Търся електронна книга - 46

• 109 176
  • 777
  •   1
Отговори
# 540
Търся ,, Талисманът '' , ,, Мечтатели '' , ,, Завръщане '' на Никълъс Спаркс

Скрит текст:

# 541
В рулит са качили "Зимните хора".

# 542
Търся ,, Талисманът '' https://www.rulit.me/author/sparks-nikolas/talismant-bg-get-563719.html
,, Мечтатели '' и аз търся,
,, Завръщане '' на Никълъс Спаркс - ще пратя допълнително по мейла

Скрит текст:

# 543
Здравейте, търся “Измамникът на моето сърце” на Елизабет Хойт. Благодаря 😌

# 544
Здравейте, търся “Измамникът на моето сърце” на Елизабет Хойт. Благодаря 😌
https://dox.abv.bg/download?id=5865c643a1

# 545
Здравейте, ще съм благодарна ако някоя от вас има и сподели "Ангелска клетка" кн.2 от двулогията "Манията на Молотов" на Анна Зеирес.
Благодаря предварително!

ngeng_milena@abv.bg

# 546
# 547
Здравейте, ще съм благодарна ако някоя от вас има и сподели "Ангелска клетка" кн.2 от двулогията "Манията на Молотов" на Анна Зеирес.
Благодаря предварително!

ngeng_milena@abv.bg

На руски в рулит.Ако е само за четене с преводача се чете.

# 548
Момичето,което превежда Анна Зеирес ги пуска само в Рулит.Имайте търпение ,защото няма да ги намерите другаде,а то работи бързо и качествено.

# 549
Поздравявам я превежда чудесно книгите се четат с лекота...

# 550
Момичето,което превежда Анна Зеирес ги пуска само в Рулит.Имайте търпение ,защото няма да ги намерите другаде,а то работи бързо и качествено.

Не знам кое момиче имаш предвид, дано наистина работи качествено.
Наскоро попаднах на интересна иначе поредица, уж фен превод, което всъщност си е чист машинен превод и то не от най-сполучливите. „Преводачката“ дори не си беше направила труда за най-елементарна редакция на текста – поне да съгласува по род и число, да не говорим за нещо повече. Но пък гордо се обявява за преводач и обира аплодисментите и благодарността на хората.
Ако тук четат подобни „преводачи“ – моля, не го правете! Не убивайте хубавите книги! Някой ден много ще се срамувате от себе си.

# 551
Здравейте, много бих била благодарна, ако някой има в електронен вариант, да сподели с мен:
“Последното момиче” Надя Мурад
“Отхвърленото фередже” Кармен бин Ладен

# 552
Здравейте, много бих била благодарна, ако някой има в електронен вариант, да сподели с мен:
“Последното момиче” Надя Мурад
“Отхвърленото фередже” Кармен бин Ладен

Тези да не са от поредица ,, Преживяно '' ?

# 553
Надя Мурад е носител на Нобелова награда за мир -2018г. Книгата ѝ отдавна съм забелязала, но още нямам смелост да я прочета. Електронно дали я има - не знам.

# 554
Аз съм сигурна , че съм я виждала в ел . вариант , но сега не мога да я намеря . Имам ,, Отхвърлено фередже '' , четох , че са еднакви . Така ли е ?

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 15:20 от ֍₰꙳꙳ Alisa ꙳꙳₰֍

Общи условия

Активация на акаунт