, голЕма трагедия. И Данчо с видеото и хилене зад камера, типикъл.

# 122
всъщност няма лошо да им се разраства бизнеса, нека. Но да предлагат адекватно заплащане. Те искат да обединят поне 4 различни позиции:
1. профилите на 3 компании в социалните медии;
2. обработка и заснемане на видеа, където си трябва креативен профил
3. човек за обслужване на клиенти - щом искат да разговаря с клиенти и да върши административни задачи. Това си е изцяло оперативен профил
4. отделно същия човек да им облепя автомобили и външни реклами. Не виждам коя жена би се съгласила да е общак освен предните 3 точки.

# 123
Насето ако не си намери Жена, да запрята ръкави и да брандира автомобили, понеже за поддържане на ИГ профили не и достига грамотност!

# 124
Първо обявата е написана много непрофесионално. Второ дано някой се навие да работи за тях. Аз и за тройна заплата не бих.

# 125
Факт, обявата е “майко мила”.
Мисля, че Атанаска осъзнава, че е неграмотна и затова търси грамотен човек.
Все пак именно тук се обсъждаха нейните правописни и пунктуационни грешки. Може да си е взела бележка Grinning
Това с брандирането е по-скоро да поръча и уреди облепянето, а не да го направи същия този човек.
Признавам си, не я прочетох цялата, но смятам, че касиерите в ЛИДЛ вземат по-голяма заплата.
Тази, която се хване ще се прецака, въпреки “много вдигащата се заплата”, защото според мен с Атанаска ще се работи трудно и протяжно. Много претенции, с ниско покритие.

По отношение на видеото с малък Дани.. е, извинете, но колкото и да е сладко, че е напишал баба, защо?!? е необходимо да го изтипосат в социалните мрежи. Все повече го съжалявам детето, че го ползват за мечка. (Асоциирам с мечките, които навремето разхождаха да ги гледат хората, което е извън тяхната природа). Оставете ги тези деца да бъдат просто деца. Всяка стъпка се показва, телефона снима докато то гледа телефон. Ужасно!
Дано поне Емилия успее да даде на Емели нещо по-различно от зомбиране, защото с Дани ще е загубена кауза ако баба Сийка я няма.
Пак казвам - изглежда много мила и смирена жена. И видимо си обича внучето много.

# 126
Баба Сийка всъщност е доста млада и приятна жена. Подозирам, че и с Емели се държи много добре, то си личи как детето се държи към нея.

# 127
  • София
всъщност няма лошо да им се разраства бизнеса, нека. Но да предлагат адекватно заплащане. Те искат да обединят поне 4 различни позиции:
3. човек за обслужване на клиенти - щом искат да разговаря с клиенти и да върши административни задачи. Това си е изцяло оперативен профил
4. отделно същия човек да им облепя автомобили и външни реклами. Не виждам коя жена би се съгласила да е общак освен предните 3 точки.
При точка 4 сигурно имат предвид, не физическата част, а графичен дизайн и печат. Само, че ако някой е добър в това плюс всичко друго, ще иска доста добра заплата. Това са няколко позиции или ако да кажем, че работата не е много и може да се извършва от един човек с широк профил, то и заплатата би трябвало да е такава.

# 128
аз не разбирам постоянното гледане на телефон от Дани - в колата, в мола, докато вечеря. В случая на масата са Даньо, Наска и бабата, а детето зомбирано гледа и се изпуска в гащите. Не е виновно да го наказват. Следващия път като е без телефон сигурно ще се усети, че има нужда

# 129
  • София
При точка 4 сигурно имат предвид, не физическата част, а графичен дизайн и печат. Само, че ако някой е добър в това плюс всичко друго, ще иска доста добра заплата. Това са няколко позиции или ако да кажем, че работата не е много и може да се извършва от един човек с широк профил, то и заплатата би трябвало да е такава.

Е, как, те са готови с “много” да вдигнат заплатата, обаче първо ще искат поне една година робски труд.

# 130
# 131
Е добре де, нали някой върло обясняваше, че си имали хора дето им четат лошите коментари и трият, а то се оказва, че ТЕ ПЪРВА го търсят.

# 132
Позиция: Създател на съдържание в соц.медии и после изредени още активности за други позиции😂

аз се впечатлих от това че ще трябва човека да брандира сгради и автомобили? Последно не разабирам дали търсят някой за офис или за обща работа и дали няма да накарат човека с въже да слиза по сградата да им я брандира? Satisfied

🤣🤣🤣
То пък, ако това сте си помислили… не си и помисляйте да кандидатствате.
Човека явно ще поръчва фолиа за брандинг. А, от фирмата, правили фолиото, те си го лепят. Как мислите, че обикновен човек ще налепи фолио за врата или кола 😃😃😃 Ама мислете малко 😃

# 133
Етикетчетата на бутилките с вода и шампанско кой ще ги лепи?
Досега Наска си ги принтираше и лепеше, сега новият човек ще го прави.

на мен ми изглежда, че Атанаска ще се впусне и в организирането на събития, след като направи откриването на книгата на приятелката си.

# 134
Е, не разбрахте ли, че тя е супер жена, очаква и от другите това.
Тя е всичколог - обзавежда, инфлуенсва, организира събития. Едно лепене на етикетчета ли ще я стресне.
Атанаска е майка, козметичка, съпруга, домакиня, травел, бюти, мами, мода инфлуенсър. Сигурно и още има.
Тежка е царската корона, тежко е да си жена на бизнесмена Даниел Бачорски.
Типично в негов стил - нископлатен труд, важно е да обират овациите.

Някой беше писал за нейните 100к последователи, но аз категорично не мисля, че са реални. Дори бях много очудена от статистиката с 62к гледания на някакъв рийл..

Общи условия

Активация на акаунт