🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 14

• 49 357
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • На юг от тук
Следобеден привет.

От Джановите момичета от фейса.

Disney+ не запази правата върху El Turco, продаде ги на Ay Yapım, който сега ще ги продаде на друг издател или платформи, още на следващия MİPTV (аудио-визуален панаир, който ще се проведе в Лондон от 15 до 17 Април, там ще разберем къде ще видим Ел Турко, който чакаме

# 661
Привет, рагаци! Yellow Heart

Уау.. ние постепенно се запознаваме с прекрасните герои от Ел Турко Heart
Сай Бенет в образа на Диана Heart Eyes

Скрит текст:

Стори от Грета 🤍
"Глория идва"

Стори и от моя любимец Magnus Samuelsson Heart Eyes
"Всичко хубаво за тези, които чакат"
"Can Yaman Wear Crown"

И от малката Мадалена (Елда) Animal Rabbit

И от Славко Собин:

Какво удоволствие е да виждам, че всички са много щастливи Heart Eyes🧿

Катина Hug
Така и не можах да разбера в Кан ли?, в Лондон ли?, не че има значение за нас.. важното е търговията да върви Grinning

И тук по-официално..

Може би съвсем скоро ще разберем кои платформи или канали ще излъчат Ел Турко (и евентуално кога)..Flowers Four Leaf Clover🧿

Злати Hug бързо оздравяване джанъм! HeartFlowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 08 апр 2024, 16:34 от grozdence*

# 662
Ясно защо така се активизираха. Явно Дисни не даваше да се говори за сериала, но сега като нямат нищо общо, хората са свободни да се рекламират. Ай ще ги... в смотаното Дисни Joy  Желаещи да закупят тази бомба ще има много, защото на всеки е ясно вече, че където е Джан има реклмата, има рейтинг, има пари. Дисни-то да си гледат трансджендърските продукции и да не се опитват да се занимават със сериозни неща! Ядосах се малко нещо Joy

# 663
Мен друго не ми стана ясно, още не са продали сериала, а казват че ще го пуснат тази година Rolling Eyes може би имат предварителни уговорки, знам ли как стават тези неща..
Така ми се иска самия Джан да отиде в Кан (Лондон) и да си представлява сериала Hands Pray Представете си този бомбастичен плакат с Балабан по билбордовете Nature Boom Ех, може би ще иде (ако Лука го пусне)....Grinning Нека Керем Чатай и Лука се разберат по мъжки Joy

# 664
Да, и на мен ми направи впечатление, че казаха, че ще е до края на тази година, пък тепърва щв го продават. Кой ги знае вече с кой са се разбрали хах

# 665
  • Козлодуй
Една мътна снимка от бразилска фенка, която ми попадна преди малко:

Снимката е смотана, ама текста ми хареса Heart
Не че не си го знаем, че е сладък и прекрасен Satisfied За аромата...мога само да се моля да имам щастието да го вдъхна в тоя живот... Broken Heart
Злати Heart Бързо да оздравяваш, момиче! Не знам дали е сенна хрема, то всяка седмица нов вирус, и аз вече доста време още не мога да преборя един.
Грозденце, Ели, Катина Hug Heart

# 666
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделеното инфо и коментари за Джан! HugFlowers Bouquet
Грозде,Сънчо,благодаря ви за съпричастността. Revolving HeartsRevolving Hearts

Скрит текст:
Много гаден конюктивит.Трудно минава.Не трябва и да излизам,че от вятъра има прах и ми вреди на очите.

Хубав и спокоен ден ви желая!

# 667
Привет, рагаци! Gift Heart

Днес екипът на Сандокан имат четене на сценария и Джан е щастлив да се срещне с колегите си, а те са му нарисували сърчице 🤍Grinning

"Мистериозното малко сърце 🤭🤔на моята работна станция. Сигурно е, защото започваме с любов. 🫶🤞

Бях много доволен да срещна група актьори, които бяха изключително скромни и приятелски настроени в четенето на сценариите ✨както и много добри ⚔️

Както казва нашият режисьор: „Печелим само ако се забавляваме“ и е вярно 🐅мнозина забравят за това"

Стори и от Mark Grosy:

# 668
  • Козлодуй
То хубаво е имало четене, ама Мариана си остава мистерия. Мисля, че това е гаден рекламен трик, умират да ни държат в напрежение Smiling Imp
Малко хубави писания за нашето любимо момче Heart

Италианска преса:

CAN YAMAN, ИСТОРИЧЕСКИЯТ ВЪНШЕН ВИД НА EL TURCO Е НА МОДА: КОЛКО СЕКСИ!

Can Yaman показва на феновете в Instagram първите снимки на El Turco,
ето го с историческия вид, който му пасва идеално.

Феновете на Can Yaman бяха в трепетно ​​очакване през последните няколко часа,
след като турският актьор публикува първия официален постер на El Turco в Instagram,
с неговата историческа, но безкрайно чувствена визия, която покори всички.
Ето подробностите и визуализациите.

CAN YAMAN, НАЙ-НАКРАЯ НОВИНИ ЗА EL TURCO

След голямо очакване от страна на феновете, които вече почти не се надяваха на новини
и положителни новини, Can Yaman потвърди, че El Turco е на път да пристигне
и феновете ще могат да се насладят на неговата интерпретация на османския лидер Балабан ага
в новия сериал на телевизионното предаване, в който той е главно действащо лице.
Проектът е базиран на едноименния роман на Орхан Йениарас, писател и историк,
който развива историята си по време на обсадата на Виена от войниците на Османската империя,
изпратени от султан Мехмед IV, а Яман ще бъде лидер, който търси убежище в Моена,
където той ще срещне любовта - негова колежка е Грета Феро - и ще преживее нови приключения,
които ще променят начина му на виждане на света. Сега, най-накрая, официалният плакат
на El Turco пристига с потвърждението, че ще бъде наличен скоро, през 2024 г.

ИСТОРИЧЕСКИЯТ ВЪНШЕН ВИД НА CAN YAMAN Е СЕКСИ

Can Yaman публикува официалния плакат на El Turco само преди няколко часа,
където той играе ролята на османския лидер Balaban Agha, облечен в историческа визия,
която е определено секси за него.
Турският актьор, в прекрасна форма и със завидна мускулна маса, носи типичното за времето си
червено ленено сако и панталон, украсен с кафяви кожени орнаменти,
оставяйки мускулестия му и обезкосмен гръден кош открит.
Кожени ботуши, сабя и макси колан около кръста, идеални за лидер, който трябва
да се защитава в битка и да може лесно да достигне ножове и остриета от различни видове,
Яман е еротична мечта дори в ролята на новия си герой!
https://www.stylosophy.it/articolo/can-yaman-il-look-storico-per … -che-sexy/187587/

# 669
Сънчо Hug много хубава статия! Казват си италианците "так-так" без да се срамуват и смущават Grinning Квото виждат, тва пишат! Секси е човека и е "еротична мечта"Nature Fire да не да са излъгали?! Ах, тези журналистКи... толокова са ми яснии Joy

Само вижте колко е готин Джан тази нощ.. бавно ни разкрива актьорския състав Misc Bomb той знае, че сме на ръба и ни предава новината под масата Joy
Направо не смея да си легна, стоя на пост в профила му, може би в тишината на нощта ще последва и Мариана..Rolling EyesJoy

Sign ExclamationДжан започна да следва Алесандро Прециози, Джон Хана
и режисьорите Ян Мария Микелини и Никола Абатанджело:

Алесандро Прециози и Джан Хана:

Супер много се радвам за Алесандро Heart Eyes
любимец ми е още от Елиза и Красавицата и звяра.

Британския актьор Джон Хана е играл в много известни продукции: трилогията "Мумията", Четири сватби и едно погребение, Sliding Doors, Last of Us, Enemy Lines и в още в 110 др.. Последно в "Damaged" (2024) със Самюъл Джаксън и Венсан Касел.
Скрит текст:

Какво да кажа.. засега много добре се попълва каста..Hands FacepunchGrinning

===================

Джан последва и Марк Wink

Ако до 5-10 минути не последва "англичанката" Мариана.. си лягам! Grinning

Последна редакция: ср, 10 апр 2024, 04:48 от grozdence*

# 670
Добро утроо!

Честит празник на Джан и всички празнуващи!
Скрит текст:

Благодаря ви за инфото и снимките! Flowers RoseFlowers Tulip Лека полека се запълва каста!
Очакваме коя актриса ще е Мариана. Simple Smile

Приятен пролетен ден!

# 671
Здравейте, момичета на Джан!

Благодаря ви за всичко споделено. Аз не открих нищо ново, затова ще цитирам мнение на фенка в Twitter, която с основание пита: "Ще можем ли да оцелеем?"
Цитат
Скоро в публикациите и коментарите ще направим смесица между Viola come il mare 2, El Turco и Sandokan, три истории с един общ знаменател, Can Yaman, горко ни, ще можем ли да оцелеем? 😂
#CanYaman #Sandokan #violacomeilmare2

# 672
  • Козлодуй
Къде сте бре, девойки?
Цял ден никакви новини ли няма?
Ей, крият я Мариана и това си е... Коя ли ще е достойна за тази прелест Heart Eyes

А, тъкмо да публикувам, и видях че Еми е писала Grinning
Грозденце, губиш ми се нещо, в теб ми е надеждата Heart

# 673
Привет, рагаци! Revolving Hearts

Сънчо Kissing Heart намерих я Мариана! Wink Wink Не се майтапя.. утре ще ви я покажа! Joy Сега ви нося друго!

По това време.. вижте какво щастие! Джан и Алесандро Heart EyesHeart Eyes

И такаа.. Алесандро Прециози ще играе Янез! Heart

"Сандокан и Янез се забавляват както винаги"

-> https://twitter.com/ValentinaCy81/status/1778180691970433457

# 674
  • Козлодуй
Нашият продължава със сторитата Grinning

Вкус на една прекрасна група, която се изгражда 🦾⚔️

Грозденце, защо и ти ни въртиш на шиш?
Много ми е хубаво да го гледам така щастлив Heart
А екипа наистина ще бъде страхотен!

Общи условия