Търся електронна книга - 46

• 109 256
  • 777
  •   1
Отговори
# 165
  • в сърцето на един мъж...
Здравейте, дали някои има или знае къде могат да се намерят книгите на Стефани Гарбър на български или английски от поредицата “Once upon a broken heart”? Няма ги в Рулит, Чети ме и Читанка.
Благодаря предварително.

Те са съвсем нови. Българските, първата излезе преди коледа, няма как да я има он лайн.

# 166
# 167
Здравейте,

Търся третата част от Братството на гарвана, "Финалната права" на Кейт Стюарт. Също така погледнах, че преди няколко теми е търсена "Четвъртото крило" на Ребека Ярос, ако вече някой я има, ще се радвам да изпрати и нея. Благодаря предварително!

velizara_n98@abv.bg

# 168
Здравейте, търся Брачният пакт на Мишел Ричмънд

# 169
Здравейте. Търся книгите на Лиз Бурбо. Имам 5те рани, и търся другите нейни книги. Ще съм ви изключително благодарна.
Също така търся и книги на Вадим Зеланд, Екхарт Толе, Робърт Грийн, Джо Диспенза и Питър Сейдж.

mmmanik@gmail.com

Здравейте,изпратих ви каквото имам. А аз ви моля да ми изпратите 5те рани на Лиз Бурбо. Благодаря!

# 170
Здравейте,
Търся "Последната госпожа Периш" от Лив Константин.
Благодаря предварително!
svetla.miteva.sm@gmail.com

# 171
Преди време прочетох 'Така го правят датчаните' Хелън Ръсел и страшно много ми хареса. Гледах, че има много други подобни, но не намирам линкове за сваляне 🤔
От рода на Италия отвъд клишетата, Атлас на щастието, Улови сърцето на Сицилия, Моето корейско лято или как заобичах кимчи, Риба и пържени картофки - Моята невероятна година в Полша, Това е Нидерландия или защо лалетата са различни, Как Исландия промени света..
Каквото и да имате и ми изпратите от поредицата, все ще съм благодарна semeistvobg@mail.bg
имате поща + в замунда има доста заглавия от поредицата, може да търсите по страна като ключова дума
Здравейте! Бихте ли ги изпратили и на мен + Така го правят датчаните? Не се справих със  Замунда Sad
ruseva44@abv.bg  
Благодаря!

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 16:52 от Ружа

# 172
Здравейте,
Търся "Последната госпожа Периш" от Лив Константин.
Благодаря предварително!
svetla.miteva.sm@gmail.com
Изпратих!

# 173
Здравейте,бихте ли пратили и на мен някоя от книгите на Лиз Бурбо,Вадим Зеланд, Екхарт Толе, Робърт Грийн, Джо Диспенза и Питър Сейдж?Благодаря предварително!
mikfzl@abv.bg

# 174
Здравейте, търся Атлас историята на татко Солт от Лусинда Райли. 
Благодаря!
rosinta86@abv.bg

# 175
Някой има ли "А планините ехтяха", Х. Х.?
upheaval@abv.bg, благодаря!

# 176
# 177
Аз също търся Атлас историята на татко Солт на Л.Райли.Ще бъда много благодарна ако някой ми я изпрати.
maleshkova.1962@abv.bg

# 178
Здравейте. Търся тези книги на Ерин Хилденбранд - "Перфектната двойка", "Хотел Нантъкет", "Зима в рая".
nelinka9@abv.bg

Изпратих
Привет, може ли и аз да ги получа? Благодаря предварително!
evgenievi2016@abv.bg

Здравейте, може ли и на мен да ги изпратите! Благодаря предварително! desivasileva99@gmail.com

# 179

Общи условия

Активация на акаунт