Естетични процедури за лице и тяло – 53 тема

• 68 844
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Дааа, поставила ви е филъра с хиалурон Пен, обаче това така силно "стреля" , че буквално може да ви избие зъбите. Какво ви сложи между зъбите и устните? Аз съм си приготвила една боксова шина.
От личен опит не мога да кажа нищо все още, купила съм най- отличните продукти, които ги има и чакат за поставяне лично от мен, все още се уча вече 1 година почти. Въпросът е, че сега много си харесвам устните и не искам да ги развалям.
На теория натрупах доста знания, следвам много групи във фейса, които показват резултати и усложнения след хиалурон Пен. Почти всичко ми е ясно на теория само ме е страх да го приложа на практика. Мога да ви кажа на 100% , че може да се постигне такава форма от първата снимка, която сте показали, ако човекът, който ви работи устните с хиалурон Пен е наистина много добър. На желаната снимка от вас обаче по борда на устните трябва да работи с нано игла за да стане по изразителен, иначе с хиалурон Пен не става - само там. Филърът е подбран доста добре по -хубаво е да е мек филър.
Трайността за съжаление при поставянето с ХП не е голяма, трябва да се подновява често, но след третия милилитър може би става натрупването.
Хубавото е, че не може да стане запушване на някоя вена или кръвоносен съд, и затова е позволено да се слага от козметици, защото не се работи с игла. И още един плюс, че не мигрира.

# 541
Ако без игленото поставяне е с хиалурон Пен, значи аз имам малък опит. (Реших, че е нещо ново, но от пoста на La Gitana ми стана ясно) Преди много години когато се появи ми го предложиха в едно студио и реших да пробвам. Резултата беше естествен, но след две седмици нямаше и помен. Разгради се.
Не съм слагала повече, защото тогава беше с цената на нормално поставен филър - и реших, че не си заслужава за дву седмичен плумп ефект.

# 542
  • в 1001-та нощ
Поинтересувайте се и за вредите, може да увреди тъканите.

# 543
Bug , Да, това може да бъде плюс или минус за някои. Така или иначе, ако не ви хареса филъра той след една/две седмици ще се разгради и пак ще имате предишните устни. Може би, ако се сложат два милилитра наведнъж вече ще остане за по-дълго. Те точно два мл. няма и да влязат, защото има фира/ продукт отвън.
Колкото да уврежданията на тъканите, и да и не. От личен опит мога да кажа, че си правих много мезотерапии с ХП и засега нищо не ми е увредено, логично може би, че би могло да стане според това как работи този уред , но засега съм си цяла (не споря по въпроса просто споделям  как е било при мен).
 Иначе за мезотерапии би могло да бъде отличен уред, но много посинява и адски боли после, и като нищо може да си счупите някой зъб, кост, кокал по лицето.
Когато за пръв път използвах ХП около устните където слагах мезотерапия, непосредствено до ъгълчето на устната където е тънка кожата придържах с марля от вътрешната страна и ми проби кожата, на марлята имаше кръв.

# 544
  • Варна
Наистина не разбирам защо някой може да предпочете слагане на хиалурон в устните с хиалурон Пен или както там се нарича устройството. Това е измислено заради козметички, които нямат право да практикуват подобни дейности.

# 545
1- позитив: не може да запуши вена или артерия,  което би могло да доведе дори до смърт, много редки случаи, но напълно възможни има такива регистрирани.
2- позитив: много лесно може да да достигнете/ направлявате желаната форма и да впръскате точно желаната доза.
3-негатив: високата цена , което за мен не е оправдано, защото самият филър може да струва и 50,100лв и няма такъв риск. Цената на игленото поставяне в устните е скъпа и заради риска също. В Америка цената за поставяне с ХП е доста по-ниска от България.

# 546
snow_angel тези устни ,които сте показали на снимката ,че искате точно такива да ви направят ,много ми харесват.Но мисля,че от два ,три  пъти изобщо няма да станат такива.Аз преди седмица поставих за 10 път хиалурон от години насам и пак не мога да постигна това ,което искам

Последна редакция: пн, 26 фев 2024, 09:41 от Еlpida

# 547
Това е руска техника( показаните)  и лекарите съвсем не препоръчват да се прави.Казват, че после има миграция на този ръб.

# 548
Въобще не харесвам руската техника за устни,някаква мода е,която като отмине не знам такива устни могат ли да се оправят. Освен това биха подхождали на младо лице,на зряла жена с тази форма на устните ми се струва,че ще е смешно.
Предположих,че става дума за хиалурон пен,то при козметичка какво друго да е. Много пъти сме го коментирали ,изненадана съм,че още има клиентела за такава процедура.
Нормално е устните да станат несиметрични,защото кото се боде с иглата става моментално оток,който подвежда. Аз затова никога не слагам цялото количество, като спадне отока да има с какво да се допълни и изравни, където се налага.

# 549
Идвам да покажа вдигнати скули с конци и брадичка. Нямам снимка преди Sad
Не съм най-добрия фотограф, но се вижда. Няма травми и неравности, освен носната ми преграда Wink но тя си е такава

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 16:44 от Bug_Developer

# 550
Истината е,че руска техника изглежда добре в началото само. И другото е,че масово рускините не са с филър,а имат правен булхорн.Мисля,че тук Жасмина си е правила това.

# 551
Здравейте имате ли мнение за др Керемов ? Някоя правила ли си е устни при него и доволни ли сте? Няма никаква информация ? Може да приложите и снимки?

# 552
Здравейте ! На 35 съм и имам вече леко паднал клепач.. Кой е най-ефективният начин за повдигането му ? Не съм правила никакви процедури до сега.

# 553
  • Варна
Истината е,че руска техника изглежда добре в началото само. И другото е,че масово рускините не са с филър,а имат правен булхорн.Мисля,че тук Жасмина си е правила това.
Какво е булхорн?

# 554
Какво е булхорн?
lip lift

Общи условия

Активация на акаунт