Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 163
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 930
  • София
И мен ме дразни Атанас и ми е супер изкуствен. Има нещо, което ми се струва кофти в него, трудно ми е да го обясня.

# 931
Старият Бачорски не ми е симпатичен още преди риалитито. Колкото повече го гледам, толкова по ме отвращава.

Дали Атанаска и Даниел щяха да са му любимци ако не бяха с пари и възможности и не го разкарваха по света. Надали. Да възхвалява Атанаска и да пита дъщеря му какво е постигнала е грозно. Жената учила и се оправя сама, а смолянската "красавица" живее на гърба на мъжа си. Но в очите на Йордан тя е много успешна.
Много точно казано!
А по- горе някой беше коментирал, че е грозно да обсъждаме аборта , че си е тяхна работа. Ми като е тяхна работа, защо го споменават? Ние не сме си го съчинили тоя аборт...

Момент. По-горе (вече май е изтрито) имаше свободни съчинения, че тя СИГУРНО е направила ТАЙНО аборт. На това се възмущавах как на хората изобщо им минават такива неща през главата.

# 932
И мен ме дразни Атанас и ми е супер изкуствен. Има нещо, което ми се струва кофти в него, трудно ми е да го обясня.
Дразни ме това, че непрекъснато по един просташки начин показва това, че е на другия бряг и търси сексуални партньори, като описва точно какви ги търси и иска. Същевременно непрекъснато твърди, че пие до припадък и се заяжда с Георги. Щипе, пипа и върти п.... номера.

# 933
  • София
Не искам да спамя, затова не отговарям директно на ВаняК.

Наистина ли някой го е написал това? Че тайно била направила аборт? 😳

# 934
Атанас наистина прекалява с неговите намеци и опипвания. Искал бил двама какво бяха, че забравих. То не един ми двама. Просто е вулгарен на моменти. Няма лошо, че е хомо*лен, но пък той съвсем изплиска вече.

И се чуда на дъртия Бачор защо обвинява Рози, че няма деца пък Наско че е хомо не го хули. То и той най-вероятно няма да има деца, освен ако не намери сурогатна майка и здрав партньор за оплождане.

# 935
Да, наистина днес това го написаха, но мисля, че бързо беше изтрито. Не ми се връща назад. Че като не искат да коментираме аборта, да не бяха казвали, обаче и ние да си доукрасяваме случки от турски сериали - ту мъч ми е.

# 936
  • София
Да, наистина днес това го написаха, но мисля, че бързо беше изтрито. Не ми се връща назад. Че като не искат да коментираме аборта, да не бяха казвали, обаче и ние да си доукрасяваме случки от турски сериали - ту мъч ми е.

Уау,  Насето може да е всякаква, обаче това е наистина прекалено.

# 937
  • София
Чудех се какво и харесвате на тази Яна Средкова, защото на снимките в инстаграм хич не ми е хубава, но тук в епизода в движение видях. Наистина има много силно, огнено и женствено излъчване.

# 938
Чудех се какво и харесвате на тази Яна Средкова, защото на снимките в инстаграм хич не ми е хубава, но тук в епизода в движение видях. Наистина има много силно, огнено и женствено излъчване.
На мен ми е вулгарна в епизода с този силикон навсякъде. Нищо женствено не видях в смисъла, в който аз го разбирам. Въобще компанията с мениджърките  по халати ми беше много неприятна. Някакви злобни оси с мега претенции и с изглед на чалгарки.

# 939
Секси жена е Яна .

# 940
  • София
Нямам предразсъдъци на тема силикон.

Дъртия Бачор как беше застанал до певицата и я гледаше с отворена уста Joy
Мими на откриването беше нелепа, мъжа и с костюм, тя все едно продава домати на пазара.

# 941
Мими и Розалия се обличат безумно.

# 942
Атанас, Георги и Антон 3 дена са подреждали офиса за откриването  докато Атанаска и Даниел са били на почивка по островите. Бяха супер изнервени и си го казаха.
Звънали са на Антон, който е казал, че нито е поканен, нито знае час, нито дрескод.
Надали жена му е забранила за отиде на откриването, при положение, че е пренасял като луд, докато първата дама и Даниел са си почивали.
Загуби се идеята на риалитито, която твърдеше, че гонят Даниел.
Нито се сплотиха, нито се разбраха.
Изплуваха една камара неща, които вярвам не са си представяли, че изглеждат така.

# 943
Абсолютно и на мен Мими ми направи впечатление. Като искаш не спазвай дрескод, но поне сложи нещо по-адекватно, а не розова шапка с козирка, дънков елек и сандали. Пълна нелепица. А, мъжа ти до теб с костюм и вратовръзка.

# 944
  • София
Абсолютно и на мен Мими ми направи впечатление. Като искаш не спазвай дрескод, но поне сложи нещо по-адекватно, а не розова шапка с козирка, дънков елек и сандали. Пълна нелепица. А, мъжа ти до теб с костюм и вратовръзка.

Това е светът на кака Мими, всички останали просто живеем в него 😄

Общи условия

Активация на акаунт