Търся електронна книга - 46

• 109 208
  • 777
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, някой има ли на Ленора Бел "Дяволската сделка" или някоя друга от поредицата? Може ли да сподели в линк?

# 286
Понеже нямам време за курс, а ми се иска да науча английски с някакъв изпробван самоучител за да мога вечер да се упражнявам. Търся нещо като разговорник с думи и изрази което може да се качи на киндъл. Самоучител по англййски pdf.
maaz@abv.bg

Свали си дуо линго, много е полезно за учене на английски, но трябва да знаеш руски, немски или френски, за да учиш от тях на английски, за съжаление няма български. За 2 години имам отлични резултати. Аз уча от руски на английски, с дъщеря ми от анг. на испански. Пробвай го, има безплатна версия.

# 287
Здравейте, търся тази книга Дейвид Синклер-"Защо стареем и защо това не се налага".
Благодаря! 🙂
slavina686@gmail.com

# 288
Понеже нямам време за курс, а ми се иска да науча английски с някакъв изпробван самоучител за да мога вечер да се упражнявам. Търся нещо като разговорник с думи и изрази което може да се качи на киндъл. Самоучител по англййски pdf.
maaz@abv.bg

Свали си дуо линго, много е полезно за учене на английски, но трябва да знаеш руски, немски или френски, за да учиш от тях на английски, за съжаление няма български. За 2 години имам отлични резултати. Аз уча от руски на английски, с дъщеря ми от анг. на испански. Пробвай го, има безплатна версия.
Благодаря Ви. Приемам и други предложение.

# 289
Здравейте,
наскоро си преоткрих четеца, след дълга пауза и открих, че имах свалени книги там отдавна, та се зачетох в 365 дни, намерих си тук в темите и втората част, успях да намеря и в една от темите 3-тата част Още 365 дни, но линкът беше изтекъл и не успях да я сваля
може ли да помоля някой, ако я има да ми изпрати Simple Smile
Благодаря!

# 290
# 291
Здравейте, търся няколко книги на Решат Нури

По залез слънце
Последното убежище
Огнена нощ
Клеймото
Ще бъда благодарна, ако някой ги има и ми ги изпрати
Благодаря!
dorakoteva@abv.bg

# 292
Здравейте!

Търся книгата на Ханя Янагихара - "Малък живот".

ffoki@abv.bg

Благодаря!

# 293
Изпратих Simple Smile

Здравейте!

Търся книгата на Ханя Янагихара - "Малък живот".

ffoki@abv.bg

Благодаря!

# 294
Здравейте, може ли и на мен да ми изпратите "Малък живот" на Хана Янагихара, моля? Благодаря
  nana_k@abv.bg

# 295
Здравейте!
Дайте идея къде освен в gen.lib и ebook.hunter мога да намеря книга на английски език.

# 296
  • София
Здравейте!
Дайте идея къде освен в gen.lib и ebook.hunter мога да намеря книга на английски език.
Пиратския залив, z-lib. И в руските тракери може да има, но аз ползвам само рулит.
Дай името да погледна.

# 297
В rulit също има книги на английски.

# 298
Ето тук съм дала селекция на новите качени книги на английски.

https://www.rulit.me/books/en/1/date

# 299
Търся Писмо до сестра ми
Автор: Мария Пеева, Люси Рикспуун,
bri_k@abv.bg.Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт