Търся електронна книга - 46

• 111 208
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
Може би не става ясно както съм написала.Изтеглих я на лаптопа и се опитвам да я чета с Калибре Simple Smile и има проблем...

# 496
  • ВАРНА
Може би не става ясно както съм написала.Изтеглих я на лаптопа и се опитвам да я чета с Калибре Simple Smile и има проблем...
Пробвах, при мен е наред превъртях до 6% и спрях, вижте има нова версия на Калибре.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 17:15 от pepa60

# 497
С последната версия съм..сега ще дезинсталирам и пак..да видим
Доп.пак не върви гладко м-у страниците забавя прелистването през 5-6 страници по 30 сек. Ще я помъча малко пък "Холи " ще почна Laughing

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 17:44 от reninel

# 498
Търся книги на Никол Калева. Ако някой има, ще помоля да ми изпрати на hristina_pg@abv.bg

# 499
Здравейте,
Търся "Четвърто крило" и "Железен пламък" от Ребека Ярос.

# 500
Здравейте,
Търся "Четвърто крило" и "Железен пламък" от Ребека Ярос.
Първата качиха в чети.ме

# 501
Здравейте! Търся „Ледена утроба“ от Джеймс Ролинс. Благодаря предварително!

novalove@abv.bg
В Mailbooks ги има

Преди време пробвах да си го инсталирам, но не успях. Сега също реших да се опитам, но резултатът е същият. Четох и по темите, но явно нещо не правя като хората.
Ще съм благодарна все пак, ако някой ми я изпрати.

# 502
Novalove, поисках ги, като ми ги изпратят ще ви ги препратя.

# 503
Здравейте,
Търся поредицата на Техере Мафи, ще съм много благодарна. PolinaT.Dimitrova@outlook.com

# 504
Здравейте,
Търся поредицата на Техере Мафи, ще съм много благодарна.
https://drive.google.com/file/d/1CAJ3_e3UMOnwfmQ_VkOkFG-CiopF4oQ … /view?usp=sharing

# 505
Здравейте, дали някой от вас знае къде мога да намеря Дневникът на един дръндьо след 5част в е-формат?Че голямо мрънкане пада от страна на сина ми!Ще бъда благодарна за малко инфо или ако някой има някоя от следващите части да ги сподели с мен на e-mail: eli_011@abv.bg

# 506
  • душевно във вселената на Сара Дж. Маас
Здравейте! Търся трилогията "Верига от злато" и "Призраци от пазара на сенките" на Касандра Клеър. Ако някой ги има, моля да ми ги изпрати на yoana_341@abv.bg . Благодаря предварително!

# 507
  • Местожителство: Веларис
Здравейте! Издирвам „Унищожителят на меча“ - Виктория Айвярд, „Пътят на подправките“ - Мая Ибрахим и на Карън Макменъс - „Накрая ще ме довършиш“, „Двама могат да пазят тайна“, „Нямам какво да добавя“ и „Един от нас се завърна“. Благодаря предварително! helphelper125@gmail.com

# 508
  • Mediterraneo
Здравейте! Търся „Ледена утроба“ от Джеймс Ролинс. Благодаря предварително!

novalove@abv.bg
В Mailbooks ги има

Преди време пробвах да си го инсталирам, но не успях. Сега също реших да се опитам, но резултатът е същият. Четох и по темите, но явно нещо не правя като хората.
Ще съм благодарна все пак, ако някой ми я изпрати.

В темата за МБ тук във форума пише админ от там и помага при всякакви проблеми.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт