Анатомията на Грей- III част

• 18 878
  • 307
  •   1
Отговори
# 240
Изгледах го, да си кажа и аз впечатленията.  Grinning

Мередит И Дерек не са се разделили. Simple Smile Но наистина той се умори да диша и заради нея.... И не приятелите й са  поводът.
Няколко пъти връщах последния кадър от епизода, Дерек минава покрай големият прозорец, А Мередит е облегната на перилата. Все пак тя не е казала последната си дума....дали е още влюбена в него....

А да ви кажа , страшно бутафорно ми звучеше твърдението на Дерек, че Мередит е любовта на живота му.....същото беше казал  и на Адисън......Много розово някак си ...можеше с други думи да го каже .  Simple Smile

Изи не ми се връзва с Джордж, много емоционално нестабилна......трябва й истински мъжкар...като Алекс , например.  Simple Smile

Най-тъжно ми беше за д-р Бейли.....толкова се надяваше да изберат нея..... Sad

# 241
И на мен ми стана мъчно за Бейли,определено тя заслужаваше.Как точно се превежда chief resident?

Няколко пъти връщах последния кадър от епизода, Дерек минава покрай големият прозорец, А Мередит е облегната на перилата. Все пак тя не е казала последната си дума....

Това съм го пропуснала Thinking

Дори да са се разделили,не са престанали да се обичат,то е ясно.Само,че не вървят по обща пътека,така да го кажа,прекалено са емоционални и прекалено горди.Мисля,че през по-голямата част от следващия сезон ще гледаме премеждията,през които преминават,за да са отново заедно.Иначе беше станало скучно...В тези сериали няма истински щастливи хора през цялото време,преобладава драмата дори-така съм забелязала(мое мнение).
Аз мисля,че Изи и Джордж не са лоша двойка,дори повече си подхождат от Кали и Джордж,мисля,че съпрузите ще се разделят.
Интересно ми е с кого ще завърже авантюра младата Грей...

# 242
За Джорджи и Бърк на английски

http://www.people.com/people/article/0,,20039898,00.html

С две думи интригата дали ще се появат в следващия сезон продължава, а ABC мълчи. Най-вероятно ще серазбере през юли, когато ще започнат снимките.

Джорджи би искал да се върне, Бърк все  още няма подписан договор, но не вярва, че няма да подпише пак.

Та ще почакаме да изтече пак отнякъде инфо, за да разберем дали ще ги видим пак наесен.

# 243
  • Ботевград
Дано да играят  Praynig

# 244
  • Варна
Нали ABC трябва да поддържат интереса  Laughing

# 245
  • Countryside
Момичета, 25еп ли беше последен  за 3тия сезон newsm78 Много ми се иска да има още 1-2 серии, 2ри сезон е 28еп все пак Crossing Arms Много отворено свърши ooooh! Мерси, че разяснихте за Лекси Грей, аз се учудих, помислих, че е съвпадение на имената. ooooh!  Още нещо тази Лекси Грей не беше ли тази полу-сестрата на Мередит дето роди бебето? Тачър още 2 дъщери ли има освен Мередит? хм нещо не схванах  ooooh!

# 246
Не, Лекси не е раждала . Роди сестра й , която е полусестра на Мередит.
Тачър има общо 3 дъщери.(поне за сега...) Simple Smile

# 247
Ще има ли още серии, направо си умирам за този филм

# 248
Ще има...на есен Mr. Green

# 249
# 250
  • Boston, MA
Пфуууу, язък.

# 251
и на мен ми е мъчно за Бърк
аман значи от тази политическа коректност Sad

# 252
Днес четох, че полусестрата на Меридит със сигурност ще я гледаме целия следващ сезон - актрисата е подписала вече договор (забравих й името обаче - нещо Шери май беше, но не съм сигурна  Embarassed). Ще има заместничка на Адисън.

# 253
аман значи от тази политическа коректност Sad

Американски израз. Значи да си дипломатичен в изказа си. Например да не казваш "сажда", а "цветнокож"  Crazy

# 254
Накрая филмът ще заприлича на ''Спешно отделение''-тотално нови персонажи.
Дано новите герои,които ще включат да са интригуващи...

Общи условия

Активация на акаунт