Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 181
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 915
И на мен ми е интересно защо напуска, но вчера си пролича, че още тогава са й се въртели такива мисли, а това е снимано на 1.09.

# 916
Според мен Аида е правила много неща и за Даниел, Атанаска, фирмата, механата. В един момент Атанаска решава да зареже козметиката и да се занимава с Маркетинг и почва да си присвоява труда на Аида за нейн. Това е камъчето, което е обърнало отношенията. Тук е трябвало да се намеси Даниел и да разграничи личното от служебното и да не позволява жена му да се меси във фирмата.

Да беше и направил козметичен салон.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 12:24 от Jules

# 917
Не мисля, че на Наска мечтата ѝ е да стиска пъпки.
Жената иска да е кралица, да се развива в 10 различни сфери, да я хвалят (макар че или се хвали сама или Даниел я хвали..).
Аз последните 3 епизода не съм ги гледала, от вас чета. Нямам търпението да ги гледам, скучни са.
Вашите цветущи писания са по-атрактивни.

Между другото plavai.bg са си избрали други лица за реклама този път (нирмално). След този запой на катамарана са си дали сметка, че трябва да намерят някой по-цивилизован да ги изрекламира. Joy

Продължава да ми прави впечатление, че доста от тогавашните им приятели държат дистанция от тях след епизода, който срина идеалното семейство.

# 918
Гледайки епизода ми стана истински мъчно за Антон. Човекът е помагал целия ден и преди това, докато Даньо и Наска си бяха на почивка, ама никой не се е сетил да го покани, да му каже в колко часа, има ли дрес код или няма. Атанас дори си признава, че предишната вечер заспивайки си е мислил точно това, че никой не е казал на Антон и сигурно няма да се сети да го покани.
Тук става въпрос за отношение.

Даниел не пада по гръб и никога няма да признае грешка. Казва, че Антон не е дошъл на тиймбилдинга, защото им е казал, че е сърдит, ама веднага си казва версията и оспорва чувствата на Антон.

# 919
Ако Рени е казала примерно на Антон "Антоне, къде ще ходиш на тиймбилдинг като теб изобщо не те поканиха на откриването, въпреки че си от семейството и въпреки че им помагаше?" и Антон си е казал "Ми жена ми е права, че няма смисъл да ходя", а Даниел е приел това като "непускане" на Антон от Рени, то Даниел има многооооо погрешно разбиране за отношения и достойнство.

# 920
То обидното е, че не са го поканили на откриването на офиса. Вече за тиймбилдинга всеки си преценява дали може да отдели два или три дни свободни, за да участва.

# 921
Иронията е, че Даниел полага огромни усилия, за да се хареса на непълно непознати хора - изцяло преписва епизоди, трие коментари, блокира хора, обяснява се в коментари, кара се с роднините си.

Същевременно е прекалено зает, за да звънне веднъж в месеца на майка си да я чуе как е, да вдигне телефона, когато роднина му звъни или да покани родния си брат на откриването.

Не са му приоритет, затова показва завидна мърлявост в поддържането на отношения.

# 922
Вярно. Една от служителките му каза, че се дразни, когато тя му обяснява нещо, а той непрестанно си гледа в телефона, което е супер неуважително, не само към служител.

# 923
Епизода е скучен и много чалгарски, но е хубаво да се види втората част, в която хората от фирмата говорят. Изключително показателно отношение.
Даниел подхожда като кръчмар. Да се напият, да му дойдат на уше да му споделят. Но 1 път в годината какво се споделя.
В офиса това го няма. За 20-те човека рабонещи там, време няма.
Да отговаря на коментари в интернет и да прави клипчета, време винаги има.
Отиваш на тиймбилдинг и шефа с приятелите.
Е той дали иска да се билдва със служителите или иска парти с приятели.
Аз не бих излъчила този епизод.
Целия.

# 924
  • София
Пролича си, че Даниел е абдикирал от фирмата, нито има подход към служителите, нито към семейството си. Много злобно изражение имаше, когато чуваше какво говорят за него. Той, ако не общува с тези хора, как ще вървят надолу нещата. Всички казаха едно и също, че дори не говори с тях, ако те го потърсят, си, гледа в телефона, Аида, че ѝ поставя задачи, които не следи и не се интересува. Представям си да работя нещо два дни, а той дори да не го погледне и да е поредният проект, който няма да се изпълни.

# 925
  • София
Въобще не ми изглежда готино да работиш за Даниел. Явно Михаела общува с хората и хората много я харесват. Даниел имаше много злобно и фалшиво излъчване.
От цялата тази фамилия, най-симпатичен ми се стори Георги, може би защото не е съвсем Бачорски.
А възрастния Бачорски изглежда ужасно неприятен човек и как похотливо гледа..

# 926
Старият Бачорски не ми е симпатичен още преди риалитито. Колкото повече го гледам, толкова по ме отвращава.

Дали Атанаска и Даниел щяха да са му любимци ако не бяха с пари и възможности и не го разкарваха по света. Надали. Да възхвалява Атанаска и да пита дъщеря му какво е постигнала е грозно. Жената учила и се оправя сама, а смолянската "красавица" живее на гърба на мъжа си. Но в очите на Йордан тя е много успешна.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 14:42 от Jules

# 927
Старият Бачорски не ми е симпатичен още преди риалитито. Колкото повече го гледам, толкова по ме отвращава.

Дали Атанаска и Даниел щяха да са му любимци ако не бяха с пари и възможности и не го разкарваха по света. Надали. Да възхвалява Атанаска и да пита дъщеря му какво е постигнала е грозно. Жената учила и се оправя сама, а смолянската "красавица" живее на гърба на мъжа си. Но в очите на Йордан тя е много успешна.
Много точно казано!
А по- горе някой беше коментирал, че е грозно да обсъждаме аборта , че си е тяхна работа. Ми като е тяхна работа, защо го споменават? Ние не сме си го съчинили тоя аборт...

# 928

Атанасия ражда деца, дъщеря му не иска и това я прави бавна. Пък Насето като е родила на 23г. значи е Кралица.
Даже не искам да коментирам колко е грозно да попиташ някой защо няма деца като не знаеш дали не е по здравословна причина пък камо ли да го причиниш на детето си. Наска едва ли е направила аборта нарочно, но го спомена пак с цел привличане на внимание, което го прави пошло. Въздържах се от коментар по тази тема, защото е много деликатна и лична, но пък Lilium е права - като е толкова лично не трябваше да го казват изобщо в ефир.
Наска го даде като пример, че не всичко е публично, но беше неуместно. Дано следващият път им се получат нещата.

# 929
Дъртият Бачор е просто отвратителен. Гледа гнусно похотливо жените, философства и е на страната на парите. Даниел по неговия път върви. Не кани роднините си и не им се обажда, а прави разни неща за последователи, защото от тях печели.
Епизодът е гадна чалга. Пфууу ненавиждам тази музика.
Георги е голям сладур, но щом слуша чалга е баста за мен.
Атанас ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт