Търся електронна книга - 46

• 111 168
  • 777
  •   2
Отговори
# 510
Здравейте, търся следните книги:
Енергийни места и майстори строители от древността. Необясними загадки на миналото - Франк Джоузеф
100-те най-големи загадки в историята - Н. Н. Непомняшчи
Изгубеното знание на древните - Глен Крайсбърг
Световната конспирация - мит или реалност-  Йордан Начев
Вампирът: По следите на сянката - Радослав Гизгинджиев
Велики пророци и ясновидци - Юрий Възнесенски
Реалност? - Еленко Ангелов
Благодаря предварително! имейла ми е elinor_007@abv.bg

# 511
Здравейте, търся продължението на "Мочурища" - "Тъмни приливи" на Филипа Грегъри - fzhelyazkova@gmail.com. Благодаря предварително!

# 512
Ооо, ако някой има всички дръндьовци и аз бих ги свалила за дъщеря ми. Отчаяна съм, каквото и да и предложа не я грабва. А толквоа много книжки четеше като по малка. Аз, татко и кака и не излизаме без четеца в чаната, а тя…
На 12 е и е рано да и предложа за съвсем големи.
Дръндьото имаше на хартия 1-2, чете ги

# 513
  • Somewhere over the Rainbow
Здравейте! Някой може ли да ми прати книгата на Дейл Карнеги "Как да преодолеем безпокойството и да се радваме на живота"? Опитах да я изтегля с линк, качен тук, но не  ми се получава.
yanakova.boryana@abv.bg

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 15:42 от *Sunny_smile*

# 514
Жаки, Дръндьото го има да пета книга в Читанка.

# 515
Жаки, Дръндьото го има да пета книга в Читанка.

Една четяща фея се погрижи:)

# 516
За колко годишни е този Дръндьо, че е много търсен, за 9 става ли, да го поискам и  аз за внука, той се е разчел.

# 517
  • софия
Дръндьото е класика. Дъщеря ми в 3. - 4. клас изчете всичко. Това беше първата книга, която я видях да чете. Взимаше я от библиотеката на училището и вкъщи има една, две.

# 518
Ще го потърся първо на хартия, ако не намеря в библиотека, електронно ще  е.

# 519
Здравейте, търся продължението на "Мочурища" - "Тъмни приливи" на Филипа Грегъри - fzhelyazkova@gmail.com. Благодаря предварително!

https://mega.nz/folder/FdNSkSSb#iA4vDKNLCT8izxV4xoi_pA

# 520
Здравейте отново.Прочетох 1-6 на Тахере Мафи, но всъщност има ли последната книга Believe me ,изобщо някъде на български?Намерих я на английски само.Явно Егмонт нямат намерение да я издават,защото вече са минали няколко години от английското издание..Моля ако някой има някакъв превод,да ми пише..Много искам да си завърша поредицата след цяла безсънна седмица Sad
bborisova209@gmail.com

# 521
Здравейте, търся книгите на Бритни Чери. В търсачката намирам само източни светлини.
red_8@abv.bg

# 522
Здравейте, търся на Виктория Бешлийска - “Глина” и “Сърце”.
Благодаря виии!

vikialex89@gmail.com

# 523
Здравейте ,търся трилогията на Педро Хуан Гутиерес   - Мръсна хаванска трилогия  и Тропическо животно.
snoy@abv.bg

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 05:19 от snow22

# 524
  • в сърцето на един мъж...
Ооо, ако някой има всички дръндьовци и аз бих ги свалила за дъщеря ми. Отчаяна съм, каквото и да и предложа не я грабва. А толквоа много книжки четеше като по малка. Аз, татко и кака и не излизаме без четеца в чаната, а тя…
На 12 е и е рано да и предложа за съвсем големи.
Дръндьото имаше на хартия 1-2, чете ги

Предложи й Рик Риърдън - Пърси Джаксън.

Общи условия

Активация на акаунт