Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 267
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 765
Лесно се вижда, че това са купени последователи:
1. вижте само последните ги последвали, нито 1 не е реален профил, всичките без активност, без последователи;
2. няма как при толкова уж реални последователи да имаш толкова малко лайкове, тези числа са присъщи на инфлуенсъри с 2,3 по-малко последователи
3. 10 000 последователи струват 200 долара, ето откъде могат да се купят: https://www.dailydemocrat.com/2024/01/03/buy-10000-instagram-fol … tagram%20presence

# 766
  • София
Няма ли да има нова тема?

Дизи го няма днес, не знам дали някой от нас може/трябва да направи нова?

# 767
Добре, те какво печелят, купувайки си последователи. Всеки рекламодател може да провери, това което вие вече постнахте по-горе, не разбирам какъв е смисъла и затова да се лъже!

# 768
  • София
Добре, те какво печелят, купувайки си последователи. Всеки рекламодател може да провери, това което вие вече постнахте по-горе, не разбирам какъв е смисъла и затова да се лъже!

От статията на ФрезияР:

# 769
Много хора купуват, включително утвърдени публични личности. Атанаска може и да е купувала, след като се оказа, че не е любимка на широката публика.

# 770
Че има купени, има.
Но и от реалните последователи не всички им симпатизират.
Аз следвам пиленцата от Монако за сеира 😁

# 771
То не се ли губи смисълът така с последователите, ако може да си купиш и те да са фалшиви? Кой рекламодател ще плаща на инфлуенсър с фалшиви последователи, като така не може да се изпълни целта на рекламата?

# 772
Изгледах подкаста с Емилия в Бютои Бърборене (ужасни водещи), сега я слушам и в The voice.
Ами страхотна е, искрена и истинска. Аз поне не виждам нито преувеличаване, нито преиграване.
Говори си свободно и без задръжки. Няма фалшиви усмивки, пози, Ъ-А..

# 773
  • София
То не се ли губи смисълът така с последователите, ако може да си купиш и те да са фалшиви? Кой рекламодател ще плаща на инфлуенсър с фалшиви последователи, като така не може да се изпълни целта на рекламата?

Не са всички изкуствени последователи. И явно Насето и Данко не купуват от “reputable seller”. Ако си вземеш от такъв, щели да бъдат истински последователи, които да реагират на контента ти.

# 774
Недоказуемо е, че са фалшиви, а и рекламодателите гледат други неща.
Танаска е свежа, млада, интересна, позитивна, с великолепно тяло, майка и прочее - няма да и липсват рекламодатели.

Мереше едни рокли и костюми в една гардеробна тая есен, поне две неща си харесах

# 775
Аз ги следвам без да съм им супер фен. Преди време следвах участници от Фермата, докато вървеше предаването.И тези ще се изтъркат и ще ги отследвам.
    Нещо ново днес? Имен ден, РД?

# 776
Абе не е и като да има вълна от рекламодатели покрай Наска.
Тая гардеробна, от която са масово сторитата й с реклами на дрехи са LTB.. не се е сцепила да рекламира кой знае колко марки или различни продуктови категории.

# 777
Изгледах подкаста с Емилия в Бютои Бърборене (ужасни водещи), сега я слушам и в The voice.
Ами страхотна е, искрена и истинска. Аз поне не виждам нито преувеличаване, нито преиграване.
Говори си свободно и без задръжки. Няма фалшиви усмивки, пози, Ъ-А..

Явно е зависело от водещите и аз я изгледах в Тhe voice, голяма разлика и то положителна в поведението и. С първите особенно с джендърчето Гуцов разговора беше тегав и изнервящ за слушане, докато с водещата от the voice си говореха като приятелки и разговора беше лек и непринуден.

# 778
Днес и двете дами на Даниел имат празник, да са живи и здрави и все така успешни!
Днес трябва ли да има епизод или свършиха?

# 779
Е Емилия отдавна не е дама на Даньо. Grinning

Иначе все още няма нищо, сторита с честитки при Наска. Очакваме букет от 1008 божура.

Общи условия

Активация на акаунт