Къде срещате нови мъже?

• 33 037
  • 880
  •   1
Отговори
# 465
Крис, нормално разпределение имах предвид, да, но пък нали за българите идеше реч в коментара на Рокстар. Дори и височината да е нормално разпределена сред населението, отново, сравнени с други по-високи нации, са не толкова високи.

На мен винаги ми е правило впечатление високите мъже като си напишат едно самодоволно ръста в аповете за запознанства - 190см с една усмивчица до него. Joy Ами супер, но похвали се с нещо друго, ръстът е ген.

# 466
Много ми е интересно какво ще спечеля аз, ако мъжът до мен е 190 см., а не 175 см. (колкото мен). Thinking Не смятам, че първият е задължително по-силен от втория. Виждала съм едни високи, кльощавички, с тесни раменца... Не смятам, че това е много силен защитник. От много неща си зависи, не само от височината.

Отделно, ако бях родила от някой 195 см. и аз съм 175 см., би имало "разкошната" опция да ми се роди момиченце, което да стане 185 см. например. А, мерси!

# 467
  • София
Отделно, ако бях родила от някой 195 см. и аз съм 175 см., би имало "разкошната" опция да ми се роди момиченце, което да стане 185 см. например. А, мерси!

Опцията е разкошна дори само поради факта, че се е родило здраво бебенце, родителите ми не са се отказали от мен.
Аз съм 184 и не е никак лошо да ти кажа, по всички параграфи Simple Smile Освен с намирането на читав висок мъж Smile

# 468
Много ми е интересно какво ще спечеля аз, ако мъжът до мен е 190 см., а не 175 см. (колкото мен).
Начи, мъжете сме били сметкаджии, пък ето въпросът от жените е "какво ще спечеля аз от такъв мъж"?
Ми нищо няма да спечелиш, ама е по-секси. Или поне за повечето жени високият мъж е по-секси.
А за мъжете е по-секси жена с т.нар. фигура пясъчен часовник. Какво ще спечели от нея - нищо, ама е по-секси.
Е, уж индикирало добри гени и по-висок шанс за здраво потомство. Както и при по-високите мъже уж било така.
Но така ли е, не се знае. Някои учени смятат, че било от хранителния режим. Ето китайците като почнаха последните няколко десетилетия да ядат по-добра храна и средния ръст в Китай се качи значително. Пък гените им са си същите. И в Холандия не че нещо гените им били по-добри, но понеже ядяли много сирене и месо и станали високи. През 19-ти век холандците въобще не са били най-високата нация в Европа, даже са били от най-ниските, а генофонда им едва ли се е променил много оттогава.

# 469
  • София
Ами да! Тъй като баща й е висок, дъщеря ми е към 175 см - супер мацка.
И малкия и той вече ме настигна мен по ръст и върви нагоре.

# 470
Моят баща също е висок, пък аз съм изтеглила късата клечка и съм най-нисичката в семейството. 
Но не се оплаквам, един ток и всичко е точно.

# 471
  • Далечният изток
Фигура тип пясъчен часовник, тоест по-голям бюст, въобще не гарантира по-здраво потомство, имам предвид, не гарантира, че тази жена като роди, ще кърми. Всички жени с големи бюстове, които познавам, нямаха кърма и не са си кърмили децата повече от една седмица. За разлика от всички с малки бюстове, вкл и аз, които си кърмихме децата доста дълго време.
А и да не забравяме, че потомството носи гените и на другия си родител и неговия род, така че няма абсолютно никакво значение типът фигура на жената за това колко ще са здрави децата.

# 472
Пфф, питах не "какво ще спечеля от такъв мъж", а какво ще спечеля (какво ме грее) от 20-те сантиметра разлика в ръста между двамата мъже в примера. Нищо.

И го казах във връзка с поста, дето някакви мъже се хвалели в социалните мрежи, че били високи. Grinning

Опцията е разкошна дори само поради факта, че се е родило здраво бебенце, родителите ми не са се отказали от мен.
Аз съм 184 и не е никак лошо да ти кажа, по всички параграфи Simple Smile Освен с намирането на читав висок мъж Smile
Ааа, ми обувки?

# 473
  • София
Крис, височината може да е нормално разпределение в една група, но групите са различни и средното в Китай ще е различно от средното в Холандия. От тази гледна точка, въпросът колко мъже са ниски, и колко високи има два отговора - единият е според нормата за групата, другият според определен критерий. И в двата случая има огромно значение коя група гледаш. Ако критерият е 190, в България много повече от 50% ще са "ниски". Ако е 180, ще е друго. 170 - трето. Нормите пък за българи, холандци, китайци... Ще са напълно различни.

# 474
  • София
Малеее, холандци... ☺️

# 475
Много са високи, да Joy
Аз уж съм средна работа, но на фона на местната женоря в страната, в която живея, направо минавам за миньонче. Joy Приятелят ми и той стърчи в небесата.

# 476
  • France
Малеее, холандци... ☺️
Много са ми бозави, сори. Бившият имаше фламандски корени и беше точно такъв тип. Рус, синеок, висок и ставаше пурпурно червен на южното слънце. Определено предпочитам средиземноморския тип. А да сте на подобна височина с партньора ви дава възможност за някои пози в секса, невъзможни другояче.

# 477
На корейците не им пречи да са нисички, к-попа е хит във визуално отношение, АББА вече не.

# 478
  Важното е да е мъжествен, какво толкова ако е нисък. И с'я да не почнем да си обясняваме какво значи мъжествен, моля, мисля, че е ясно.

# 479
  • Далечният изток
Какво толкова ако е нисък може да го каже само ниска жена. На моите 170 см мъжът трябва да е поне 180 см. С мъж 160 см нещо не мога да си се представя, даже и колкото мен също.

Общи условия

Активация на акаунт