Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 131
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 960
Данко не отиде на прощалната вечеря на Аида.Явно не са в Бг или е много обиден.Наска иначе хареса преди малко снимка на нейна приятелка.То и нейните приятелки в затишие.Фотосесии правиха и накрая едно Честит Имен Ден нямаше

# 961

Наска и Даню не ги обича.

# 962
Сега се сетих какво става с гаджето на Емели, Григор след като нея са я преместили в друга детска градина?

Сериозно ли? Това си е важна тема за размисъл😅

# 963
  • София
Данко не отиде на прощалната вечеря на Аида.Явно не са в Бг или е много обиден.Наска иначе хареса преди малко снимка на нейна приятелка.То и нейните приятелки в затишие.Фотосесии правиха и накрая едно Честит Имен Ден нямаше
Аз по принцип честитя на близките си хора като им се обадя по телефона, не със стори в инстаграм.

# 964
  • София
Емилия ще пътува със семейството си на някъде по повод рождения си ден  Simple Smile

Имаме и снимка на Емели с вуйчо ѝ.

# 965
Радвам се, че Аида се е отървала от тази пошлаа среда. Сигурна съм, че без Даниел ще се чувства много по-добре и ще е в пъти по-успешна.

изглежда колегите са й направили прощален подарък колаж и ги е тагнала, явно Даньо не е участвал. Негова загуба - отново се показва като малък и злобен човек.

# 966
Е как нямаше! Ето: "Жена с главно А"🤭

# 967
Ми то всички сме жени с главна първа буква ( в нейния случай "А") 😄

Доста гротеско изказване както би казала кралицата

# 968
  • София
Даниел го има на колажа- има снимка на двамата на някакво събитие. Ако имаха открит конфликт нямаше да ѝ сложат тази снимка. Но дори в епизода си личеше, че Аида е обидена или се чувства недооценена от Даниел. Той пък може да си мисли, че тя трябва да му е благодарна, че покрай него е натрупала опит. Така приключват често такъв тип отношения..

# 969
На мен ми се стори, че критиките, отправени към Георги в епизода, бяха в кръга на шегата. Чак пък такъв дразнител да е?
За пореден път не мога да си обясня, какво аджеба прави Михаела с тези хора? Явно взима доста добри пари, друго обяснение нямам. Изглежда интелигентна жена, но с тия чалги, гюбеци и простотии, хич не ми се вписва в картинката. Но пък е и възможно да я надценявам доста де.
Признавам си, че Аида не ми е позната, от темата разбрах за нея, но не е нужно да е сърдита на Даниел, просто може да иска да си прави собствен бизнес и да работи за себе си. В това няма нищо лошо, хората рано или късно напускат работните си места и отиват на други.

# 970
  • София
Михаела си пие и се забавлява на чалга, това не пречи да е добра в работата си и да е интелигентен човек напук на категоричните в темата изказвания, че слушаш ли чалга нямаш място под слънцето. Жената видимо се чувства ок в тази среда и от показаното до момента идеално се вписва и друсането на кючек не и е чуждо.

# 971
Жената явно е добър организатор с реална преценка  и нещата в работата й се получават, добре че Наска не е решила и на нейното място да седне, че каквото е "перфекционистка" ще я засенчи, това в рамките на шегата. Това, че се кефи на чалга, не значи, че не я бива в работната сфера

# 972
Не съм казала, че видиш ли щом харесва чалга, значи не я бива в работата или не става.
Казах, че не ми се вписва в средата, което е всичко накуп - позиорщина, лигавене, Наса, Данката с ехидната усмивка, лицемерието и т.н. Поне така мисля аз, но в крайна сметка не я познавам, за да вирее там толкова години, значи я устройва по един или друг начин.
Забравих да кажа за Атанас, че и мен ме дразни. Изобщо не го харесвам, смятам, че е много лукав, циничен и дори доста завистлив. Непрекъснато гледа да изложи Георги, а не си дава сметка, че му живее в дома и ако не е Георги, като нищо ще остане да се оправя сам, защото така като гледам другите братя не са измрели от желание да го подслоняват.

# 973

Бюрото на Атанаска, която я няма и нищо не върши и срещу него бюрото на Аида. Аз не бих издържала да гледам снимките на Атанаска по цял ден.

# 974
VaniaK : "Абсолютно и на мен Мими ми направи впечатление. Като искаш не спазвай дрескод, но поне сложи нещо по-адекватно, а не розова шапка с козирка, дънков елек и сандали. Пълна нелепица. А, мъжа ти до теб с костюм и вратовръзка."
-Според мен, Мими ги иронизира, като не спазва дрескода. Може и да и е било забавно 1-2 пъти, но после да и е писнало от тематично облекло. Бачорът сигурно се дразни на тази работа, ама се е променил и не  бие вече. Simple Smile "добър човек'.

-Гошко - за него чакам да разбера тайната на живота му - как се е озовал в това семейство?  Що се казва Бачорски, да не го е осиновил Дъртия Бачор? Има ли Мари други деца, виж Бачорът има. Какво е било детството му? Кога са дошли при Бачорски да живеят? Май Георги знае английски, като го е пратила майка му. Как няма жени разбиращи от политика и от чалга едновременно?

Adriana11: "За пореден път не мога да си обясня, какво аджеба прави Михаела с тези хора? Явно взима доста добри пари, друго обяснение нямам. Изглежда интелигентна жена, но с тия чалги, гюбеци и простотии, хич не ми се вписва в картинката. Но пък е и възможно да я надценявам доста де."

-Според мен, си е тъкмо за там - кои с нейната позиция пият по 1 кг, и се смеят на простотии на по-малко интелигентни от нея, слушат чалга или ходят на такива събития, говорят с малцинствата, не си общуват със семейството си, зарязала си дъщерите и мъжа,  заради  фирма. Тя май е съдружник в някои от фирмите. Да, и за пари стои, но това не и е осн. мотив, тя си харесва точно тази работа, и тя Кралица на Офиса, но не е Първа дама. Харесала си е Даниел още навремето и си 'партнират', тя по-често се среща с Бачорските, отколкото шведките и Антон.

Бачорът може би харесва Атансето подсъзнателно,  и физически, само не знам дали му е достатъчно бърза. ха -ха Евала, че танцува и плува, нещо, което нито Мари, нито Олга показаха на тия години, спортист. А може и от липсата на дъщеря му през целия му живот, но той не го осъзнава.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 01:03 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт