Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 124
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 975
Аз сега се сетих,че още в самото начало като почнах да ги следя Антон и Рени бяха оставили децата Георги да ги гледа.При него спаха.Тогава Андрея беше казала на стори,че е най-якия чичо.Ето Андрея снощи пак е била с Георги на купона за изпращането.Значи Георги ги е спечелил по някакъв начин.
Аида е имала малко бюро в сравнение с Наска.Пък им върши доста от нещата.Може да не е изтърпяла Наска и капризите й.То и не е длъжна.Много дини носила под 1 мишница. Аз за нито 1 не се сещам.Ни работи като козметичка, ни инфлуенсърството й е кой знае какво.Майка ,чак такава отдадена не е,домакиня също.В преследването на Данко сакън да не избяга е най-добра.Щом чак офис си направи до неговия.А то на нея не й трябва офис даже.
Отишли са на Малдивите при техните приятели.Затова са толкова тихички Дани и Наска.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 07:24 от sisi303

# 976
Щяха да имат поне една снимка ако са на Малдивите. Вероника цяла фотосесия направи вчера. Между другото и тя прихванала от Атанаска с мъжа си да са с еднакви бански.

Според мен не за на почивка, нещо друго им и затова мълчат.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 07:45 от Jules

# 977
Щяха да имат поне една снимка ако са на Малдивите. Вероника цяла фотосесия направи вчера. Между другото и тя прихванала от Атанаска с мъжа си да са с еднакви бански.

Според мен не за на почивка, нещо друго им и затова мълчат.

Виж сторито на Вероника.На музиката мъж подсвирква ,точно ,както Данко.Тази жена от сторито също мяза на Наска.Пък и от рекламата си каза,че иска на Малдивите за имения й ден.Не е нужно да качват.То хейта ги събори мислех,ама гледам Данко как танцува на сторито и свири с уста все му е тая  Вероника отдавна ходи с мъжа си с еднакви бански.

# 978
Аз сега се сетих,че още в самото начало като почнах да ги следя Антон и Рени бяха оставили децата Георги да ги гледа.При него спаха.Тогава Андрея беше казала на стори,че е най-якия чичо.Ето Андрея снощи пак е била с Георги на купона за изпращането.Значи Георги ги е спечелил по някакъв начин.
Аида е имала малко бюро в сравнение с Наска.Пък им върши доста от нещата.Може да не е изтърпяла Наска и капризите й.То и не е длъжна.Много дини носила под 1 мишница. Аз за нито 1 не се сещам.Ни работи като козметичка, ни инфлуенсърството й е кой знае какво.Майка ,чак такава отдадена не е,домакиня също.В преследването на Данко сакън да не избяга е най-добра.Щом чак офис си направи до неговия.А то на нея не й трябва офис даже.
Отишли са на Малдивите при техните приятели.Затова са толкова тихички Дани и Наска.

И според мен там са Атанаска и Даниел. Изгледах сторито и тази главица много прилича на Насината,а в отражението на танцуващия човек е точно Даниел.

# 979
Ами значи Даниел за пореден път лъже, че данък обществено мнение не плаща. Атанаска е очевидно, че не може да приеме хейта. Все не ми се вярва, че са изключили социалните мрежи и са се отдали на почивка. Нали се борят за награда за инфлуенсъри….. как да стане като ги няма.

# 980
Може да имат нужда от време да се съвземат от станалото с бременността.

# 981
Според мен са на Малдивите и те.
Скоро имаха пост в който рекламираха билети и намекнаха малдиви. Видя ми се носа на Наска в видеото на яхатата. Отделно на самолета, мъжка глава е скрита със сърце и до този човек седи жена, пак приличаща на Наска.
Наска наскоро си купи очила за предстояща почивка, поне така каза. (Не онези с камъните)
И двамата не качват нищо в инста.
Там са.... но защо го крият ?
След като обраха хейта и истинските им образи лъснаха и двамата са вече много различни и обрани в инстаграм.
Зле скопосаното реалити не им понесе добре.

# 982
Откъде дойде това за аборта?

# 983
Е нали Атанаска трябва да има какво да пуска в Инстаграм.
Налага се да заминат, за да генерира съдържание.
Има да изплаща апартамент.

# 984
Може ли да пуснете снимката от самолета със скритото лице

# 985
Нарочно се крият и не пускат. Да влизат хората да въртят трафик, да следят, да чакат, да се вълнуват и да обсъждат къде са, какво правят.
Това е първото и най- лекно нещо, което се прави, когато профила пада надолу с ангажираност и гледания, и има голям хейт.
Бачорски се закопаха яко с това реалити, а Атанаска направо се разби.

# 986
Епизодите в Стокхолм ги пропуснах, но реших да пусна последния. Такава цигания и простотия скоро не бях гледала.. Малоумна реклама на Хепи, ядене на суши с ръце, цигански оркестър, “великата” Бони. Атанаска изглеждаше много странно в лицето на откриването на офиса, като гримьорка би трябвало да знае как да подчертае хубавото и да прикрие недостатъците. С тази обеца над ухото приличаше на Чебурашка.

# 987
Единственото, което може да пусне Атанаска е “Наръчник на любовницата” и вътре да обясни как се решава от днес за днес да се занимава с мъж, който има бременна жена у дома.
Как на следващия ден вече го натиска в колата му и в последствие започва да качва сторита, за да се почувства “готино” бременното момиче, само у дома.
Тогава да се бори за награди. Karma is bitch.
Сгромолясаха се и това е напълно нормално.

Средноинтелигентния човек не ръкопляска на такива дропли и не ги нарича жени с “главно А”.

Ако ще и отвъд Малдиви да идат всичко се видя. Позагледах последния епизод от тук от там. Да им мъкнат като хамали за новия офис, а те да са на почивка - върха на наглостта.
Не знам какво им се плаща на тези хора, но ако отношенията са такива, каквито се показват аз бих бягала далече от Даниел.
Завършен егоист.

# 988
Изключвам "парите", които ще изкарат от гледаемост, но в крайна сметка, само Емилия спечели от този цирк, който се излъчва.
Може би е добре да помислят дали искат сезон 2.
Даниел може да се натряска сватбено и без да го излъчва. Виждали сме го вече.

# 989
Нарочно се крият и не пускат. Да влизат хората да въртят трафик, да следят, да чакат, да се вълнуват и да обсъждат къде са, какво правят.
Това е първото и най- лекно нещо, което се прави, когато профила пада надолу с ангажираност и гледания, и има голям хейт.
Бачорски се закопаха яко с това реалити, а Атанаска направо се разби.
точно така. Това криене е базов трик, за да може повече хора да им влизат в профила, да ги търсят и коментират къде са.

Общи условия

Активация на акаунт