За тези, които четат любовни романи № 46

• 71 508
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Новата на Маас вече е качена в хънтъра. Така както е тръгнало май ще я чета на английски, изобщо няма да чакам Егмонт да благоволят да я издадат, колкото и да ми се искаше на български да си я прочета.

wa-wa, прочете ли Ханс?
Не ми върви новата книга на Шен. Нещо ме нерви главната героиня и затова ще я оставя малко да си почине Simple Smile
И за Рина Кент и Royal Elite на български

Скрит текст:

Еееее страхотна новина, че ще издават Royal Elite, обаче сериозно ли няма да започнат от Астрид и Леви, Сиела няма да са те ако не оплескат поредността на поредиците си.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 21:40 от mi666i

# 121
  • София
Здравейте, дами!
Може ли да ми препоръчате "туристически" любовни романи, но с дълбока, грабваща история! Може и класически такива, които да отвеждат на друго място или са свързани с пътуване.

# 122
  • Бургас
Здравейте, дами!
Може ли да ми препоръчате "туристически" любовни романи, но с дълбока, грабваща история! Може и класически такива, които да отвеждат на друго място или са свързани с пътуване.
"Мъглите на Серенгети", не на всеки се хареса, но за мен е прекрасна Two Hearts

# 123
  • Враца
Здравейте, дами!

Не е уточнено на български или английски, но аз да си препоръчам https://www.goodreads.com/book/show/59952350-the-devil-and-the-deep-blue-sea

# 124
Не е уточнено на български или английски, но аз да си препоръчам https://www.goodreads.com/book/show/59952350-the-devil-and-the-deep-blue-sea
На мен тази не ми хареса особено, но на първата съм се смяла с глас. Другите две ще чета по-натам.

# 125
Здравейте! Чете ми се нещо класическо, нещо любовно и доказано във времето.
Една от най-любимите ми книги е "Птиците умират сами", харесвам "Джейн Еър", "Вийет".

Не си спомням преди години коя започнах и не можах да харесам "Брулени хълмове" или "Отнесени от вихъра". Само помня, че не можа да ме грабне. Сега бих и дала шанс. Коя от тези бихте ми препоръчали? Или пък "Гордост и предразсъдъци "? Може и нещо друго, но в този стил.

# 126
Здравейте! Ако някой е чел ,, Благодаря ви, че слушахте" на Джулия Уелан, ще се радвам да изкаже мнение . Интересна ли е? Какъв тип книга е ? Звучи ми като чиклит.

# 127
Здравейте! Напоследък не мога да попадна на книга която се чете "на един дъх" търся си нещо романтично и криминално свързано с мафия. Моля предложете нещо. Последната която прочетох и ми хареса беше "Това не е моят Ромео"

# 128
  • Враца
Здравейте! Напоследък не мога да попадна на книга която се чете "на един дъх" търся си нещо романтично и криминално свързано с мафия. Моля предложете нещо. Последната която прочетох и ми хареса беше "Това не е моят Ромео"

Ако е на английски:
https://www.goodreads.com/series/294281-beautifully-cruel
https://www.goodreads.com/series/311669-queens-monsters

# 129
Една от най-любимите ми книги е "Птиците умират сами", харесвам "Джейн Еър", "Вийет".

Не си спомням преди години коя започнах и не можах да харесам "Брулени хълмове" или "Отнесени от вихъра". Само помня, че не можа да ме грабне. Сега бих и дала шанс. Коя от тези бихте ми препоръчали? Или пък "Гордост и предразсъдъци "? Може и нещо друго, но в този стил.
Не съм чела "Брулени хълмове", но "Отнесени от вихъра" съм чела и двата тома два пъти, гледала съм и филмът, както и продължението от друга авторка.
Препоръчвам на сто процента. Дайте й шанс! Много е хубава. Историята е покъртителна. История за една невероятна любов, надвила гордостта и егото... Препоръчвам ви да изгледате после на филм продължението на историята (което както казах е от друга авторка). Като се сетя, ще ви пиша как се казва филмът.

# 130

Не съм чела "Брулени хълмове", но "Отнесени от вихъра" съм чела и двата тома два пъти, гледала съм и филмът, както и продължението от друга авторка.
Препоръчвам на сто процента. Дайте й шанс! Много е хубава. Историята е покъртителна. История за една невероятна любов, надвила гордостта и егото... Препоръчвам ви да изгледате после на филм продължението на историята (което както казах е от друга авторка). Като се сетя, ще ви пиша как се казва филмът.
книгата и филма се казват "Скарлет" и са на Александра Рипли. Племенника на Маргарет Мичъл обявява конкурс за написване продължението на Отнесени от вихъра

# 131

"Брулени хълмове" и "Гордост и предразсъдъци " са хубави. Аз харесвам и книгите на Томас Харди.

# 132

книгата и филма се казват "Скарлет" и са на Александра Рипли. Племенника на Маргарет Мичъл обявява конкурс за написване продължението на Отнесени от вихъра
Точно така е, и много се радвам, че племенникът й е решил подобно нещо. Благодаря за инфото. На мен "Скарлет" филмът много ми хареса и самата актриса, в главната роля, мисля че беше съпругата на Вал Килмър, много добре си играеше. А иначе за първия филм "Gone with the wind", който си е по Маргарет Мичъл, думи нямам да опиша каква хубава класика в жанра е. Него пък съм го гледала поне три пъти.

# 133
За нещо криминално и романтично препоръчвам книгите на Йоана Вълчева. За дамата с,, Отнесени от вихъра '' - продължението от 2 тома на,, Скарлет '',,, Вечната Амбър '' и продължението,, Арлет ''. Винету 3 те книги, Юхрюм река 2 тома.

# 134
  • Бургас
The Graham effect -излиза през май

Общи условия

Активация на акаунт