Отговори
# 120
От фен в Х
Пелин и Сейран в някоя друга вселена щастливи далеч от Ферит 😂😂
https://vm.tiktok.com/ZGejTo84G/

# 121
  • София
Писах и на Афра, да не си помилите, че ги деля JoyJoyJoy

Единствено в момента ме притесняват цифричките утре сутрин. Ако се запазят или покачат ще можем да си честитим новата булка и до края на сезона СейФер йок.

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 17:22 от MysteryG

# 122
# 123
Мистери- Афра трябва да одобри съобщението първо и после да го види.. пък и да отговори Joy

# 124
  • Яко в Матрицата...
Мистери, не разбрах защо им пишеш? Да се оправят, бе... Joy
Иначе съм съгласна с теб. Ако утре имаме зелени стрелкички, това ще означава, че Невра ще остане доста дълго в дизито...

# 125
  • София
Мистери- Афра трябва да одобри съобщението първо и после да го види.. пък и да отговори Joy

На мен не ми излиза така, но аз пиша от компютъра JoyJoyJoy Все тая, никой не ги чете и не отговаря, да не са луди JoyJoyJoy
Рени, ей така си им пиша, скучно ми е Blush

# 126
  • Яко в Матрицата...
Мистери 👍🏻❤

# 127
Появата на новата, няма ли да се отрази в рейтинга на следващия епизод? Вярно писаха по Х за появата й и да не се гледа, но едва ли всички гледащи, са в Х и четат. По-скоро да ги откажат, след епизода днес.

# 128

Коментар под тикток, на Афра и Буче танцувайки 🤣🤣🤣🤣🤣 много се забавлявам

# 129
След епизода ще се" видим" сигурно...

# 130
Мистери, Рамо прочел съобщението ти GrinningKissing Heart

# 131
Мистери, Рамо прочел съобщението ти GrinningKissing Heart

JoyJoyJoy
Разчуства се, миличкия

# 132
Онур Акай с нова статия, обещава още през уикенда.

# 133
Добър вечер  Hug  Hug  Hug
Диди  мерси за новата ни много приятно и красиво  направена тема   Flowers Rose   Flowers Rose   Flowers Rose
Ей най-накрая дойде нашия Чапкънов ден бе Simple Smile  обаче сега да видим какво ще се случи в серията Thinking  Аз се надявам на хубави неща пък да видим дали пак няма да си остана излъгана  като след последната серия Simple Smile Hands Pray   Hands Pray   Hands Pray
В анкетата гласувах с последната опция и споделям в темата Simple Smile  ,че очаквам интересна серия в която най-накрая  да започне да се разплита от някъде възелчето на проблема.Нямам надежди за хубави моменти между СейФер пък те ако вземат ,че се награбят в средата на серията и се съберат в края и емииииии ще ме изненадат много приятно Simple Smile
С две думи съм в ето това състояние Simple Smile

# 134
  • София
JoyJoyJoyJoyJoy

Все му е тая, ама карай Joy

Общи условия

Активация на акаунт