Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 151
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 150
Услуга не е равно на работна заплата, ехо

Ето първия пример който ми попадна при търсене, от 390лв/месец
"Ехо"... в гората.  Тук говорим за заплата. 5 дневна работна седмица на 8 часов работен ден, присъствено. Или както го е написала Атанаска: "от 9 до 17 ч."

# 151
Поддръжката на соц. мрежи е част от раб. позиция и ако някой може да ти я прави за 390лв., за 1800 се очаква доста повече.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 19:31 от .Hazel.

# 152
Те, ако можеха да платят толкова малко пари на агенция, да са го направили.
От инстаграм се изкарват доста пари. Хората от това живеят. Купуват си жилища, Тесли и т.н.
Емилия си направи агенция за да поддържа такива профили. Надали го прави за 400 лв.

# 153
Ама моля ви се, къде е Кендито да ни обясни, че не вижда нищо лошо в тая обява 😁
Hazel, с някои неща съм съгласна, но съгласи се, че тя търси човек с опит и го е подчертала, че трябва да е такъв. Опитните хора не взимат толкова.

# 154
Сметката е ясно, че им излиза повече, като наемат някого, те ще изискват поддръжка на 3 профила и още доста други неща, няма да се учудя Наска да си търси и нещо като личен асистент, оферта е само за млад и неопитен човек, направо му съчувствам за средата в тоя офис хахаха

# 155
  • София
Сметката е ясно, че им излиза повече, като наемат някого, те ще изискват поддръжка на 3 профила и още доста други неща, няма да се учудя Наска да си търси и нещо като личен асистент, оферта е само за млад и неопитен човек, направо му съчувствам за средата в тоя офис хахаха

Точно това е. Хем асистент, хем да има опит, че и за 1800 да работи. Е, как да стане?

# 156
1800 лева е стартовата заплата, ако са доволни от човека, ще предложат повече, за да го задържат и мотивират. Ако обявят 3000 лв заплата, ще се напълнят с кандидати, но колко от тях ще могат да се справят с позицията?
Освен това трупайки опит в тази сфера, ще можеш да поемаш на фриланс задачи, които да не костват много усилия, но да носят допълнителен доход.

Всички искаме стартовите заплати (за човек без опит) да са над средните за София, но в абсолютно никоя сфера не е така, дори и в IT.

Мисля, че става дума за нетна, а не за брутна заплата. Ако е брутна е наистина малко.

# 157
Някой добър в маркетинга, с опит, познавайки инстаграм, няма да си направи профил и да изкарва пари сам, с работно време, което сам си определя, а ще отиде да работи при Атанаска?
Почти повярвах.
Те нали си имат офисен маркетолог, ако беше толкова лесно, можеха да му метнат тази задача.

# 158
Само не забравяйте, че условието е да има опит, а не ТЕ първа Наска да обучава! Joy. Мисля, че с техните контакти можеха да намерят и човек без обява, но не за тези пари!

# 159

Ама тук се търси фул тайм заетост, ехо

# 160

пакетът, който включва всички социални мрежи обаче започва от 1000лв на бранд. И това е само да се постват неща. Без създаване на текста и снимане/ монтаж на кратки видеа. Насето иска човекът да разбира и от техническата част при обработката + английски + да разговаря с клиенти.

познавам няколко момичета без особен опит, които поддържат профили и създават съдържание (видео и текст) за различни брандове за по 1000-1500лв на бранд на месец. Според мен това е стандартната цена поне в София.

Най-големият им проблем е, че търсят типаж хора, които по принцип са фрийлансъри, но те ги искат на пълен работен ден в офиса, за да им дават и административни задачи.

# 161
Атанаска трябва да е горда, че предизвиква такава вълна от коментари след 2/3 сторита.

# 162
В тези 1000лв. са включени и 180лв. рекламен бюджет (разход за агенцията) ; цената е за 20 публикации (средно по 1 на ден без уикендите; доста висока честота на публикуване) и 10 позитивни поста, със сигурност тези публикации са с изображения/ или видеа. Само за текст никой няма да ги наеме.

Аз работя с копирайтъри и content creators на съвсем различни цени, наистина, в София, по мой опит, 1800 е една добра заплата на тоя фон.

Иначе, разбирам, че има хора с друг опит и представи - ок, това е моят

# 163
пише, че има възможност да се увеличи, да се отчете и това.
А то оставаше и да не се увеличи! Най-малко заради инфлацията трябва да се увеличава периодично.

Айдее, събра се цялата Абдовица.... Даниел на кон, след като е раздавал автографи Wink

# 164
Сумата е просто смешна.
Насе, не се шегувай, много ще ти се подиграват.

Общи условия

Активация на акаунт